Aktif walaupun sakit



Walaupun kena UTI atau dikenali dengan jangkitan saluran kencing dia tetap aktif..Tak sabar tunggu esok appoiment ke klinik Pakar kanak-kanak lau melaka..So going back 2 melaka esok..Pagi-pagi bawak sofia ke klinik,petang pulak nak bawa ma(MY MIL) berubat di bemban melaka.Ma datang dari kelantan dengan keadaan tak boleh berjalan duk atas kerusi roda.Mujur selamat sampai di KL.

Ma mari KL sebab nak ikut ke melaka besok berubat di tempat yang sama "arwah abah" berubat stroke.ubat tradisional di bemban melaka..


Projek hari-hari bermain bersama kak merah.
Lewat malam sikit baru tido sbb dok ralit main..Tapi skang sofia taklah sakit bila kencing cuma mummy perhatikan kencing still kuning dan agak berbau pulak..Kena continue ubat lagi.





Sampai muncung-muncung lah mulut2 main lego=)
Di ambilnya tudung mek merah pakai.kotor lagituh nak basuh dah tu..huhuhu
Tapi still risau bila basuh berak dia tak bagi pegang punggung dan tutttt dia.tgk2 mmg merah tak ilang lagi..aduhai mmg seramlah..Nak cepat2 jumpa doktor esok..

Eh jap lagi mummy update tentang
"pakar kanak-kanak lau"di melaka tuh ek
mana tahu korang boleh dapat sedikit info..



21 sumpah ako sayang korang:

Ibu Amirul berkata...

Alolo comelnya dia pakai tudung

Kakzakie berkata...

Kesiannya Sofea.. Kalau kia pun agaknya dah tak selesa ini sebab budak ada masa dia terleka dgn bermain/tidur.

Harap cepatlah hilang semua penyakit tu.

:: Mrs.Eady :: berkata...

semoga cepat sembuh syg :)

Chic Na berkata...

siap pakai tudung lg. good girl sofia. sakit pun still ceria.

syawalsimpsons berkata...

kesiannyer kat sofia ni...cepat2 sihat ye sayang..mamam dah risau lebey tu..cian mama

With Julia berkata...

Comel yerr anak kakak pakai tudung merah jambu....heheh moga cpt sihat ye...:)

Kesuma Angsana berkata...

slm singgah bila sakit sedikit kebah. TQ doanyer yer

faraherda.razalan berkata...

La...mcm ne leh kena tu? Aduhai!! Sian die...

Deqla manjew berkata...

amboooiii.. lincah betul.. kuat semangat! bgs la.. pd dia sakit bukan penghalang utk dia trs ceria dgn kakak merah kan... ehh dia bertudung la.. alahaii comey lote gewey nih!

lelamaisara berkata...

bebudak memang dunia die bermain..jadi kalu sakit pon die mesti ingat main jugak kan...moga anak nurul cepat sembuh ye....risau sya....

Shima Salleh berkata...

munucng sama cam afiq! kuat buat muncung ghase nak gigit je hihihi..

Dia dah tak nanges takpe. Lega sikit disitu.. Mommy take care dorang bebail ye :)

LiYa HaNiF :: berkata...

walaweiii comeiinya ... :)

mama aryan berkata...

alahai comeynyer dia bertudung..

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

alolo comeinye dia bertudung...^^

Cik Nur™ berkata...

Kiut je dia bertudung.. :)

Si Matatajam berkata...

Harap2 Sofea cepat sembuh..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alololo omey angat aihhh pakai tudung

N.Aima K berkata...

comelnyaaa

Cik Aini berkata...

alololo
comelnya dia pakai tudung :)

CheNamNam berkata...

oklah dia aktif..kalau dia tak aktif yang risau tue...lebih baik dia nak main dari dia dok merengek jerk..kite pon runsing tengok dia dok merengek jerk kan...

so now macam maner?keputusan aper?

Che Rosliza Che Mat berkata...

Semoga cepat...comel pakai tudung..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in