Contest ooo contest

lama dah tak join mana2 contest=(tq pada yang still tagging mummy kay..bukan tak sudi tapi tak berkesempatan n mood contestpun dah kelaut..

mummy tabik pada kaki2 gila cgl nie=)takper nnt ada mood mummy join.tadi just bw nak tgk contest2 yang dah tamat n ada sebahagian yang blognya di removedkan..so tak dapat tgk result..

seronok sbenarnya bercontest.ehh hadiah2 drp GA mummy yang 3rd anniversary dulu u all dah dapat ker sume??takut jer mummy tak sampai..

cuma ada sorangjer tak dapat detail.cek punya cek dalam email mummy tak dok..amiey lee nnt bagi details yer..barang dah ada untuk yang saguhati2 tinggal nak pos jer=)

3 sumpah ako sayang korang:

zaidah berkata...

zai pun dah dapat terima kasih mummy...cute sangat siap bergaduh lagi ngan nabil berebut nakkan key chain tu...

Zue AnnaLeeya berkata...

adiah tuh dah smp sabtu lepas...
blom smpat nak wat entry lagik...

mekasih erk... airel suke sgtla dgn upin ipin...
pastuh abis almari baju di tepek sticker tuh... hehehehe....

wan nurul hezrina berkata...

zai-=)oklah kalau sampai..alhamdulillah..lah cian berebut=)

kak zue-alah tak wat entripun takper janji sampai ngan selamat..ooo dah tampal=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in