kembali=)

selamat pagi semua=)tq pd yang sudi jengah mummy kat cnie even mummy tak ada entry baru..

bukan aper mood nak bercuti masih ada.cuti di kelantan disamping melayan demam anak2.kan merah cirit birit n muntah.dia kena keracunan makanan seminggu.tak mau makan n menyusu sampai naik kurus.tapi kami tetap balik ke kelantan.

perjalanan balik tuh mmg mencabar sepanjang idup.sik2 berhenti2jer.adalah dekat 10 kali kami berhenti sbb merah berak2 n muntah.bau dalam kereta jgn cakaplah.sampai kampung dah pagi kul 1.00.dengan jem lagi mmg menyiksa n memenatkan=(

tapi bila ke hospital n masuk air,semuanya dah okey=)n mummy g kerja mcm biasa.now bz mcm biasa.tak sempat lagi nak jenguk kengkawan.arinie insyaallah mummy jenguk..ok

merah kembali sihat.n selepas sihat semakin kuat makan.berselera jer dari jam ker jam.seronok mummy masak tuk dia=)tq pada rakan2 yang doakan merah kay=)sayang u all=)

30 sumpah ako sayang korang:

LYAfrina berkata...

welkem back nurul:-)

mujur merah dah pulih.. tp kesian sgt klo bdk2 y kna cirit n mntah kan?/ kt y bsr ni, smpai lembek bdn klo kena gni.. nurul org kelantan yer??

wan nurul hezrina berkata...

lya-tq lya..aah ari2pun mmg lembik merah.dengan meragam lagi.nurul balik wat akikah sofiapun tak senang duduk.mmg penat gila rasa badan.nurul lahir melaka.hubby org kelantan.mama nurul kelantan jugak ekceli.abah nurul johor.tapi abah kerja kat melaka.so mmg dah berumah tangga kat melaka jer=)

ajumohit berkata...

alhamdulillah merah kembali sihat dan nak makan, mmg risau kan nurul kalau anak2 takmo minum susu, tp bila dah sihat semuanya kembali normal

eB ezrin berkata...

welcome back dear, alhamdulillah. riasu biler u x balik2. gd gerl merah :)

IntaNBerliaN berkata...

alhamdulillah merah dah sihat.. tu la, lama tak nampak nurul.. risau gak sbb nurul pun x update perkembangan merah..

btw, welcome back nurul.. hihii

Afne berkata...

aloloooo comelnya!

NAZRUL AZAT berkata...

alaaa kesiannye kt merah, agaknya dia xbiasa kot jln jauh2 kan

kayyana berkata...

sian merah... semoga merah sihat sokmo lah.. tak mo sakit sakit nih.. susah hati mama die.. hehehe

WuMing berkata...

Harap mereka sembuh, sihat dan ceria seperti sediakala....

ummu muhammad berkata...

santeknye awak ni....gerammmm nyeee...!

aanie berkata...

lah, siannya merah....
balik kelate ada bwk buah tgn utk aanie x? hehe...

fatin hanani berkata...

keciannya kat merah...mesti dia leth sgt time 2..haa la..bapa kali munth...
alhamdulillah merah dah sihat :)

mamaNoriz berkata...

syukur dia ok..

peralihan monsun skang ni baut cuaca tak betul so anak2 mmg senang je singgah sakit kan...

Papa Mifz berkata...

syukur merah dah kembali ceria...bagus2..:)

* Mifz nak kato kecik tak kot,umur nak masuk 13bulan..berat 11kg..badan tough...gigi dah nak masuk 6 batang...amacam?? ado chance tak?? haha...

fieda berkata...

alhamdulillah semuanya dah okey..selagi tak sihat selagi tu la kita risau kan...ptut la lama nurul menyepi..

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah Merah dah okey..

Kesian kan bila tengok budak2 berak muntah ni..

wan nurul hezrina berkata...

aju-aahlah aju..eh rindu plak kat kengkawan blogger.lama dah tak berblog rasa.biasa kalau alik kelantan mmg tak buka internet.enjoy sakan.alhamdulillah saat yang getir tuh dah opergi jauh2.

wan nurul hezrina berkata...

eb-tq eb.sanggat bangga ada kawan mcm eb.perihatin gitu..suka suka suka..anak2 eb sihat ker?nnt nurul singgah umah eb ek.tq

wan nurul hezrina berkata...

ib-tulah ina..mmg nurul sendiripun dalam keadaan tegang gitu=)alhamdulillah semuanya kembali tenang=)

wan nurul hezrina berkata...

afne-kamu comel jugak..hehe

wan nurul hezrina berkata...

nazrul.merah biasa mmg lasak.tak kira jalan2 jauh oun.tapi arituh sbb dia keracunan makanan.so agak lama seminggu berlarutan.kane kat nursery

wan nurul hezrina berkata...

kayyana-tulah yana..tukah risiko letak nursery..makanan dia kalau tak bersih cket jer mmglah kesian kat budak2.mujur aku tak membebel kat nursery2.bukan selalupun ada bad reputation kat situ cuma kalau makanan mmg kena double cek.kalau leh antr mknan kat merah ari2 aku rela buat tp mslhnya depa tak bapi antr mknan.huhu.ari2 masa kena dia makan kari

wan nurul hezrina berkata...

wuming-tq yer wuming.alhamduluillah sihat dah dia org.

wan nurul hezrina berkata...

ummu-pssst agak2 umulah kan bleh ganding ngan muhammad?huhu..saja gurau=)

wan nurul hezrina berkata...

aanie-ada nak budu?hehe budu selera kampung..hehe

wan nurul hezrina berkata...

fatin-tq kak fatin=)doakan merah sihat.nie merah pesan minta mummy balas balik ke fatin.huhu

wan nurul hezrina berkata...

mama noriz-haha peralihan monsun ek?barat daya ker timur laut yang??hehe..aah mmg aku bingung 2 minggu tuh.dahlah bercuti tapi mcm tak cuti..sib diaorg dah baik.senang hati

wan nurul hezrina berkata...

papa mifz-ado ado=)wah mifz berat dia 11 ek.merak 13..gigi dah penuh tapi mcm nak rosak plah sebahagian nya=)hehe..

wan nurul hezrina berkata...

fieda-aahlah fieda.menyepi seketika menguruskan keluarga..hikhik.im back again.

wan nurul hezrina berkata...

mj-mmg penant tgk dorg muntah.kalau nak basuh muntah berak oklagi tapi tang bila dia nanges bila muntahtuh rasa tersiat2 hati nie nengok dier

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in