Tolong doakan

Tolong doakan abah saya
tadi mama call dari melaka doctor kata abah dah coma
abah diberi bantuan penafasan secepatnya..
Doktor kata lagi..
abah ada pendarahan dalam kepala
start daripada dialisis terakhir dia diserang semput pada isnin
dan diserang demam panas semalam kerana ada jangkitan dalam darahnya..
Doktor kata lagi minta kami bersiap sedia 
.abah dibawa terus ke HKL malam ini juga dengan ambulan untuk rawatan segera..
saya sekeluarga menunggu di kuala lumpur..   
sedih sangat saat ni...
tekenang2 wajah mulus abah yang tercinta..
saat menaip ini...air mata membasahi pipi...Ya Allah...Ya Allah
tolong doakan untuk abah mummy..
semoga Allah melindungi abah..
   

50 sumpah ako sayang korang:

kinara kinatara berkata...

amin...kina doakan yang terbaik untuk ayah akak:)

Mohd Lokman Bin Ramli berkata...

semoga abah awak cepat sembuh.. Doa lah banyak2.. Moga-moga disembuhkan dari penyakit

Chic Na berkata...

semoga semuanya selamat & dipermudahkan. InshaAllah. tabahkan hati ye nurul & banyakkan berdoa.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

semoga abah akak, cepat sembuh..sabar ea kak

nanakimie berkata...

ya Allah...semoga abah sis kuat dan cepat sedar....sama-sama kita doakan ye sis,semoga ada keajaiban....amin....

IntaNBerliaN berkata...

Ya Allah Ya Tuhanku... sedihna baca entry nih.. saya doakan moga abah nurul x pe2.. kuatkan semangat ye nurul..

mamalieyna berkata...

Sebak :( .. in sha Allah... moga ayah nurul kembali sihat..Amin....

ShimaSalleh berkata...

moga Abah dilindungiNYA.. Sabar dan tabah ye Wan.. Doa padaNYA,

Cik Nur berkata...

moga abah nurul cepat sedar dan sembuh..!
bykkan doa...

Marya Yusof berkata...

As salam wbt Wan,

Akak doa yang baik-baik sahaja buat wan sekeluarga... dpt tahu dr Shima di FB tapi tak tahu detail... Moga ALLAH permudahkan segala urusan ye! take care...

IntaNBerliaN berkata...

Al fatihah untuk arwah abah nurul.. sy baru lepas baca pemergian arwah abah dekat blog shima...

kuatkan semangat yer nurul... saya xtau nak cakap apa... sedih.. sebab kita baru berbalas mesej tadi..

Shasha Yacob berkata...

semoga cepat sembuh. banyakkan berdoa, dan sabar ya

Marya Yusof berkata...

Wan, La Tahzan, Innallaha Ma'ana...*hugsssss*

>>>>http://my-mindofmine.blogspot.com/2012/11/takziah-buat-wan-nurul-hezrina.html

Yana Libra berkata...

kak..harap akak dan keluarga tabah..

Ummu Muhammad berkata...

takziah nurul..semoga arwah ditemptkn brsama org2 soleh amin.

kredit to pn intan berlian

mama aryan berkata...

in sha Allah..semua kawan2 akan doakan,moga abah nurul akan diberi kesembuhan & kesihatan yg baik..

Mrs Velentine berkata...

al-fatihah buat arwah ayah

Myra Jay berkata...

Nurl, takziah dari MJ ye, banyakkan bersabar dan redha dengan ujian Allah.

Semoga roh arwah dicucuri rahmat

faraherda.razalan berkata...

Semoga Allah permudahkan urusanmu sekeluarga...

N.Aima K berkata...

takziah dear !hug

Nyue berkata...

hope akk nurul kuat...dari dia kita dtg, kpdnya kita kembali...

Takziah buat akk dan keluarga..

izan mama mia berkata...

Tabahlah duhai sahabatKu..

mselim3 berkata...

saya member si M, datang dari blog si M....dapat tahu berita sedih, saya dengan kekawan semua berharap agar little honey bersabar dalam menghadapi ujian-Nya, pape pun saya dan member ucapkan takziah , saya berharap agar little honey redha atas pemergian arwah...al-Fatihah..kepada kekawan yg baca komen saya ini sama2 kita sedekahkan al-Fatihah atas arwah bapa little honey k...

uluran persahabatan , daripada mselim3

Arina Shamsul berkata...

http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/11/al-fatihah.html

Nida berkata...

