lots of L.O.V.E

sungguh rindu ngan 2 org budak nie=)
so mud arinie lots of love.


*risaulah kes rota virustuh..katanya punca dr binatang terutama hemster*
skangnie nak kemanapun takut bawak anak.nak2 tempat2 sesak.huhu

54 sumpah ako sayang korang:

NOOR FATIN berkata...

ayah saya xbagi la bela haiwan2 mcm kucing, hamster atau apa saja. xtau la kenapa. minat memang minat tapi xblh bela..wuu

wan nurul hezrina berkata...

sbb haiwan2 berbulu n selalunya akan bawak mslah..bik toksah bela

Prettywrite berkata...

how somel lah kak merah n sofea..love jugak from makcik..:)

punca dari haiwan berbulu?eee..kat umoh ado kucing..takutnyo..

ajumohit berkata...

ala tomei2!! hehehe geram auntie tgk kamoo berdua ni, putih melepak

Azfa Bt Hj Baharudin berkata...

aku bela angry bird jer kat dlm lappy...hehehehhehe

IntaNBerliaN berkata...

Ya Allah.. comel sungguhlah ank nurul nih!!! geram je tgk..

haa tu la pasal.. mcm2 skrg ni kan..

amiey lee berkata...

huh memang takutt kan bebeda gitu..nauzubillahiminzalikk

wan nurul hezrina berkata...

preety-tulah dengar2 mcmtulah..kalau nak bela btul2 kena pastikan bersih n haiwan2 sihat.

wan nurul hezrina berkata...

aju-mcm nak picit2kan?hehe

wan nurul hezrina berkata...

azfa-ko upload game2 ek kak?

wan nurul hezrina berkata...

ib-mmg skang mcm rasa tak selamat jerk

wan nurul hezrina berkata...

amy-kite sebagai ibu mmglah rasa takut..dahlah skang anak2 sik jer dmm

Pok Amai-Amai berkata...

Sy pun isau...aduhh!

intan_blur berkata...

slm wan ;)
comelnye budak2 nih..
yela wan..skrang mcm2 pnyakit kan..rase x aman pulak..

NzA berkata...

pnyakit yg boleh buat kita risau...trutama bagi yg ada baby kecik.....

izan mama mia berkata...

tengok budak comel 2 orang ni..eee geram nk cubit bleh....sekarang macam macam virus ada....takut ler kita dibuatnya.....moga semua tu dijauhkan dr kita......

::NureeN:: berkata...

nureen pon takut skrg ni.. mcm2 virus dok ada kan..

wan nurul hezrina berkata...

fara-mau tak risaukan?melibatkan anak2 lagilah

wan nurul hezrina berkata...

intan-aah.mmg skang kurangkan aktiviti luar..duk umah jer.nak bawak g jenjalan budak2 nnt2 dulu

wan nurul hezrina berkata...

nza-tulah nurul ada baby kecik.anak buah akakpun samakan?moga dia cepat smbuh..

wan nurul hezrina berkata...

izan mama mia-aahlah izan...moga minta dijaukan jauh jauhhhh

wan nurul hezrina berkata...

nureen-tulah duia skang tak mcm dulu..org2 dulu sihat2 belaka.imunisasi takyah amekpun takper sbb mmg selamat..la nie mcm2 jadik.tah ape2 nama virus yang kuar

Totie@Tomy berkata...

sekang ni mcm2 penyakit..risau jugak dengan damia yang masih kecil ni..dan saya tahu wan nurul juga mesti risau dengan kesihatan anak2..dah jadi ibu ni anak yang paling utama...

Gen2Merah berkata...

comeynya budak2 ni.. ehe

ya kak, hati2 lah ngan haiwan peliharaan ini..

~najwa~ berkata...

comelnya budak berdua ni....putih gebu.


rotavirus ni biasanya menyerang budak 1-5 tahun.

yg kat hilir perak tu, disebabkan air tercemar. puncanya tak tahu dimana.

Najis orang yg dijangkiti boleh menjangkiti org lain. begitu jugalah jika najis tu masuk kedalam sistem air kita.... jadilah wabak.
kalau ada anak kecil, boleh ambil vaksin rotavirus, tapi kat gomen tak de, kena gi private *tapi saya tak sure harganya.

