header

tukar sudah=)
skang pakai header yang barulah

nie header yang dulu masa tahun 2011.
so skang anak2 dah besar..dah setahun umur si kecik sofia..
lebih kurang setahun kot headernie..

so mata dah jemu pandang n nak tukar header baru..
kebetulan ada gambar baru kami 4 beranak=)

My Little Honey Dew
nielah wajah header baru..
tapi jgn salah sangka semuanie bukan mummy buat sendiri
tapi tempah ngan rakan blogger..

kalau nak design2 header atau blog bleh g
blog nie..korang blehlah cakap nak mcm mana..
dua2 header kat atas mmg mummy tempah dr dia.
cepat gila siap ok..good servis=)

dah eb dah tahu design mummy mesti kena ada honey n bee melambangkan mummy dan family kesayangan mummy=)
amcm korang cun tak header barunie?seragam kan ngan templete blog?

to eb(mamaaerish,adrian)tq very much!

23 sumpah ako sayang korang:

izan mama mia berkata...

comel....yang daalam gambar tu..mmg ceria...

Cendol berkata...

waahhh makin awesome header dia..

Wanieys berkata...

cantik...pandai eb design kan hihi

are_lin@yu berkata...

nampak segar lah header baru ni..hehe

Si Matatajam berkata...

Mmg cantik sangat...Oh eb yang wat ke.. Header eb pun ohsemm

Deqla manjew berkata...

cantik!!! sesuai sgt ngan blog nurul...

Salina@IbuAqil berkata...

Cantikkkkkkk sgt2..
Sweet je tgk..
Ceria..
eB mmg kretip.. ;D

nur anis berkata...

cantik!!..:)

~Sweet Honesty~ berkata...

tu la..perasan jugak tadi..lupa nk tegor..hehhhehe.. lawa..(^_^)

eB berkata...

u r most welcome...
tq gaks sudi order ngan kami...
^____^

Mrs Velentine berkata...

cantik..orgnya pun cantik

izz iizza berkata...

cun..cun..header sy pun dia la yg buat..kreatif dia kan..:)

Izan Ishak berkata...

aduhhh... super duper cantiklah nurul!!!!

Ena's Palace berkata...

wahhhh....penuh keceriaan header baru tu...nice!

Chic Na berkata...

comel la nurul. melambangkan one happy family. :)

Nad @ MamaZN berkata...

cantekkk!
baru nak tnye buat kt sape..

Masha Meisters berkata...

wow! awesome la kak...chantekkkkkk! i like!

9n0L4 berkata...

ohsem sgt header baruuuuu. lawa. cantik. comel. sume lah. ;)

Huda berkata...

comel..huda pun suka :) aahla baru perasan huda lom tukar header lg..nak kena tnye eb ni..dia nak design lagi x? :)

Cik Nur berkata...

patutlah blog ni nmpak lain, rupanya langsir baru...hihihih

~didiey~ berkata...

wah!lawa sgt!
bpe ek dia charge??

sy ada problem xblh view blog sendiri.ada 1 blog yg bwk malware ke blog sy..uhuk!tau x kt mne2 sy leh mnta tolong?

nanakimie berkata...

cantik sgt:) dua2 nana suka:)

IntaNBerliaN berkata...

mmg cantik.. lbh2 lg gambo tu mmg dah cantik :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in