ada yang tak suka....=(

paginie mood okjer sebab dah jumaatkan..petangnie nak alik melaka.
yeay boleh berbuka di kampung..besh=)

sambil2 sambil bekerja dengar lagu2 di pc..
tapi entah kenapa dah bosan dengan lagu2 dalam pc.
arituh kat umah ada download lagu baru..
sedap gak lagu dalam drama "7 ramadhan"..lagu dr roman ft mira tilu and amylea..mmg syahdu mcm cerita tuh jugak..

dalam rock2 mummynie suka gak dengar lagu tangkap cintan..hikhik..tapi tetap bosan.so skang mcm mood nak dengar lagu lagu "Allahyarham Dato' Dr.Tan Sri P.Ramlee"
semalam adalah download semua lagu2 dia..
lepas dah dengar sedapnya rasa telinganie..
mmg suara dia ngan saloma tiada tandingan=)

Tapi ada plak suara2 sumbang dok gelakkan mummy dengar lagunie.katanya mummy kuno dengar lagu buat org tido..eiii geramm mak!!
sukatilah bukan kuatpun..adakala nak gak ubah angin.tapi mmg mummy ngaku mummy suka sangat lagu2 lama mcm lagu P.Ramlee...so amek earphone terus sambung layan..Lantak korang nak kata mummy tua pun.hahaha..janji telinganie rasa sedap gitu..

korang sukatak layan lagu
"allahyarham tan sri P.Ramlee"?? dengan Saloma??atau lagu2 lama??
paling mummy suka lagu dalam pendekar bujang lapok
"malam bulan dipagar bintang"hehehe

handsomekan..mmg mummy dr dulu suka sama ini org..suka lesum pipit tuh..hehe sib hubbypun ada lesum pipit..hahaha gedik suda..

23 sumpah ako sayang korang:

ShimaSalleh berkata...

hihihi... Omak pun suko.. Lagu lamo rock kapak pun suko lagi nih..
Bab lagu baru je lambat masuk, lambat nak suko hahahaha...

Huda berkata...

suka gak layan dendang perantau :)

nur anis berkata...

best apa lagu-lagu lama..lagu raya pun syok yang lama-lama..:)

dyabunga berkata...

mummy mcm ayah dya..minat lagi allahyarham p ramlee..hihih..kalau dya asalkan sedap dya dgr

Deqla manjew berkata...

ok jek kan lyn lagu2 lama... takde sape pun dpt tandingi suara arwah p.ramlee dan saloma..sampai skng pun tak pernah jemu tgk filem2nya..yg tak suka tu tutop telinga!!

Arina Shamsul berkata...

Kita sama dear..suka juga lagu pacik p ramlee.:) ada sesetengah lagu dia banyak pengajaran

Daripada dengar lagu entah apa2 entah..

Lagu sekarang banyak yang melalaikan..hukhuk.

9n0L4 berkata...

fevret song jugak tu. hehe. mmg best dan harmoni je muzik p ramli. lirik die pun spontan je. ;)

Cik Nur berkata...

ehhhh..lahu2 p.ramlee la sedap..!
pedulikkan ape org nak kata mummy, sebab diorg lagi kuno... tak ada lama, adalah baru...!

very the ngoii la org yg kata2 mummy tu..

Chic Na berkata...

masing2 ada kesukaan sendiri kan. :)

are_lin@yu berkata...

suka jugak..lagu aci2 buka pintu..nk trglak dgr..hehe

Nad @ MamaZN berkata...

kite suke jugakk
lagu2 yg tak telan dek zaman...

Masha Meisters berkata...

ala...suka hati kita la nak suka ape kan...hhihi...sebok la org tu.... :P

sadis la tegok cite 7 ramadhan tu

Wanieys berkata...

biasalah mulut org mmg mcm tu..hak masing2 la kan suka lagu mcm mn hihi

~Sweet Honesty~ berkata...

kite gengg la..hihi.. suka lagu2 ogy dari filem ali setan tuh..huhuhuh

Cik Aini berkata...

owh peminat tegar P.Ramlee lah ni :)

Si Matatajam berkata...

M ngan my hubby mmg suka berduet lagu Malam Bulan Di Pagar Bintang tu...romantik gitu...

etuza berkata...

lagu lama memang tenang ja dengarnya, tak ada yang lama tak ada kita yang baru ..

lelamaisara berkata...

nyebok je kan...suke ati kita la nak dengar lagu ape kan..tapi lagu P ramlee sedap ape ...saya pon layan...

teratak hati berkata...

Tak minat nak layan lagu camni..tp tk kesah pn klu ada org nk dengar..

Azee Hana berkata...

hmm,,suke jugak lagu lagu lame..rase sejuk je telinga dengar..tapi kalau yang terlampau lame sangat,,y muzik pon mendayu dayu,,boleh bikin ngantukk..haha

Masz Sidek berkata...

memang sedap lagu drama 7 ramadhan tu...

lagu p ramlee lagilah sedap... tak pernah jemu nak mendengarnya... :D

Nadia Elena berkata...

suka, suka, suka sgt!!! =D

IntaNBerliaN berkata...

lagu p ramlee nyanyi yg palg saya suka tajuk apa ntah, tp ada lirik "sdgkan lidah lg tergigit inikan pulak suami is3".. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in