Colgate Slim Soft Toothbrush


INI ENTRI MELEKAT SEHINGGA 02.12.2012
SILA SCROLL DOWN UNTUK ENTRI TERBARU.



Alhamdulillah..
syukur tak terhingga kerana bila berblogging nie mummy dapat mempelajari sedikit sebanyak apa dia "nuffnang"

Pagi nie bila buka-buka akaun nuffnang mummy tengok ada 5 BE yang tengah running..3 ketul iklan di blog contest dan 2 di personal blog mummy..Salah satunya adalah 

Colgate Slim Soft Toothbrush

Korang tahu apa itu Colgate Slim Soft Toothbrush??Daripada website colgate, mummy tunjukkan picture colgate 
Slim Soft Toothbrush.


Slim Soft Toothbrush ialah salah satu produk berus gigi di Malaysia.Sehingga kini banyak produk yang hebat keluaran colgate.Semakin lama produk-produk colgate menembusi pasaran di Malaysia kerana kualiti yang memuaskan dan conqure pasaran hari ini..Dan yang terbaru adalah produk Slim Soft Toothbrush.

Ini yang mummy copy paste drp wikipidea
"Colgate-Palmolive Company is an American multinational consumer products company focused on the production, distribution and provision of household, health care and personal products, such as soaps, detergents, and oral hygiene products (including toothpaste and toothbrushes). Under its "Hill's" brand, it is also a manufacturer of veterinary products. The company's corporate offices are on Park Avenue in Midtown Manhattan, New York City."

Bukan untuk orang-orang dewasa sahaja malah segenap umur menggunakan produk drp colgate termasuk kanak-kanak.
kedua anak mummy menggunakan berus gigi drp colgate kerana berusnya yang mesra pengguna dan sangat lembut..Berus gigi yang lembut dan kepelbagaian warna dengan imej menarik di berus gigi memikat hati kanak-kanak untuk menggunakannya.Kan sesetengah budak susah nak berus gigi..dengan tarikan rupa bentuknya mudah tarik perhatian mereka.

Boleh klik sini
Children Dental



Mereka juga ada 
Programme For the Community
Di bawah ini ada sedikit maklumat tentang program ini..


Global Programme
"For over 40 years, Colgate-Palmolive has been committed to delivering oral health education to children around the world. Today that commitment continues through Colgate's flagship Bright Smiles, Bright Futures programme, which is a multi-tiered initiative to promote the importance of oral health through education and prevention.
The primary focus of the programme is to reach children in schools through videos, storybooks, sing-along-songs, computer CD-ROM and interactive activities - both for educators to use in the classroom and for parents to use at home. Since 1991, this programme has reached more than 500 million children in 80 countries.
By establishing partnerships between governments, dental professionals, education professionals, schools and communities, the Bright Smiles, Bright Futures oral health initiative enables millions of children each year to enjoy the benefits of vital oral health education and preventive treatment."


Okey kat atas nie mummy dah cerita serba sedikit tentang colgate produk.Kalau nak tahu lanjut,boleh click link yang mummy beri kat atas n boleh dapat info lebih lagi tentang colgate.

Dari dahulu sehingga kini mummy masih menggunakan ubat gigi,dan berusgigi drp colgate..Ianya amat menyegarkan untuk seisi keluarga mummy.I love it=)

30 sumpah ako sayang korang:

Deqla manjew berkata...

wahh... chaiyok la nurul..dah mula dgn sesi pomot2 iklan...nanti ada la tu rezeki nurul..ni ajaran kak dieyna semlm tu kan??

kinara kinatara berkata...

wah..alhamdulillah..huhu:)
kina dulu penguna tegar colgate...
pastu lama2 keluar mukmin...
terus tukar..:)

huhu..

Mrs Velentine berkata...

wah banyak tue..mmg rezeki..

Mrs Velentine berkata...

bestnya..

Nyue berkata...

dahh..mula promote yea akk nurul..eheheheheh.....

wahida berkata...

dah mcm duta iklan dah ko ni...

nice sharing...

IntaNBerliaN berkata...

a'aa ubat gigi colgate best kan...

*nak klik colgate tp xda... ada iklan microsoft je... so, sy klik microsoft... hihii

Chic Na berkata...

dah klik. bestnya dpt banyak BE. ;)

yana aina berkata...

wahhh ... 5? yana 1 pon blom prnh. heheh tahniah

Uni berkata...

Wah! Bestnya dapat BE! 5 pulak tu.. bila lah pulak turn saya ye? (padahal baru je join dunia blogging ni...hehehee..)

Uni recently posted...

Tips : Cara Pisahkan Anak Dengan Puting (Pacifier)

Cik Nur berkata...

masyukkkk..!

Nur xpernah promot BE..nanti nak Buat macam inilah.. :)

Nice idea kak Nurul.. :)

dya bunga berkata...

wah..bestnya dpt 5be..hihi

Sherwieyna Muzzawer berkata...

salam.

Tahniahhhhh! tak sabar nak tunggu turn saya pula..heheh

Roslan Putra berkata...

Untung laaa.... murah rezeki...

Dayana Bahar berkata...

mcm nilah lalink... :)

Karukord Jagau's berkata...

aku x penah dpt pun huhuhuhu

Si Matatajam berkata...

Dasatnya BE..murah rezeki Nurul..pomot jgn x pomot..

Si Matatajam berkata...

Done windows..sb Colgate x kuar..

lelamaisara berkata...

rezeki tu nurul..promot jgn tak promot..hehehe..nanti saya tolong klik2 kan ek..;)

Solehah Shamsuddin berkata...

wah rajinnya promote BE.siap bagi penerangan tu.

Arina Shamsul berkata...

tahniah dear :)

mama berus gigi pakai colgate tapi ubat gigi takleh guna colgate sebab bibir mama sangat sensitif kalau tersalah guna colgate :) mama pakai safi kayu sugi :)- ceh cam promot lak..kekeke.

C'Jai berkata...

adeh..sampai hari ni akak tak faham pasal incik nuffnang ni...

bila kengkawan buat post pasal nuffnang akak tak reti nk komen aoa..sbb tak faham...heeeheeee...macam akak ni pun ada ek..

jaakechik berkata...

3 ketul di blog contest? waaa best laa... kalau la semua tu berada di personal blog ni kan best, mesti earning lagi masyukkkk!

Deq's Qienz berkata...

terbaekkkk..sy pernh dapat BE nih la..cmna wat ntahhh..

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Ok Tahniah! Akak lebih suka guna Darlie... sebab? ntah dr kecik mmg guna darlie dulu panggil dakie...hehehe... kat sini xde darlie so guna colgate gak! Tapi aritu bwk stok darlie setahun dah dok sini pun xabis2 lagi...hehehee

Cik Aini berkata...

BE lagi..
tahniah2 :)

9n0L4 berkata...

mak oiiiiiii. byknye 5 tuuu dear. bagi arrr tips sket mcm mane nak dpt 5 ketui tu. :)

QasehnyaRania berkata...

dtahniah2...rezeki anak2

done tourism australia ;D

QasehnyaRania berkata...

tahniah2.rezeki anak2 kan

done tourism australia ;D

Mimie berkata...

alhamdulillah murah rezki akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in