aduh hai


adeh adeh patoh kaki den..nih hah dok ngah syok pump2 susu tetiba tempat betri takleh guna.

test2 guna plug pulak pun slowlah suctionnya.minggunie kena alik melakalah plak amek pump ganti dr "ajasu" mybreastpumpshop.com
mujur bleh dapat pump ganti.

so minggunie tercungap2lah mengepump sbb slow suctionnya=(sabarjerlah.cabaran mmg ado jerk.


*lagi rasa nk hantuk kpla kt dinding..haha bila ngah pump2 tetiba susu msuk tiub n terus ke motor..waaa jgn lh rosak dlu pump seblum den antr g serbis..huhu nasib2.

28 sumpah ako sayang korang:

isabelle berkata...

xpe la slow suction pun. drp kena marmet. lagi laaaa rasa hazab.

balik umah, cepat2 bagi cinonet tu menyusu, mesti lega

Huda berkata...

hehe..sabar2, nanti blk umah leh smbg pam:)

NzA berkata...

sekurg2nya dpt juga brkhidmat....hi.hi.hi...

IntaNBerliaN berkata...

sy xprnah ada pgalaman guna alat ni.. sbb sy bf alisha scr direct

NAZRUL AZAT berkata...

alaaa kesiannye kt mummy :-(

Gen2Merah berkata...

takpe, buat slow2 ya Mummy.. ehe

Afne berkata...

sbr hezrina. moga Allah permudahkan urusan anda :)

kayyana berkata...

eh bukan ke ko ada beli cover tiub yg bleh elak susu dr masuk pump?? takde eh... jgn sampai rosak nurul.. syg oo.. dahlah mahal.. sabar yer.. aku support ko tau!!!

bonda dadif aka akish berkata...

emmm...

beb..nanye sikit...kalu gune pam bateri mmg selalu jd cam nih ke???

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

sabar ye..
moga dipermudahkan.. ^_^

hakak CNN berkata...

memang kena sentiasa kuat semangat untuk BF neh..memang macam-macam dugaan nyaa...sabar bebanyak yer moga dipermudahkan urusan mengepam ko nanti...

Ros berkata...

Salam ziarah,

aanie berkata...

aanie dulu pakai manual...lagi la tercungap2....sejam baru penuh..huhu...

wan nurul hezrina berkata...

isabelle-tulah mmg azab kalau teknik marmet.aku mmg tak geti nak buat.huhu.

wan nurul hezrina berkata...

hudA-masa alik umah jer terus wat trouble shoot mcm yang jual pump2 arahkan..so selamat susu tak berketul dalam pump.n suction still ok..

wan nurul hezrina berkata...

nza-khidmat pump2 masih diperlukan kak oii.takot rosak tapi nak kata adalagi rezeki pump2 dah ok bila nurul wat troubleshoot terus masa balik.pump sedut air sabun kat tiub n keluarkan bagi susu tak berketui.mujur cepat.

wan nurul hezrina berkata...

ib-tuhlah ina ibu bekerjanie mmg kena guna inisiatif mengepump kat tmpt kerja.mmg lagi senang bf n susu mmg segar dr ladang=)

wan nurul hezrina berkata...

nazrul-kan kan?mmg cian lah.disebabkan bz sampai tak perasan susu laju n masuk dalam tiub.tapi masih ada rezeki.bila btul2kan still elok lagi

wan nurul hezrina berkata...

gen2 merah-kalau bab pumpnie mmg haru n gelabah cket.dah jadi cam nyawa

wan nurul hezrina berkata...

afne-mujur Allah still bagi peluanglagi=)nxt time double caution lah=)mujur lekas2 baiki n ada cara nak buat ikut direction manual n yang jual pump2

wan nurul hezrina berkata...

kayyana-ya allah aku lupa citer kat ko yana.aku dah juallah pump spektra.tak serasi so aku let go kat salah sorang mbr aku.ngan filter2 sekali aku jual.semualah jual.ada yang madela jerk.mcm dalam gambar2.aku selesa guna single pump.semuanya dah okdah.aku terus coll ajasu yang jual pump2..n dia bg direction nak buat cammana kalau susu masuk motor

wan nurul hezrina berkata...

bonda-ekceli pump madela brand mmg TERBAIK wok.cuma akujer yang lalai cket.leka ngan kerja sampai lupa suction bila susu laju kena tukar rentak=)yang betri tuh akupun tak pasti beb sbbnya baru 1 jenis pump aku guna betri.sebelumnie guna manual.

wan nurul hezrina berkata...

lily-tq lily..sib baik dipermudahkan.syukur2

wan nurul hezrina berkata...

hakak CNN-mmg sentiasa ada cabaran.setiap anak lain2 cabarannya.huhu.tq ek bg semangat.dah okdah pun pump.kejapjer dia wat hal.

wan nurul hezrina berkata...

ros-slm kenal.tq sudi drop by kat sini..nnt kita p umah kamu yerk

wan nurul hezrina berkata...

aanie-eh nurulpun pernah 10bulan bf merah pump guna avent manual..tp still ok cuma mmg lamalh cket ngepum2.bila dh tk lrt beli yg letrik sekali ngan betri

ummu muhammad berkata...

nurul, kakak kite pakai swing jugak..mcm same masalah je..sebab air susu masuk dlm tiub tu lepoas tu die bukak tempat bateri dah bau semacam dah..rase nurul kene bukak bateri..mungkin sumbat kat plak die

wan nurul hezrina berkata...

ummu-kak nurul dah wat troubleshoot dah.tanya saler swing2.oklah so far..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in