Salam Nurul...

Moga ketabahan mengiringimu sekeluarga... ameeeeennnnn

Deqla manjew berkata...

Al-fatihah buat ayahanda nurul...salam takziah buat nurul sekeluarga...tabahkan hati yer..mmg perit kehilangan org yg kite syg..apatah lg org tua kita..deqla penah rasa pengalaman mcm nurul ni..sabar eh... ada deqla siapkan entri utk nurul..rkn2 blogger lain pun sama...

Che Rosliza Che mat berkata...

Semoga Nurul Tabah ya...Baru baca kat blog deqla tentang ayah nurul....

Al-fatihah buat arwah..

sHaRiNa eLyaNa berkata...

semoga tabah menghadapinya..salam takziah buat keluarga;;

mama aryan berkata...

takziah nurul...akak dah dgr berita ttg ayah nurul dr seq la,moga roh arwah ayah nurul dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan org2 yg diredhai

CikNana berkata...

sabar kak nurul..semoga arwah ditempatkan dikalangan org yg beriman..

isabelle frankly berkata...

jgn sedih2.
insyaAllah semua ok.
doa byk2

♥cikmOt♥ berkata...

nurul...salam takziah...bertabahlah ye...

Cik Aini berkata...

Nurul..
takziah tuk Nurul n fmly ye..
sabar byk2 ye Nurul..ni suma dah ketentuan Allah..drpNYA kita dtg kpdNYA kita kembali..ai faham perasaan nurul tmbh org yg kita syg..org yg mjdi kekuatan kita..ai pernah khilangan ibu..teruk sgt rsnya..perit seolah2 dah xde makna dlm hidup..tp bila fikir2 tu suma ujian Allah,sapalah kita nk mghalangnya kan..Allah lebih myayangi mereka..


al-fatihah..moga roh abah Nurul & juga mak ai temasuk dlm golongan org yg terpilih.amin

Kesuma Angsana berkata...

Salam Takziah & Al fatihah.. bertabahlah

dya bunga berkata...

takziah..semoga mummy terus tabah ye

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Jangan risau sangat sayang. Kita doa banyak2, insyaAllah abah awak akan cepat okay..

Solehah Shamsuddin berkata...

Banyakkan berdoa ye kak.Kami di sini sentiasa mendoakannya.Amin...

Misz Fazie berkata...

salam takziah sis. be strong ya. doakan untuk dia disana ya. Al-Fatihah :')

محمد رازيق berkata...

moga akak tabah. saya doakanayah akak beransur pulih. amin

Bui Junaidi berkata...

TAKZIAH NURUL..BYK2 BERSABAR YER..AJAL KETENTUAN ALLAH..AL FATIHAH..

are_lin@yu berkata...

al fatihah untuk abah nurul ya..moga ditempatkan dikalangan orang2 yg beriman dan beramal soleh.amin...

Mimie berkata...

semoga akak terus tabah...

Al Fatihah

jaakechik berkata...

semoga abah akak selamat hendakNYA amin3x....

p/s : tabah yer kak!

jaakechik berkata...

salam tzkziah my dear.... hope akak lebih tabah yer... jaa tahu dari blog kak waniey aka ibu qalief td ni..

Deq's Qienz berkata...

salam takziah kak..sy baru dapat tahu aritu.maaf telewat mgetahuinya. ada n3 buat kak di blog sya :)

LYAfrina berkata...

nurul..lya harap nurul tabah & redha ye.. sesungguhnyer tuhan lebih menyayanginya.. kita doakan moga arwah tenang disana..amin

9n0L4 berkata...

ternyata Allah lebih sayangkan abah. takziah.

lelamaisara berkata...

singgah jenguk nurul..salam takziah untuk keluarga nurul.harap nurul tabah k

Mama Vogue berkata...

Assalam Nurul..
Maaf lambat ucap takziah..

C'Jai berkata...

Al Fatihah untuk ayah nurul...Faham perasaan sedih Nurul..Moga Tabah dan sabar ye..Allah maha mengetahui apa yang terbaik untuk kita semua... Teruskan berdoa untuk dia di sana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in