"Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"



Klik Banner Kalau Nak Join Yea
Due 01.04.2013

Syarat-Syarat penyertaan:

Melalui Blog
1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email,chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.


*so mummy pernahlah beli cardigan ngan chantek dress.*


Nielah cardigan tue=)


Melalui Facebook


Hadiah-hadiah mmg best:
Hadiah untuk kategori blog

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain

Hadiah untuk kategori facebook

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt


Kalau u all nak tahu baju2 peplum yang "Chantek dress jual sangat2 menarik n labuh"tak caya??so bleh tutup aurat..tgk kat bawahnie..


Chantek kan?
kainnya pun berkualiti n tak panas n kalau berpeluh tak melekat kat badan..ngehngeh

suka warna2 nya yang menarik perhatian..warna purple,yellow,red,pink=)

mummy suka tengok design nie

Chantekkan?yang penting ianya labuh n still bleh menutup punggung=)hehe


Sekarang nie banyak potongan harga yang berbaloi2 yang chantek dress buat sempena Anniverseri Chantekdress..So korang sila terjah blog

CHANTEK DRESS 

rugi tau kalau tak membeli belah di chantek dress..hehe



28 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

good luck kak

NoEn berkata...

all the best dear

Yumida Huda berkata...

gdluck ye kak
gempak hadiah tu sume

Si Matatajam berkata...

Best of luck Nurul...mmg cantik2 belaka

Karukord jagau berkata...

slmt ber GA ^_^

mi$$ch0c0laTe berkata...

dr Giveaway Anniversary Chantek Dress yg sama :D

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary_15.html

Arina Shamsul berkata...

good luck sayang :)

jaakechik berkata...

selamat bersegmen ya kak nurul....gud luck!

Che Rosliza Che Mat berkata...

good luck dear

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gud luck kak nurul

Ratu Hatiku berkata...

Cantik... Good Luck ya :D

♥ Cmª shIemª ♥ berkata...

Salam Kak..
menarik hadihanye!
gud luck tau :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

gud luck kak

Cik Nur™ berkata...

semoga berjaya

Solehah Shamsuddin berkata...

goodluck akak :)

zulhilmi tempoyak berkata...

best of luck la semua na.. :D

Deqla Manjew berkata...

moga berjaya nurul... cantik peplum tu...

Izan Ishak berkata...

good luck ye nurul...

Izan Ishak berkata...

good luck ye nurul...

N.Aima K berkata...

wah! good luck..tapi kenapa x pose angkat kaki jugak!!!

intanfirdaus247 berkata...

Selamat Ber Ga Yun..lawa2 la dress..geram tgk

Cik Aini berkata...

oh..cantik yg kaler merah tu..mngancam :)

UNKNOWN berkata...

dari GA yang same :D

http://marheah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

izan mama mia berkata...

wah cantik... mummy pakai..
mg bertuah nnt

fieda berkata...

good luck..

mama aryan berkata...

semoga nurul berjaya..

iu-hazirah berkata...

dari GA yang sama
done follow

http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary.html

nanieybarnieylurviey berkata...

cntik.. colour die striking!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in