KELAMBU MODERN-RESTOCK MARCH 2013




This entri is sticky post
from 5.03.2013 till 30.03.2013
plz scrool down for new entry..
''
''
''

RESTOCK TERBARU MARCH 2013!!!!
Kelambu moden restock Febuari 2013.Agak special kalinie sebab didatangkan dengan 2 pintu untuk saiz king sahaja.Tapi stock sangat terhad so siapa cepat dia dapat k.Tanya dulu untuk make sure adalagi ker tak 2 pintu tuh..



harga RM50 seunit (queen saiz)
RM 55 seunit (king saiz)
penghantaran PERCUMA bagi SEMENANJUNG,
tambah RM10 untuk penghantaran SABAH/SERAWAK.
Pilihan warna kelambu adalah mengikut stock yang ada..
''
''
"


* Contoh kelambu moden saiz king.Banyak lagi contoh2 n pelbagai warna yang menarik dan didatangkan dengan saiz yang pelbagai*



So sesiapa nak beli 
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

12 sumpah ako sayang korang:

Cik Nur™ berkata...

seronok juga tidur dalam kelambu kan.. :)

Falsya berkata...

wahhh ebstnye kelambu gitu..dh ade umah sendir baru leh beli..skang nie menumpang umah mertua..hehehe..

Mrs Velentine berkata...

done ikea & white.my

Deqla manjew berkata...

bz sgt ke nurul skng ni? jarang dah update blog..huhu.. ke cuti??

kinara kinatara berkata...

okeyh..nanti kina updatekan di blog ya kak:)

rindunya...lama tak berblog..:)

lelamaisara berkata...

nurul anak nurul macam mane...

Etuza Ezawarna berkata...

set kelambu yang best untuk anak2..harap murah rezeki ya,,

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

best gak tido lam kelambu ni..

Etuza Ezawarna berkata...

harap banyak tempahan ya...

Kesuma Angsana berkata...

moga terus maju jaya ye

Crew Fathi berkata...

Hohoho.. dah lama tak tido dalam kelambu.. hehe

zulhilmi tempoyak berkata...

best of luck na. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in