kejo kejo

"bekejo lah kita sekueknyo..bokojo bekojo.."hehe..otak dah ting tong..malas nak berentry sbb nak settle kejo dulu..

korang ngah watper skang?hehe
jo lagi mummy pi lawat noo

mummy kerja rajin2 nnt bleh bawak merah n baby makan angin=)hikhik

33 sumpah ako sayang korang:

eB ezrin berkata...

merah, ckp kat mummy, auntie nk ikot gaks tau :)

Myra Jay berkata...

Ye, keje rajin2 tau, pesanan dari adik Merah untuk MJ jugak..hikhikhik :D

♥SyilaSyira♥ berkata...

sempat lagi ni jenjalan...selamat bekerja...

kayyana berkata...

hahahaha... tima kasih di atas jawapan ko semalam yerk.. ape2 aku tanye ko lg ek ek

IntaNBerliaN berkata...

mummy keje rajin2 yer.. hihii

NM02 berkata...

untie pun nak follow gaksss.... ^_"

aanie berkata...

wah, ada target...nak makan angin katne??

IntaNBerliaN berkata...

saya pun suka jugak msk agar2 n puding tu.. cuma sy jarang msk sbbnya,kalau agar2 sepeket tu.. sy yg nak kne perabih sorg2.. alisha mkn bukn byk sgt.. hubby pun sm jugak.. tu yg mls nk msk.. tp kalau teringin sgt.. sy masak jugak.. sbb alisha pun suka jugak mkn agar2 tp tu la.. dia mkn bukannya sekali makan mgadap spinggan.. tu yg lmbat habis.. hihii

p/s : kalau nurul ada resepi best2 kongsilah yer.. nak try gak.. hihi

ajumohit berkata...

merah mintak mummy beli baju gown and accessories keh, auntie suke tgk merah pakai gown hehehehe

wahida berkata...

comel! comel! comel! nak pinjam rambut!!

pena rozie berkata...

keje....

budak penjara berkata...

klu keje kuat2..gaji pon kena tambah kuat2 la kn..hehe

Papa Mifz berkata...

Merah nak makan angin kek mano yer...:)

NzA berkata...

kerja..kerja dan kerja...hu.hu.hu....penat!!!!!

NAZRUL AZAT berkata...

merah, uncle nk ikot jugakkkk :-)

wan nurul hezrina berkata...

eb-okgak2 untie.dun 4get to bring aed n aerish ek ek?hehe.

wan nurul hezrina berkata...

mj-huhu aah sesamalah kita bekerja ek MJ.mmg takkan abes.mcm mummy sibuk awal tahun n ujng tahun jerk=)

wan nurul hezrina berkata...

syila-aah lah kena jenjalan tok ilangkan tensen

wan nurul hezrina berkata...

kayyana-alah ko nie yana mcm tak biasa tanya plak-huhu..silakan ajerk

wan nurul hezrina berkata...

ib-huhu takmau rajin sangatpun.kalau tak buat alamatnya bleh timbus badan nurulnie ngan kerja.harhar

wan nurul hezrina berkata...

nm02-hehe untie mmg kuat jalankan..nnt kita sesama g jalan2 ek ek?

wan nurul hezrina berkata...

aanie-tak decide lagilah annie.tgk tmpt yang agak2 tak sibuk n sejuk2 cket.hehe

wan nurul hezrina berkata...

ib-ooowh..kiranya alisya tak suka sangat puding n agar2.mcm merah dia suka sangat ngan agar2.bila nurul wat dia makan banyak.n mmg takkan abes.masuk peti.besok dia g caik kat peti sendiri=)

wan nurul hezrina berkata...

aju-nurulpun suka merah pakai gaun.kadang2 sebulan sekali ada jualan baju2 kat opis nie nurul rembat sehelai dua tok merah.tak tahan nengok baju2 lawa2

wan nurul hezrina berkata...

wahida-nak pinjam rambut wat rambut palsu..hehe..

wan nurul hezrina berkata...

pena rozie-dah ujung2 taunnie mmg perkataantuh "kerja"kita kerap sangat sebut.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

budak penjara-kalau keje kuat2 gaji tambah tuh swasta.hikhik kalau gomen tunggujer masa naek pangkat2...hihi.jangan tua dulu sudahlah=)

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-tak decidelg lah uncle.mungkin tempat yang selesa,sejuk,mendamaikan n tak bising..hihi

wan nurul hezrina berkata...

nazrol-jom uncle!

hakak CNN berkata...

alahai chumil sungguh anak dara ko nehh..booking buat menantu bulehh?

wan nurul hezrina berkata...

akak cnn-nak booking.hahah buleh buleh=)

ummu muhammad berkata...

bawak kami jejaln sekali boleh?kehe8!

wan nurul hezrina berkata...

ummu-boleh2 aper salahnya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in