mek merah ber cloth diapers.

sepanjang 10 hari menjaga merah..mummy ber cloth diapers.tak pakaikan dia pampers.just pakai lampin morden..nyatakan hasrat nak beli CD kat papa n papa pun setuju jerk.so mummy pakaikanlah..

Lunatots Putrajaya Jalan Diplomatik Presint 15
Operation Hour : 10.30 am to 7.00 pm
013-6042348

kat cnielah mummy beli lagi 5 helai CD.sebelum nie mummy tak pernag ber cloth diapers kat merah..sehinggalah ada jualan kat opis bulan lepas kat opis.mummy try beli dulu 4 helai..testing barunie=)

jenama QQ baby.satu cd ada 2 inner yang mikrofiber..so mummy pusing2 basuh pakai yang tuh jer..

pengalaman mummy mengunakan cd mummy aklah rasa susuahpun=)bila merah dah pee penuh2 mummy cuma bilas cket inner n cd ngan air n bila poo jer mummy buang dulu sisa poo kat toilet bowl n inner dia mummy bilas tanpa sabun.pastuh masuk dalam washing machine..

papapun kata "belilah lagi cd tuh..mummy kata tah bila nak beli sbb masa tuh harapkan jualan jerk=)cd mummy belituhpun tak mahal cuma rm20 sehelai.last sekali anya mmbr rupanya ada lunatots nyer cwngan kat p15.so apalagi memborong cd lah..

mummy beli lagi 5 jerk.beli set..lunatots nyer mahal cket.kalau satu dah rm 40++ tapi agak lembut n berkualiti.so sambil2 tuh mummy carik double pump..mmg nak angkut fs(madela freestyler double pump) tapi mummy nak budget tuk benda2 lain..bersalin lagi n beberapa barangan perlu dibeli tuk bersalin,menyusu dan keperluan lain2..

nielah rupa cloth diapers tuh..sama cam mummy beli..cara penggunaan akan mummy kongsi di entri yang lain kay=)

8 sumpah ako sayang korang:

Bionic women berkata...

kalau ada anak nnti pun saya nk berCD..dhiya dulu x tau ag pasal ni.hehe

wan nurul hezrina berkata...

eily-mmg eily,rasa seronok plak ber cd nie..mmg sesuai guna cd tuk yang jadi suri rumah=)tak penant mana pun.

Huda berkata...

bagus kan pakai cd, jimat :)

wan nurul hezrina berkata...

huda-aah mmg tak berusik pampers dia=)n kalau baby mmg sesuai sgt sb takda bahan kimia n selesa.

eB ezrin berkata...

canteknyer... suker tgk.. eB blom lagi.. hu3

wan nurul hezrina berkata...

eb-mmg chantek2 sb tuh suka nak pakaikan..lagipun skang merah sik tanggalkan pampes dia jerk.membazirjer kalau tape takleh guna..gatal katanya pakai pampes

LubLy berkata...

diapers nieh nmpk chomel sgt..
eh dear xleh follow blog awk le cayang..

Si Matatajam berkata...

Comel2nya design CD lunatots ni yek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in