Jom join masterchef malaysia.


Nak masak aper arinie kengkawan..ermm


kay siapkan bahan2 dululah=)


mummy masak telurlah ek.senang cket=)


alamak banyak plak pinggan mangkuk kat singkinie=(


sekali jumpa masterchef lain jugak."nak masak aper ek merah?"


ok tinggal pemanis mulut jer nak buatnie




khusyuk btl dia memasak=)


dah bleh makan mcm2 merah masak nie=)



last sekali penat..jemput minum susu dulu=)

47 sumpah ako sayang korang:

IntaNBerliaN berkata...

wah.. best giler tempat nih!! saya pun dah teringin nak main sekali nih!! Adusss nape lah time sy kecik2 dulu xda benda alah gini.. hihii

mummyrinazone beauty berkata...

ib-tulah pasal..cumiljer umah masak yang merah main=)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

comelnye dapur ni..
kalau macam ni..bukan budak2 jer minat..mak budak pun nak join sekali main masak2.. ^^

eB berkata...

canteknyer kitchen. kat maner yer dear? eB suker sgt2 :)

eisyaawie berkata...

seronoknya dapur budak2 nie...pink lagi....:D

aanie berkata...

katne ni? best giler...siap kitchen cabinet bagai...nak la 1...

dhiera zainudin berkata...

main kat mne ni? best ye ada dpur utk budk2 main macam ni~

nad berkata...

ktne ni..?
ni bukan gegurl jek suke..
boboy cam zakwan pun suke umah kecik camni ;)

kayyana berkata...

comel comel.. nurul, ni playground dekat nursery ker?

ajumohit berkata...

heavennya dpt kitchen comey mcm ni, sure tak masak auntie klu dpt dapur cenggini ni merah hehehhe

pena rozie berkata...

Cantiknyer dapur die...

Unknown berkata...

wah nmpk real yer kitchen nyer...sesuai untuk budak2 yer...

eRiNsZ berkata...

wehhh \cumill giler suker suker suker... daku di landa jeles akan cute kitchen pinky mingky ini

Cigu JAERA berkata...

alalala.. comel je adik ni kat dapur

Cigu JAERA berkata...

alalala.. comel je adik ni kat dapur

mummyrinazone beauty berkata...

lily-tulah sib ada sofia.kalau tak aii dah masukdah dalam2 you=)hehe

mummyrinazone beauty berkata...

eb-kat jaya jusco air keroh melaka=)blehlah g sane kalau datang melaka nnt.

mummyrinazone beauty berkata...

eisyawi-aah sbb tuh merah teruja nak masuk kat citu=)kaler yang menarik utk kanak2

mummyrinazone beauty berkata...

aanie-masanie merah kat jaya jusco air keroh melaka=)syaok dia main kat sini

mummyrinazone beauty berkata...

dhiera-bestkan.mmg btul2 lah nampak msm kat dapur versi kanak2

mummyrinazone beauty berkata...

nad-aah betultuh nad tapi sepanjang merah maik kat jaya jusco air keroh melaka nie..tak plak jumpa boboi.hehe

mummyrinazone beauty berkata...

kayyana-eh takderlah.nnt ko g melaka g air keroh jaya jusco.main kat situ adooo.bawak danish.banyak agi menan lain

mummyrinazone beauty berkata...

aju-lah nape tak masak??mesti sayangtuh.hehe

mummyrinazone beauty berkata...

pr-aah mmg chantek.merah suka sangat

mummyrinazone beauty berkata...

papa mifz-mmg sesuai.kalau ngn mak atau bapak budak ermmm kurang sesuai.haha

mummyrinazone beauty berkata...

erinz-hehe jeleskah..boleh datang kat jaya jusco melaka.hehe..

mummyrinazone beauty berkata...

gen2-kalau anak2 hepi maknyapun hepi kalau g tempat cenggini

Ros berkata...

Salam,

Amboi lawanya dapur tu..dari malas,terus ja rajin nak masak ni...

LURZAN TAZA LIMAJ berkata...

wuhuuu... teringat balik masa kecik2 dulu main masak, yeeayyyy :-)

wahida berkata...

amboi...bestnya tempat ni..kat JJ Melaka yer...huhu..

nampak real ok kitchen tu...

Myra Jay berkata...

Wahhh!!pandainya merah masak :)

mummyrinazone beauty berkata...

ROS-HEHE..tulah ibu2 semua kena ada dapur yang cumil mcmnie baru dapat masak sedap2.

mummyrinazone beauty berkata...

nazrul-aah dr kecik masak nnt besar leh masuk masterchef.suka2.lelaki lagi pandai masak berbanding pompuan=)

mummyrinazone beauty berkata...

wahida-mesti ko ingat kat umah akukan?huhu bukanlah.aah kat jj melaka..mmg nampak real

mummyrinazone beauty berkata...

mj-aah pandai merah masak.untie nak rasa tak??huhu

NzA berkata...

kat mana nie??? bestlah merah..aunty pn rasa nk join skali la..ttp xmuat la.....

kayyana berkata...

merah- masak sedap2 tau nnt antar umah cik yana..

::NureeN:: berkata...

best la.. klau ellesya sure x mau main tmpt lain dh nih, mmg minat sgt bab masak2

mummyrinazone beauty berkata...

nza-kena panggil doremon kecikkan badan n kita leh masuk sama2 untie=)

mummyrinazone beauty berkata...

kayyana-haha takmaulah antr nnt danish abeskan=)

mummyrinazone beauty berkata...

nureen-wah ellesya mmg suka masak ekk?baguih noo pasnie leh join masterchef=)

Kella berkata...

eehhh.. comelnya dapur kecik nih!! kat mana ada nih.... memang sesuai untuk budak budak kan... memang best! =)

mummyrinazone beauty berkata...

kella-kat jaya husco air keroh mlk.msanie merah mummybwk g situ main2

Unknown berkata...

hehe comeynya merah hehe..
emm cntik dapur merah hehehe...
pandai dia masak hee :D
bakal jadi chef ni hehe

mummyrinazone beauty berkata...

cantik kan dapur2.rasa nak angkut bawak alik umah jer.mesti dia leka jer buat sepah dalam bakul2

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah merah kt dlm kitchen....best nampak..masak apa tu sayang hehe

Si Matatajam berkata...

Bestnya ada tempat camni untuk bebudak..bersemangat masing2 tu nak masak. Ha ha..yg tak menahan tu..Masterchef ni kena top up tenaga last2 tu hi hi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in