Seorang ibu Tanpa Anak

mmg kelautlah mood mummynie nak berblog dah dekat2 nak bersalin nie..nak bersalin di mana masih lagi tak nampak jalan..tetiba hubby ada meeting kat kampung mummy melaka mcm minggu yang lepas..

so hubby kata pd mummy ambil jer cuti 2 minggu awal start 4/06/2011 sbb due mummy 17/07/2011..so ujung minggunie ari jumaat dah bleh balik terus melaka..tapi yang peningnya minggunie takutlah terbersalin plak..so merah mcm mana..tetiba mama n abah mummy menyuarakan"ko tinggal jer merah kat melaka seminggujerk"wooo mummy puas pikir..

so mummy decide nak tinggal dia kat melaka.tanya hubby diapun ikutkan jerk.so semalam jam 10 mummy gerak pulang ker putrajaya..masa nak balik ke putrajaya tuh mummy mcm tak bleh pandang muka meah terus menitik air mata..sepanjang mummy idup ada merahnie belum pernak kami berpisah walaupun sehari=(

bila nak balik2 mummy tak kata "merah mummy balik dulu yea sb mummy tau dia paham"so mummy hanya cium dia n terus nangis..abahpun kata"kuatkan semangat cket..takot pape jadi ngan mummy masa minggunielah cian merah nnt..kalau bersalin siang takper takut malam2 buta cian merah nnt..mama mummy tak leh nak teman sb abah mummypun tak berapa chat.so tak dapat dtg putrajayalah..

=(so mummy berat hati tak benti2 mummy nanges..mmg mummy tak bleh idup tanpa merah..so masa dalam keta mmg suarapun takkuar.tersekat kat kerongkong..pastu bleh hubby kata belum masuk tol nie yang..bleh patah balik..so setelah pk2 biarlah merah ada ngan mummy..kalau terjadi ALLAH nak bg bersalin tgh2 malam biar papa dukung merah.papa tak payah masuk teman mummy dkt labour roompun takper..janji papa n merah ada di hsptl..

so mummy kata kat papa"bie ayang nak amek merah lah"..so papa kata "betulnie??confirm tak?"mummy kata "confirm lah..mesti ayang tak benti nanges seminggu kalau merah takde.mcm mana nak g kerja kalau ingat kat dia jerk?"so hubby terus u turn n bila sampai umah abah n mama mummy...mummy nampak merah dah ada kat luar pagar rumah..

"alangkah gembira hati mummy..merahpun tepuk2 tangan dia n terus kata kat papa "alik alik"n masuk terus dalam keta ngan susu nya2 n cakap"top intu"tutup pintu keta...terus mummy peluk merah erat..n bila sampai pjaya merah still ada ngan mummy n dalam pelukan mummy...perut mummypun bergendang2 ditendang oleh baby n maybe diapun suka mummy amek merah..

syukurlah mummy sempat minta papa patah semula..walaupun lambat sampai ke pjaya..mummy terus lega n senang hati sbb merah ada disisi mummy=)tq ALLAH sb cepat sedarkan mummy tak tinggalkan merah.seminggu mcm bertahun ooo..kalah og bercinta..n hubby plak tak abes2 gelakkan mummy..hampeh!!

mummy tak mau tinggal merah..paperpun mesti nak merah ada sama ngan mummy..susahpun takper..merahpun dengan gembira tata atook...tata mamatok n che ngah..mmgnampak sangat dia nak balik.mummy bukan apa mmg anak ibu punyai hubungan batin yang kuat..so bila tak biasa tinggal...allahjer yang tahu mcm mana mummy tangisi masa merah tak der di sisi...

7 sumpah ako sayang korang:

puan nina berkata...

betul tu..tak sanggup nak tinggal anak kan. =(

tolong check senarai ye http://ninagacontest.blogspot.com/2011/06/senarai-peserta-contest-anak-ayah.html

ajumohit berkata...

alahai sedihnya... sib bek merah tak jadi tinggal, betul nurul, walau mcmana pun berjauhan dgn anak mesti rindu kan...takpela kan hubby tak dpt masuk dlm labor room pon, jnji merah ada hehehhe

umialya berkata...

kalu akakpun menangis tak berlagu tanpa anak2 disisi

Bionic women berkata...

kalau saya pun x kuat nak tinggal dhiya. hehe. biarlah aperpun yg berlaku kan..hehe.

ni pun nak kerja pun berblah bagi ni..kesian nak berpisah ngan dhiya

Azfa Bt Hj Baharudin berkata...

sedihnye bc cye nurul nie...hukhukhuk....sabar yek...pape pon merah tetap akan dgn nurul....:(

Huda berkata...

huda pun xleh lekang ngn anak..husna lg la..dia malam2 mesti cari ummi abah nk tido..

wan nurul hezrina berkata...

pn nina-mmg rasa sayu hati nak berpisah..nurul nanges teresak2

aju-mmg sedih aju..teresak2 nurul nanges..aah biarlah hubby tak masuk labour roompun janji dapat azan kejap babypun dah okey..n merah still ada ngan kami

kakalya-bukan kata berlagu mmg teruk nanges teringat bagai..huhu

eily-aah eily dah nak keja ek?tahniah tau keja..mesti dhyia carik sbb biasa mama dia ada.bis dhyia siapa jaga?

kak az-aah sedih kak az..adaker patut nurul setuju nak tinggal merah..tak sanggup dah pasnie.jgn sesiapa mintak merah dr nurul..hikhik

huda-tulah siang maybe ok tinggal dah biasa tapi mlm tang nak tido tuh mesti bawah ketiak maknya jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in