Al-Fatihah dan pandangan lebih jelas

Arinie baru mummy masuk opis.Blia datang2 jer tadi ada seorang staff husband dia meninggal.Pegi ngan staff2 satu pejabat rumah dia di banting selangor..

Suasana hiba menyelubungi..Al-Fatihah untuk cc Maimunah binti samson atas permegian suami tercinta..Al-Fatihah.semoga roh dicucuri rahmat dan ditempatkan di kalangan orang beriman.Aminn.

Paginie pemandangan mummy lebih jelas ngan "power spek yang baru"ianya semakin naik.silau juga naik..

Tapiiii

Spek baru,power baru cuma hati ngan powernie masih selesa ngan yang lama..Even pandangan mmg seterang terangnya n tak pening Tapi masih kekok lah nak berjalan n pandang pc/lappy..terkial2 rasa mcm nak jatuh bila berjalan.maybe ambil masa cket nak serasi..

Tapi spek mmg pakai yang frame separuh.Tak pakaidah Frameless..payah sik rosak!hehe

42 sumpah ako sayang korang:

Kazman & Sue berkata...

alfatihah juga dari kami sekeluarga...

pakai spek baru yee... mula2x memang cam tu.... ni mesti tambah power spec tu... jangan nanti jalan terjatuh tangga udah lee... heee3x

wan nurul hezrina berkata...

tq..haha mmg mcm nak jatuh.kalau tangga siap2 pegang belah tepi tuh.hahaha.

bukan aper malu kalau jatuh paling dasyat kalau spek baru pecah pulak.azabb

ShimaSalleh berkata...

haih! giliran aku plak nti nk buat spek huhuhu insyaallah ada rezeki bln dpn

Melati Qistyna's Mummy berkata...

AlFatihah.... Smg rohnya dicucuri rahmat... :)

Daddy Ziyyad berkata...

spek frameless semua mmg susah nak jaga...

saya pakai spek malam2 aja kat rumah..selebihnya contact lens

intan_blur berkata...

alfatihah utk keluarga tu ye..
masa nye dah tibe dia mengadap maha penciptanya..
smoga rohnye dicucuri rahmat

LYAfrina berkata...

al-fatihah... smoga roh arwah d cucuri rahmat..amin..

biasala mula2 kan..bru nk serasi..lps serasi ok la... legakan kalo dpt tgk dgn jelas.

IntaNBerliaN berkata...

k lah dh beli yg baru.. mula2 mmg cam xselesa kan.. InsyaAllah lama2 okla tu :-)

al fatihah utk arwah n salam takziah utk family arwah..

aanie berkata...

cepatnya siap spek baru....
x biasa lagi kot....tu yg jadi camtu....

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Al-Fatihah..moga roh arwah dicucuri rahmat & ditempatkan dikalangan orang2 beriman..

Citarasa Rinduan berkata...

al fatihah buat arwah

kalau nak tau.. kak ayu pun rabun gak (pengalaman 17 tahun berkaca mata), 10 tahun pakai.. bila guna speak baru mmg pening

cuma 7 tahun nie baru tahu.. bila ganti power.. kita akan disuruh berjalan keliling kawasan... kalau pening maksudnya power tinggi sangat....

kak ayu rasa, hazrina kena check lagi

kayyana berkata...

al-fatihah juga... aku pun rasa kene pakai spec la nurul.. huhuhu

nanakimie berkata...

nana dulu pakai frameless jugak,tp asyek rosak je,hee...tak reti nk jaga^-^

sekarang pakai yg half je:)

WuMing berkata...

Tumpang simpati dengan Rakan Cik Rina itu..

WuMing juga dah try banyak jenis frame...

Tapi cermin pasti yang auto gelap masa kena cahaya..

Atau auto ray... Betul tak perkataan ini...He..he..he..

Fatin Mraz berkata...

salam takziah utk shbt tu..

..mmm bab cermin mata tuh, mmg amik masa nak serasi..

salam kenalan~
=}

::NureeN:: berkata...

Al-Fatihah... moga roh beliau ditempatkan dikalangan org2 yg beriman.. AMIN..

asben pon silau, dh tukaq 2 kali tp masih x ok.. ni nk wat lg ;)

MaryaYusof berkata...

Salam Wan,

Innallillah... Al-Fatihah...

Akak pun suka pakai frame separuh... yg frameless mmg cepat jahanam...kena duduklah, tersepitlah...hehehe...

eB ezrin berkata...

alfatihah.

Prettywrite berkata...

takziah untuk keluarga arwah kak..

K.Ina tgok cikit spek baru..hehe..

yana tag k.ina ni ya..ada masa jawablah..:)

http://prettywrite.blogspot.com/2012/02/bayar-hutang-jawab-11-soal-11.html

fieda berkata...

Al fatihah...

wan nurul hezrina berkata...

shima-aah akupun pening2 lalat laginie mcm duk kat laut.berombak2.tak biasa lagi ngan spek baru..baca n bls komen2 merangkak

wan nurul hezrina berkata...

melati-tq kak nnt saya sampaikan

wan nurul hezrina berkata...

daddy ziyyad-waaaa den laie lah payah nak pakai lens.huhu..tapi pakai bingkai sekerat

wan nurul hezrina berkata...

intan-tq yer intan=)

wan nurul hezrina berkata...

lya-setakat nie legalah tang penglihatan yang jelas tapi still tak serasi lagi.tgk 2,3 ari lagi

wan nurul hezrina berkata...

ina-aahlah ina mmg tak biase.mmg kekok n rasa berombak jer.huhu

wan nurul hezrina berkata...

aah.carik kedai yang betul2 leh amik urgent.huhu

wan nurul hezrina berkata...

lily mama qis-aminnnn

wan nurul hezrina berkata...

CR-kak mmg kena cek semula.tgk lagi dua tiga arilagi.

wan nurul hezrina berkata...

yana-oo ko kena g buat speklah kot.eh ko rabun gak ker??

wan nurul hezrina berkata...

nanakimie-aah mmg cepatjer rosak.patah lah,sengetlah.mcm2.last2 pakai bingkai sekerat ok gak

wan nurul hezrina berkata...

wuming-skang trend mcm2 ada cuma sediakan jer wit nyer.hehe..mummynyer takder yang gelap2 tuh.cuma protect dr uv,pc,cahaya..

wan nurul hezrina berkata...

fatin-salam kenalan=)tambah lagi kawan baru=)tq drop by kat sini.

wan nurul hezrina berkata...

nureen-mmg silaunie sakit kepala terus kalau tgk cahaya

wan nurul hezrina berkata...

kak mar-mmg frameless mmg hampess.hehe

wan nurul hezrina berkata...

eb-al fatihah

wan nurul hezrina berkata...

preety-hikhik malulah nak tunjuk..nnt2lah=)

insyaallah tgk tagnya nnt kay

wan nurul hezrina berkata...

fieda-tq fieda...aminn

NzA berkata...

al-fatihah

wan nurul hezrina berkata...

nza-tq kak

Totie@Tomy berkata...

al fatihah

C'Jai berkata...

Takziah untuk sahabat mummy..walau dah beberapa bulan berlalu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in