GA MUMMY MAIRA DITUTUP

asmekum n selamat pagi semua...k dengan rasminya mummy nak umumkan mummy tutup "mummy merah 3rd anniversary GA"banner mcm kat bawah nie..

k mcm mummy terangkan sebelumnie mummy nak cepat2 umumkan PEMENANG nya..so pagi2 lagi mummy dah cabut undi selepas tgk takder lagi yang join jam 12.00pagi takdi..

tinggal hubby nak cabut.n mummy bagi box untuk dia cabut undi..so mummy terus umumkan selepas solat jumaat nanti..

*pada peserta sila pastikan nama anda di side bar sebelah kanan...


n harap2 takder yang tercicir lepas mummy umumkan PEMENANG YANG BERTUAH petang nnt..*


so nnt u all watch out tau untuk nama2 pemenangnya..mummy akan umumkan petangnie n hadiah akan di pos minggu depan hari senin..semua mummy buat cepat2 sebab takut bersalin tak sempat..huhu


*pada 6 orang yang wish anniversary mummy yang mummy nak bagi saguhati...hadiah u all akan di post sama dengan hadiah2 contest nie..ok ek..tq for all participant..mummy sangat hargaii..*

1 sumpah ako sayang korang:

eB ezrin berkata...

mudah2an rezki la hendaknyer... aminnnnnnnn :)
dah jadik eh header tuh... tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in