updated 3rd anniversary GA mummy Maira

smekum semua..bz bz bz..hikhik sebenarnya mummy barujer balik travel dr kelantan minggu lepas..tuh yang besawang kejap blog mummy nih..so mummy nak update perserta GA mummy setakat nie..

so checked it out!!














ok kira ramai jugak penyertaannya.mummy ucapkan terima kasih taw sb support GA mummynie..n mummy nak mention esok lastly korang bleh join..n lusa mummy terus jer umum yang menang kay..tak mau tunggu2 nak cpt2 kasi u all hadiah tuh..


sorry mummy tak sempat nak balas kunjungan mummy di link u all..agak kelam kabut sedikit..so setakatnie semua penyertaan okey jerk..k mummy dah jenguk semua peserta sebenarnya..


pada yang takder link atau namanya sila inform mummy cepat2 kay..takut tercicir plak=)

lagipun mummy dah nak dekat due so nak settle semua perkara=)
k tq 

2 sumpah ako sayang korang:

Nida berkata...

AS-salam buat Mummy Maira..:)

Nama Kak Nida ada... terima kasih. Good luck buat semua peserta...

Myra Jay berkata...

Mummy Maira, nama MJ takde dalam list pun..huuhhuu


http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/05/mummy-merah-3rd-anniversary-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in