alahai...



Alahai korang sorry banyak2..
sangat2 banyak n menimbun2 kejo..tak sempat g bertandang umah korang2 nie..

tah kenapa boss yang "baik hati"
bagi banyak noo kejo..
lepas abis menimbun cek datang lagi cek baru..

kenapa ku rasa mcm kerja kilang ek??
hahaha

nnt mummy nak balas komen2 yang banyak mcm kerja jugak...tapi tang komen takper i liokeeeee!!tq sudi gak korang singgah baca blog daku yang tak seberapanie..nnt mummy singgah ek mcm siput berjalan..huhuhu

28 sumpah ako sayang korang:

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Take your time..^^

Sally Samsaiman berkata...

takpe...takpe...tak jengok blk pon takpe janji sentiasa diingatan :)

syawalsimpsons berkata...

takpe...settlekan keje dolu ...dah settle, baru leh terjah kan

Huda berkata...

xpe nurul..keje mesti diutamakan ye :)

Deqla manjew berkata...

lorhh...bz bonar ke??? nk tulun pun xtau camno? haha... selmt bertugas la eh..nanti2 la bole blogwalking.... =)

:: Mrs.Eady :: berkata...

take care..

Ratu Hatiku berkata...

Selamat bekerja ya... :D

Si Matatajam berkata...

Alahai sian Nurul...takpa buat keja tu dulu..nanti2 bleh bw

Si Matatajam berkata...

Done Huggies

Che Rosliza Che Mat berkata...

Lama tak menyinggah sini...Baik hati betul bos kasi kerja banyak hihihi

faraherda.razalan berkata...

Xpe, klu bz...dulukan kerja hakiki ituhh. Heheheh!

are_lin@yu berkata...

samalah kak..dah start bz ni..mmg xblh wt pa lah..huhu

eiela berkata...

nak buat macam mana kan kak, keje tuh utama

Daddy Ziyyad berkata...

kerja kilang pun relax tauuu..hahaha

eB berkata...

xper... plan2 kayuh yer... eB pn sm sini ha... hu3

kayyana berkata...

takpe.. nnt qada' ek reply komen

Nazayiena Ayiena berkata...

Tgh sibuk ya Nurul,xpe perlahan2.

Mrs Velentine berkata...

xpe kak buat keja dulu nnt baru balas kunjungan

Kesuma Angsana berkata...

hehehe xpe take yr time siap2kan mana yg perlu dulu

Izan Ishak berkata...

kalau dah tak bz nnti bolehlah balas jejak kawan2 plak ye nurul... slow2 pun sampai juga kan.

Chic Na berkata...

nurul mesti keja acc dept kan.. pening oo kira2 duit. ;)

izan mama mia berkata...

oo...bz,..sekarang bz lg tak??

mama aryan berkata...

bz ye..xpe pelan2 kayuh

QasehnyaRania berkata...

ok je...
saya pon bw juga mcm siput sedut...kih3

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak..
huhuh... tafer.. pelan2..
cma pun baru nk mai terhegeh2 ni.. huhuh

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

xper kak ada masa jenguk la kami..haha wani pun dh makin krg hadap belog ni tau

9n0L4 berkata...

tgh semput jugak ni nak jejak balas sume komen. hee.

Cik Aini berkata...

takpe..msg2 bz ada komitmen..even x update blog kita masih keep in touch kat watsaap kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in