Mari Mewarna Guna Pasir=)




Aduhh banyaknyer keja..tak menang tangan..
harinie half day sbb nak bawak lagi mak mertua ke "org pandai" mengenai stroke.ttg makcik magic nie ku ceritakan kemudian..Hari ini hari ketiga ma berubat..Mmg ajaib "makcik magic" tuh ubat ma=)teuja tengok

tentang sofia harituh g "pakar Lau" doktor kata semakin baik tapi adalagi kencing kotor n masih continue antibiotik tuk seminggu lagi.so next week pergi lagi..huhu tapi skang dia kena sembelit pulok!!tensi..huhu dugaan2.kena g carik buah..u all ada tak idea??

kay berbalik lukisan pasir korang tgk gambar jerlah ek ek..


muncung-muncung mulut buat pasir nih..hehe




Sibukjer nak menempel ngan kakak dia..si sofia nie ngacau jer tahu=)sib kak yah wat derk jew


Tengok2 dia ada2 jer nyakat kakak..yang si kakak teruskan fokus wat kerja=)


Tadaaaa..siap dah sbb habis pasir dah guna n si sofia ada tumpahkan sikit pasir kakak merah.

mummy gantung dekat ruang tamu..hehe

24 sumpah ako sayang korang:

Ratu Hatiku berkata...

Cantik..kemas jerk... :D

Si Matatajam berkata...

Alahai pict tak appear la pulak...huk huk..

Deqla manjew berkata...

sweetnye tgk gambo 2 bradek ni... ok la tu kan..bole perbaiki lagi.. jgn kata bebudak.. deqla pun suka kaler camni..hihi

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

anak sedara wani suka gak warna pasir tu

Huda berkata...

comelnye 2 beradik ni mewarna :) hehehe kreatif..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

ne ngan mak2 sekali main kan kak.

Shima Salleh berkata...

wah! tantiknya kakYah buat.. Cool aje kakyah bila adik kacao.. kalau aqil dah lama jerkah adiknya huhuhuhu... mau terabur pasir satu rumah... adehhhhh

With Julia berkata...

wahhh kreatif yer anak2 kak kaler ngan guna pasir berwarna...bijak2

N.Aima K berkata...

dulu adik2 msi kecik suka lah main benda ni.. tapi skrg ni blom pernah bawa anak2 main benda ni :D

QasehnyaRania berkata...

semoga cepat sembuh semuanya :)

Cik Nur™ berkata...

Nur kan, teringin sgt nak main menda ni..
tapi malu..sbb ramai budak2 je..hihihi

cantikk..!

Chic Na berkata...

buah prune ok kot.

seronok ni, kalo cikna pun mau leka main benda ni. hihi..

Cik Aini berkata...

wahhh
fokus sggh si merah wat kj kan..lgsg x hirau si adek dok manjat2 kat blkg..caya lah mek merah :)

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

salam kak nurul..
alahai..khusyuk jer buat keje si kakak ni.. hadik pulak yg rajin mengacau.. heheh...
cantik hasilnya :)

CheNamNam berkata...

sofea memang suke nyakat merah kann..geram jerk tengok perangai budak nie...nanti haku jumpa haku gomol puas2..siap kau sofea..!!

yang kakaknyer pulak baik kemaenn..redha jerk adik buat aperpon...macam tue lah baru kakak..kerlas menantu mama..:)

btw chantek menantu haku mewarna pasir tue walaupun diganggu adik...:)

NoEn berkata...

pandainya kakak

kayyana berkata...

cantiknye merah wat pasir tuh... mummy siap gantung lg yer... comel comel comel.. si rayyan main kejap je pastu die tinggalkannye gitu..

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Fokus jer kakak walaupun adik kacau..hehe..cantik kerja tangan Merah..

Che Rosliza Che Mat berkata...

hihihi siap tampal lagi...pasti merah suka...

||Sis aLeaSaRa|| berkata...

wah comel je tgk gelagat adik kacau kakak dia tu.suka color2 pasir ni..kdg2 anak yg nak..mamanya lak yg sibuk2 tmpg sekaki ngehhh ^^

Izan Ishak berkata...

geram tgk si kecik tu. dah pandai kacau kakak merah buat keje ye...

baguslah kakak merah dah pandai mewarna dgn pasir tu...

izan mama mia berkata...

laa merah potong rambut ker..ingat siapalah tadi..hihi

mama aryan berkata...

pandai merah mewarna..cantik

9n0L4 berkata...

syok lyn budak main pasir ni. hehe. over excited. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in