Berdua lebih baik






Spek mata sponsor by MAK UDA(adik mummy num3)
Jam sponsor by MAK UDA
Baju sponsor by Che Ngah(kak ipar mummy)



Hehehe ingat retis jer ada sponsor??
kelas ko jah=)

31 sumpah ako sayang korang:

syawalsimpsons berkata...

ok la sesekali jd retis kan

QasehnyaRania berkata...

wah klsss ngko nakk :)

Ibu Lala berkata...

shantek spec mata tu. nak pinjam bulih..

Mrs Velentine berkata...

terbaeklah ada sponsor..hehe..done hi shop

Izan Ishak berkata...

alaaaa.... comelnya merah ngan sofia pakai semuanya sedondon. untung ada org sponsor lagi. kelas gitu!

Daddy Ziyyad berkata...

hahahaha..cool gila spek!

aReLaN berkata...

bukan main la gaya masing2.hehehe

Myra Jay berkata...

Wahhh memang kelas 2 beradik ni ada sponsor ;)

Dah le comel, maikn comel ha :D

Huda berkata...

wah wah wah..fully sponsored ye dua beradik ni :)

Shima Salleh berkata...

alololo comey baju..

NoEn berkata...

hoho...memang kellaasss habes la

Mama Vogue berkata...

comel giler spek tuh..!
Ni kalah retiss ni tau :)

Si Matatajam berkata...

Alahai..cute sesangat ja beradik ni..

Si Matatajam berkata...

Typo: dua

Karukord jagau berkata...

alaa comeeynyaa...
pinjam cermin mata boleh ^_^

Arina Shamsul berkata...

hahahaha..sangat2 comel! muah!

P#eoniX berkata...

comelnye anak akak....da besar dah rupenye.....n'way cantek siap ade sponser...heheheh...

Chic Na berkata...

kemain merah ngan sofia. comey.. ;)

jaakechik berkata...

comelnya menantu jaa....hikhik...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah stylo gila dua bradik ni dgn spek hitam tuh

Aine Ainun berkata...


Comel la....sweet je

Cik Nur™ berkata...

murah rezeki dua beradik ni ramai yg sponser...
:)

Deqla Manjew berkata...

amboii.. kemain lagi spek! pinjam bole? hahaha

N.Aima K berkata...

ololo comey

intanfirdaus247 berkata...


kelas kau jahh..hehe…spek mata dasat wooo...

yun…bau perfume ni memang sedap.bau sejibik macam pure..tapi bukan pure 100 percent original..kalau ori mahal nyahhh walau kecik..…tapi kak intan jual n gred baik la walaupun x 100 percent ori..yang miniature rm 20..ada dr 4 ml-10 ml..botol memang cute..leh wat hiasan …nanti kak intan nak pi cari stok lagi..versace yer..nanti kak intan g cari juga sebab ada kawan opis order DKNY green apple tu..dia suka..dan kak intan nak cari yg bau nyer biar lagi lama tahan..kawan2 kak intan ramai rembat sebab geram dekat botol..depa bukan nak guna sangat tapi sebab nak buat hiasan…boleh gitu nyah…? hehhe..boleh kalau yun nak , nanti apa2 inform kak intan..nak yg mana gtau je ..kak intan suka bau coco chanel…sedap..

9n0L4 berkata...

same mcm nurul dgn adek nurul jaja tu kan. hehe. kecik kecik mesti mcm ni jugak kot. ;)

Cik Aini berkata...

hahahaha
hebakk..ngalahkan retis suma di sponsor u.hahaha

izan mama mia berkata...

comel jer mereka dgn spek tuu

fieda berkata...

olohai...glmer tu..

mama aryan berkata...

comey je budak berdua ni

nanieybarnieylurviey berkata...

bergaya nye dua org budak tecit nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in