Pengumuman Pemenang Toto Baby.



Selamat petang korang...
Minta maaf yea sebab terlewat sedikit umumkan pemenang
"toto baby free"


So toto nielah yang seseorang akan dapat.
Semuanya sofia yang cabut undi..So tangan kecil yang mencabut tuh kena kepada
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
''
Sudah tertulis bahawasanya toto di atas adalah rezeki dua beradik nie
"alisha dan aqilah"
Tahniah diucapkan kepada empunya blog

IntaNBerliaN
INTAN BERLIAN
So puan intan berlianku sayang.. sila bagi alamat di email
nurulhezrina83@gmail.com


Dan lepasnie seperti yang dijanjikan bolehlah review tentang toto nie dan blog mummyrinazone.blogspot.com...yang menjual pelbagai barangan wanita,bayi,minyak wangi dll..Dah siap review boleh bg link kat kite kay=)Tahniah sekali lagi..

Dan

Pemenang untuk yang dapat FM(Fridge Magnet dari Cameron Highland) sebanyak 2 pemenang..mereka yang bertuah adalah
''
''
''
''
''
''
*MaMaLieYna*
mamalieyna
''
''
''
''
''
''

Dan sorang lagi
''
''
''
''
''
''

My Little Family
Sue


Terima kasih banyak coz sudi drop link tuk join kay..Pada yang tak menang jgn sedey-sedey sebab nanti kiter anjurkan lagi GA yang sangat sempoi nie kay..

Pada pemenang kelambu,CIK HUSNA IZZATI,
http://akusukaketawa.blogspot.com/

mummy dah pos hadiah yang kamoo menang KELAMBU KING HIJAU kaler, tadi mummy dah message tracking number pos laju  kat num h/p yang kina bagi tapiiii mummy tak tahu kamoo langsung tak respond message dr mummy..Harap dah tahu bahawa kelambu dah pos..

So bagi hadiah toto n FM cameron nie nanti daku pos daku akan mention kay=)So tahniah korang semua=)




23 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

yeee akhirnyer mengena jua..kikiki...nnt kiter calling2 laga2 pp yee... ni no. sue 0196110448

iu-hazirah berkata...

wah, bestnya kalau dapat, tahniah

sueshe berkata...

tahniah kak ina..mmg rezeki dua beradik tu... :)

LYAfrina berkata...

tahniah buat mereka y bertuah

jaakechik berkata...

tahniah buat semua pemenang!! bertuah mereka... :)

IntaNBerliaN berkata...

eh, saya dpt toto ek??...

thanks nurul.. skrg gak saya emel.. hihii...

rezeki alisha & aqilah :-)

Cik Nur™ berkata...

wahhh..rezeki aqilah dan alisha...
tahniah.. :)

Eyma su berkata...

tahniah yg menang..(^_^)

mama lieyna berkata...

Waaaa...k.eina dpt fm.. suka suka.. untung sempat join.. :-)

Tq tq

Tahniah buat pemenang utama :-)

Deqla Manjew berkata...

wahh mmg rezeki ina intan berlian.. tahniah juga pd yg lain...

Si Matatajam berkata...

Tahniah pada yg bertuah

Mrs Velentine berkata...

tahniah semua

Ain Dzaya berkata...

lepas ni seronokla memasing dapat tidur nyenyak..

Husna Izzati berkata...

assalamualaikum..akak..sorry2...sy tadi tgh drive tak perasan akak msg..ni baru balik and baru on laptop...thankz utk kelambu..nanti sy review blog akak ye =)

QasehnyaRania berkata...

tahniah pada pemenang

kinara kinatara berkata...

tahniah kepada semua..:)

Che Rosliza Che Mat berkata...

tahniah kepada yg menang...

izan mama mia berkata...

tahniah pada semua yg bertuah itu

are_lin@yu berkata...

thniah pada pemenang ;-)

Myra Jay berkata...

Tahniah Ina, tahniah Sue dan tahniah buat semua :)

Marya Yusof berkata...

Ina (IB) mmg selalu bertuah & murah rezeki...tahniah! Cantik toto tu... Akak ada satu yg kecik mcm tu ada org bagi jgk utk Iman :)) Rasa balik Msia nnt nak belilah satu... nak beli kelambu awak tu juga... moga adelah lagi dijual nnt! :))

mama aryan berkata...

tahniah pada mereka yg menang

9n0L4 berkata...

ina yg menang toto ye. lame dh tak jenguk blog die.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in