APE AKU NAK UPDATE NIE??

Dari isnin dah masuk kerja tapi mood nak update kelaut..mood raya masih menebal nebal..dasar pemalas daku nie..nak raya lelama..tapi niepun sibuk cket sbb kerja kat opis yang tertunggak..

raya yang lepas tak banyak pic nak kongsi sbb sibuk uruskan open house kat umah MIL..so terlupa nak snap pic.huhu

raya korang ok tak?mummy rasa tak puas tapi nak wat camner cuti dah kehabisan stock..hahaha..tapi kelambu den dah restock taw..jgn lupa cuci mata nengok.hikhik

balik raya arituh mmg syok main bunga api..tapi bunga api skangnie lainlah dengan dulu..kedekut yang jual2 sbb pendek jer n sekejap jer abis..hehe..main mercun tak sbb ,merbahaya.hanya bunga api jer.si merah punyalah syokk beraya..n dapatlah kumpul duit anak2 n selamat dah ku bank in kan hehehe.... 

update sikit dululah ek sbb mmg tak tahu nak tulis pe lagi..huhu

21 sumpah ako sayang korang:

Cik Nur berkata...

updatelah pasal raya..hihihi

are_lin@yu berkata...

samlaah mood cuti lg ni.hehe

izan mama mia berkata...

tentu byk cerita tuu sampai xtau nak taip apa kan kan.,.hiiih

Kazman / Sue berkata...

Mood beraya sakan la ni... Tapi anak yg seronok kan beraya.... Pas tu maknya yg bank inkanq..... Sama la kita....

mamalieyna berkata...

selamat hari raya~

alaa updatekan la gambar pagi raya..hehe~ mesti comel anak2 dara tu..^_^

Cik Aini berkata...

hahaha
mmg la kan,bl dah lama x mengarang mmg ke laut la jdnya..nk mengarang pun kena ada mood plak tu :)

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Oklah kan kat Msia raya sebulan kitorang kat sini raya 2 hari je...hahaha :D

Salam Aidilfitri! Awat tak amik gambar? Nak jgk tgk si Merah & sofia bergaya pakai baju raya! Mesti cute... :))

Deqla manjew berkata...

deqla baru masok keje hari ni..demam raya punye psl..hihi...mmg mood ke laut pun..itu la, kalo dah cuti lelama mcm ni la jadinye...

Miss BaNu berkata...

hehehe wahhh mood raya ada lgi ek..slmt hari raya..

Miss BaNu berkata...

wahh mood raya ada lgi ek..selamat hari raya yer..

lelamaisara berkata...

mesti bnyak cerita ni sampai tak tau nak cerita yg mane satu kan...:)

Zue AnnaLeeya berkata...

samala nurul...
akak pon kelemauan nk hapdet citer raya... huhuhu

wahida berkata...

gambar plissssss....

Cinta Misteri berkata...

Mmg byk cerita raya dlm kepala kan. CiM pun ada byk nk tulis tp masih tk sempat sbb sejak naik cuti keje opis melambak2. Huh

dyabunga berkata...

ala..tgk pic merah..hihih

Masha Meisters berkata...

hamboi....naik cuti terus banyak mood yang dah xd ye.....kalau masha bos akk masha dah pencenkan je ni....haha

Yana Libra berkata...

saya cuti raya ni mcm2 jadi..huhu~~ :)

IntaNBerliaN berkata...

sy pun xbyk ambik gambo raya.. gambo kami 3 beranak lagilah.. lgsung xda.. adehhh

Wanieys berkata...

mood cuti lg tu sbb tu msh xtau nk update apa hehe

9n0L4 berkata...

kad rayeeeeee? meti ade dpt kad raye kan. ;)

Tanpa Nama berkata...

gday hezrina83.blogspot.com blogger found your blog via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your website http://xrumer-service.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my website. Hope this helps :) They offer most cost effective services to increase website traffic Take care. Jeremy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in