CETAPHIL

ada sesiapa pernah guna?
ok ker tak?
nak try gak guna tuk sofia sbb kulit kering sangat.
kesian dia gatai2.

47 sumpah ako sayang korang:

eB ezrin berkata...

x parnah... nanti eB tgk kirm aper yg kami guna. luper plk namanyer

Azfa Bt Hj Baharudin berkata...

dulu masa as kecik as pon eczema...as alah kepada cuaca sejuk...selalunya eczema nie kesan penggunaan sabun...as pon xpasti..sbb dulu2 pon xtaw apa mak taruk kat kulit..yg as tau as xjadik gatal2 tp membengkak...klu tym sejuk dia bengkak satu badan mcm kena gigit ulat buku, bila dah panas dia pon surut, ms nak surut tu la sakit...sbb mcm kulit merengsa..tp bila dah besar ansur2 penyakit tu ilang..last as kena tym darjah 3 kot....kesian sofea eh...

syalinda johari berkata...

Nurul, anak saya eczema, memang saya pakai Cetaphil satu set. ada losyen sekali, bagus untuk eczema. tapi part harga tu mahal la sket. tapi sebab anak jenis sakit kulit, memang tak leh nak lari jugak.

syalinda johari berkata...

lupa pulak nak cakap, kalau nak pergi jumpa pakar kulit. cuba pergi Klinik Pakar Kulit Md Noh kat Jalan TAR, betul2 depan Colloseum tuh. insyaallah..

lieyalatif berkata...

hai salam kenal,

bagus produk ni....macam sebamed jugak....my son penah gune sebab dulu kulit kering mase die baru2 lahir.....skrang udah halus mulus kulitnyer ekekeekeek.....harap sofia pun okey jugak nanti yeak....

ajumohit berkata...

Tak pernah tgk lg Nurul, try tgk kt farmasi

Gen2Merah berkata...

kulit saya pun sekarang dah mula gatal2.. maklumlah kulit yang sensitip.. ekeke

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

tak pernah guna..
moga produk ni dapat membantu..

Jones berkata...

xpnh tgk pong..made in mna ni?

fatin hanani berkata...

emm fatin x pernah guna agi la..emm try la mintk nasihat doktor..maybe depa leh bgi produk yang lebih ok :D

NOOR FATIN berkata...

cuba rujuk pada farmasi. hehe takot la kan kalau ada efek apa2, saya xberapa percaya kalau dia tulis sesuai untuk semua jenis kulit. kulit masing2 bukan sama :)

atiqa aris berkata...

xpnah nape xpakai bio oil je.selamat kot.and kesan die pon bole tahan.

Juliet_iRa~" berkata...

utk kulit kering ek..

xpernah dgr la kak..

mungkin ok..try tnya ahli farmasi..:D

Papa Mifz berkata...

Tak pernah try lak ubat ni,cubo la mano tau berkesan

IntaNBerliaN berkata...

xpnh guna lg la nurul.. nurul try google kot ada testimoni

Citarasa Rinduan berkata...

AYU TAK PERNAH GUNA..

kalau berkesan, nanti hezrina habaq ya..

salam maal hijrah

MataHati @ MH berkata...

1st time tgk brand ni..
kalau guna nanti, sila lah bagitau hasilnya kat kengkawan.. nak try jugak utk lembapkan kulit

Nida berkata...

Tak pernah guna lagi... sini pun satu family kulit kering, tapi kami try guna mandi dengan sabun taharah.

mamaafzal berkata...

kalau sirit birit, utk toddler or kids, bagi minum vitagen pun ok jugak...mama try kat afzal ok..hussle free coz vitagen tu kan ke sedap..

wan nurul hezrina berkata...

eb-ok eb..ebpun ada eczemakn..nnt bg info k

wan nurul hezrina berkata...

kak az-lamanya kak nk ilang.smpi drjh 5..oo akak pun dulu ada ek..tq bg info

wan nurul hezrina berkata...

linda-tq awak byk bg info..dah guna cetaphil.n keep pkai dulu tgk cmner

wan nurul hezrina berkata...

lieya-ok tq sgt awak..nnt harap2 sofia cpt elok

wan nurul hezrina berkata...

aju-nurul g guardian jer n tnya2 cket.beranikn dirijer pkai

syalinda johari berkata...

moga kulit Sofia makin okey nanti yer.. insyaallah..

wan nurul hezrina berkata...

gan2.mmg sensitip gk ek...gknya msianie byk habuk tak..

wan nurul hezrina berkata...

lily-tulh harap sgt ada produk yg sesuai..cian tgk dia

wan nurul hezrina berkata...

jones-tk perasan lk made in mana

wan nurul hezrina berkata...

fatin-doktr bg steroid..tkot nk pki selalu.so crik pelembab yg natural cket

wan nurul hezrina berkata...

noor fatin-k dik tq ingtkan..mmg pape kna rujuk doctr

wan nurul hezrina berkata...

atiqa-bleh ker pki bio oil.kt bby sesuaike

wan nurul hezrina berkata...

juliet-its ok.mmg dah ke farmasi pun tanya..tq ek sudi drop by kat blog mummy nie=)

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-kulit mifz mestitak der prob;emkan?kalau dia makan telur gataiker?

wan nurul hezrina berkata...

ib-aah tq ina.dah google.banyak gak testimoni n mcm yakin jer nak guna.tapi aii nie mudah terjebk lah dlm produk2nie.tp tak salahkan try=)

wan nurul hezrina berkata...

kak ayu-k nnt nuruk=l habaq mai lah.nak try guna dalan smggu dulu tgk mcm mana.kalau ok wat review.ok

wan nurul hezrina berkata...

MH-ok nnt mummy info..rasa nak try guna dalam dua minggu tgk aper kesannya baru sharing kat cnie=)

wan nurul hezrina berkata...

nida-maybe cuaca sejuk jadi kulit kering?kt sana sejukkan kak?guna sabun taharah ek?nurul pernah dengar sabun tuh..

wan nurul hezrina berkata...

mamaafzal-lamanya tak nampak mama=)hehe tq.kalau vitagen mesti merah suka.mmg sedap kan?=)

ShimaSalleh berkata...

terbaru dr babybuds ada satu set for eczema.. cuba la cari. Aku pon tau dr paper :)maybe murah sket kot dr set cetaphil nih

wan nurul hezrina berkata...

shima-ok ok tq info.nnt aku g nengok

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

tak pernah guna tapi tengok gaya menjadi kot.. cubalah, baru tahu:) takpun tgk kelebihannya di website jenama tersebut!

wan nurul hezrina berkata...

fifiey-dah try dah fifiey=)blehlah tahan resultnya

hakak CNN berkata...

okeh ker menatang cetaphil nehhh..boleh gak try kalau ok,anak2 haku pon ader gatal2 gak tapi haku syak diyer kena ezema kot tapi ntahlah haku neh memang suker syak wasangka..hahahaha

wan nurul hezrina berkata...

hakak caa-ko bawak g doktr dulu..tgk kalau doktr sahkan eczema..skangnie fofulerlah plak penyakitnie..ko tak gatal2?nnt aku review ttg produk2 yang aku amek

Totie@Tomy berkata...

tak pernah pakai tp selalu nampak kat farmasi..

Si Matatajam berkata...

Errr M tak pernah guna lagi la.bagus ka?

jaakechik berkata...

seriyes first time tgk produk ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in