blurrr

Semakin nak dekat raya semakin malas nak g kerja n buat kerja..nie dari ari ahad arituh mata on off sakit.ingat kena sakit mata tapi rasanya sbb badan terlalu panas tapi tak demam.camno2..

arini bonus separuh gaji masuk..buat bayar2 kueh raya..rabu depan last kerja pastu alik kampung..mmg mood dah kat kampung gamaknya..tahun nie beraya umah mertua..raya ke 3 baru alik melaka..

tak tahu apalagi nak citer nak wat entrypun mmg malas..huhu serba malas..siapa leh tolong..parah dah nie..hahaha

31 sumpah ako sayang korang:

ShimaSalleh berkata...

Raya ke3 dah lik melaka?
Wehhhh bleh la rayo umah aku! ko tak pernah jejak lagi umah buruk aku nih agagagaga ;)

Aku takde mood nak makan.. slow je mkn tp pikiorkan afiq hohoho "mkn! mkn! mkn! minum!" hahahaha

are_lin@yu berkata...

wahh beznya dapat bonus raya nak jugak..hehe

Wanieys berkata...

xleyh nk tolong nurul sbb wani pun malas...entry pun xdok hr ni...malas malas malas hahhaaaa

Nad @ MamaZN berkata...

cer buat GA dapat duit raya mesti ramai nak join, hikhik =p

Cinta Misteri berkata...

Owh raya umah mertua. Thn ni giliran CiM raya umah mk sndiri. Hehe, CiM pun jarang br N3, mood raya lum ada coz busy exam

Huda berkata...

layan lagu raya je nurul :)

dyabunga berkata...

dya pun mlas..nk bw pun mls..kerja pun rasa mls..huhuhu

Masz Sidek berkata...

bykkan rehat...
insya-Allah nanti datang la mood tu dan idea nak buat entry..:)

Kazman / Sue berkata...

tahniah bonos... rezeki di bulan ramadhan ni....

Daddy Ziyyad berkata...

amboiiiiiiiii..raya lagi 10 hari..dah ada mood raya dah ya sekarang..

Cendol berkata...

haha payah ni penyakit malas cendol tak boleh tlg.kita same la malas jugak.tambah jangkit lagi ader..hhehehe

Cik Nur berkata...

cuba pasang lagu raya kuat2..mana tau mood rajin tu tiba2 datang..hihihi

lelamaisara berkata...

saya pon malas...cuti raya 2 hari je..tak mcm tahun2 lepas...sedih......:(

izz iizza berkata...

bestnya dpt balik kampung..sy ni x tahu nk balik mana..belum ada perancangan lagi..:)

Deqla manjew berkata...

penyakit malas kalo dah dtg mmg x leh nk wat apa dah..nurul kena selalu seru mood rajin dtg k.. :)

Cik Aini berkata...

mmg la kan...
aura raya dah terasa..hihihi
kj pun ala2 malas la jwbnya :)

Chic Na berkata...

nurul raya kelate la ye? jgnla demam time2 nak raya ni. hihi..

Yana Libra berkata...

bestlah dapat bonus~ :)

9n0L4 berkata...

mls buat entry takpe lagi kot. klu malas bw tu yg saket. huhu.

Si Matatajam berkata...

Nak duit raya...ha ha...M tak dapat bonus...M pun beraya umah mentua dulu...

Ena's Palace berkata...

ni namanye demam raya da melanda...hehehe

Fieza Ghulam berkata...

nak ckit duit raye..hehe

jemput bace new entry sy :D
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/kisah-peribahasa-dgn-ank-buah-aku.html

Fieza Ghulam berkata...

nak ckit duit raye..hehe

jemput bace new entry sy :D
http://sayadalahaku.blogspot.com/2012/08/kisah-peribahasa-dgn-ank-buah-aku.html

kayyana berkata...

eh eh smela kite.. hahaha... aku dok bc blog org je.. blog sendiri hampeh.. weh, raya ketiga aku nk g umah ko... klu ko takde cmne.. hahaha.. aku dtg raya ktiga... tgklah cmne nnt

Marya Yusof berkata...

Takkan raya bluess kot... :))

Take care wan! Cium2 & peluk2 Merah & Sofia ye! :))

Liza berkata...

Nurul. Liza pun malas gak... huhu.. entri suam2 kuku. BW lagi lah.. malas...

Deq's Qienz berkata...

sy pon agak kemalasan jugakk..mood nk raya n cuti jew nihh..hukhuk

Myra Jay berkata...

Sama la kita mood sudah ke laut, dok ingat nak raya je ;)

Karukord Jagau's berkata...

Syoknyaaa dpt bonud raya :)
Moga slmt dlm perjalanan balik kampong ...

IntaNBerliaN berkata...

ooo esok nurul last keje la ek... sy balik kg ari khamis ni sampai sabtu mggu dpn baru balik sg petani :-)

Masha Meisters berkata...

haha...deah dilanda wabak malas ni memg susah nak ubat....haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in