alhamdulillah dipermudahkan semuanya

alhamdulillah jabatan mummy dah melulus kan cuti bersalin awal 2 minggu dr tarikh due mummy 17.07.2011

memula agak sukar sbb mummy terlewat apply.ikutkan minggu lepas kena apply minggunie jabatan tak terima dah..tapi mummy ada alasan kukuh utk dapatkan cuti 2minggu awal tuh.bukan apa lagipun hubby akan ada meeting di melaka kampung mummy bermula jumaat nie..so mummy mmg start cuti awal 2 minggu dr tarikh due tepat2 pada 4/07/2011 iaitu hari isnin..

harap2 Allah perdengarkan doa mummy untuk bersalin bulan 7 nnt..tapi still ada 2 hari lagi kat putrajaya..mmg hajat nak bersalin di melaka.tapi kalau Allah kata bersalin kat sini...mummy redha jer..Allah memang maha mengatahui=)

9 sumpah ako sayang korang:

IbuDhira berkata...

alhamdulillah...semoga segalanya dipermudahkan untuk mummy...

mappiau berkata...

mudahan semuanye selamat dik :)

Bionic women berkata...

rasa sekejap jer masa berlalu, rasa macam baru jer baca entry mummy yg cakap pregnant, tetiba mummy dah nak cuti bersalin..
Alhamdulillah, x lama lagi merah dah ada adik..huhuhu
semoga semuanya selamat yea, mummy

ajumohit berkata...

alhamdulillah selamat bercuti nurul..semoga dipermudahkan proses bersalin nnti insya allah

Keputusan penempatan darjah satu sesi 2012

kayyana berkata...

dah bersalin roger aku tau.. nnt aku tgk ko kt melaka je k.

eB ezrin berkata...

slamat bercuti yer :)

HonEyBuNNy berkata...

isyaAllah..

semoga di permudahkan urusan mummy...amin..

Huda berkata...

tahniah! dh bersalin kan :) dpt bb girl :)

mama aryan berkata...

akak tak sempat nak bercuti awal pun dulu..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in