Madela Swing untuk dijual-Nak Let go




Salam Sayang semua=)
Nak iklan sikit nie...
Mari-mari dekat sini esp. para ibu-ibu seantero mummy nak habaq mai..
Ada kawan mummy nak let go benda alah ni..
''
''
''
Dasayatt wehh..
"MADELA SWING BREASTPUMP"


Sesiapa Berminat
SILA KLIK


Cepat-cepat rembat tau
selalunya mmg ramai idamkan jenama nie.
klik link kat atas tu kalau berminat..
Siapa cepat dia dapat!!!

8 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

sue dah dapat..kikikikik

:: Mrs.Eady :: berkata...

alamakkk ini yg diidamkan!!

Cik Nur™ berkata...

sape yg sedang mencari..elok sgt beli ni kan...

Si Matatajam berkata...

Tak pernah guna masa Khalish dulu...ntah bila nak Ada baby plak hi hi...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

siapa cpt dia dpt lai lai lai hihi

QasehnyaRania berkata...

saya pon idam kan juga tp buat masa ni tak diperlukan lagi

Cik Aini berkata...

hehehehe
cepat2..sapa nak cepat beli kat sini.hehehe

Che Rosliza Che Mat berkata...

pum susu erk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in