Rtp Farra Arisha berkata...

both of your kids are beautiful :* yap have to be careful nowadays karena trlalu banyak virus yang menular...:'(

luahfikiran ... mari kita berkata...

Salam,
LF juga risau. Apa punca sebenarnya? Sewajarnya kita mengambil sikap berhati2

sue zainun berkata...

salam :)
rotavirus tu kat perak kan..kenapa ek sekarang ni penyakit banyak pelik2 dan sangat2 bahaya..mcm2 virus muncul..takut jugak..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Risaukan skrg ni mcm2 penyakit jer yg ada..minta2 dijauhkan dari anak2 kita..

Ros berkata...

Salam Wan,

Ya betoi tu wan...Budak2 ni mudah sangat di jangkiti......hati2 lah ya....

wan nurul hezrina berkata...

totie-aah mmg keutamaan anak.tak sanggup tgk dowg sakit=(

wan nurul hezrina berkata...

najwa-oo amek vaksin2 ek.dah adalah ek?oklah2 mmg sofia baru 7 bulan merah lak nak masuk 3 tahun.mmg sangat risau

wan nurul hezrina berkata...

farra-tq=)aah kena watch out lebey=)

wan nurul hezrina berkata...

lf-aah kita berusahakan lf..yang lain serahkan pada allah yang maha Esa

wan nurul hezrina berkata...

sue-dunia skang dah banyak yang tercemar

wan nurul hezrina berkata...

lily-aah tiup fuuuuh bg jauh cket penyakit2

wan nurul hezrina berkata...

ros-btul kak..pertahanan badan dowg rendah

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Anak eczema ni sensitif skit, hb akak nak bela kucen pon akak x bg, sian kat anak... :)

mEiZ SHA berkata...

ahah kan kak...byk sgt da kes tu skang ni..kalau ninie ada baby pon x bawa kuar umah da..:)

take care ye ur child kak..:)
XOXO untuk mereka yg comellll bangat tue..;)

dhiera berkata...

budak berdua ni comel sangat~

semoga kita semua sentiasa dilindungi dari sebarang bencana~

wan nurul hezrina berkata...

melati-aahlah bukan tak sayang binatang tapi kalau btul2 bersih ok.tapi binatangniepun payah nak jaga.kena bg syampoo yang baik,vitamin semua.

wan nurul hezrina berkata...

meiz-aah mmg skangpun banyak dok umahjer..kalau dpt jangkitantuhpun kat nurserylah.mintak jauhlah.

wan nurul hezrina berkata...

dhiera-aahlah semoga semuanya dilindungi Allah

CheNamNam@CNN berkata...

huwaaaaaa haku lagikkkkkkkk lah berganda risau ko..virus nehhh dok menetap kat Teluk Intan kejadah haper ntahhh...huhhhh tensi mak..!!!

wan nurul hezrina berkata...

cnn-tulah mak2 mana yang tak risau kan kak?ko nampak jer ganaih tapi bab2 anak mcm aku gakler jadi lembik.huwaaaa meh nanges sesama.mcm manalah virus jahatnie bleh ado plak

Eyra Rizal Touch berkata...

ESOK LAST DAY REGISTER!!!!

2 DAYS BRIDAL MAKEUP CLASS!!!
DATE: 18 & 19 FEBRUARY 2012
FEES: RM500
DEPOSIT RM100
(bank in to:
maybank :1580 8830 5272 norshahira shahrizal
cimb: 1271 000 9694 522 mohammad hafiz che haron)
VENUE: E.R BEAUTY STUDIO SEK 15 SHAH ALAM


** LAST REGISTRATION DAY WILL BE ON THE 17TH OF FEB 2012. !!!
016-2128740

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=330441120310744&set=a.180051425349715.39229.100000345765934&type=1&theater

Izan Ishak berkata...

mmg risau bila timbul kisah rotavirus ni kan. minta2 dijauhkan dari anak2 kita kan nurul...

suka sgt tgk merah n sofia... comelllll sangat2!!!

Liza berkata...

hmm.. tuu la. Mmg kena jaga2. lg la kalo ke tempat2 rekreasi.

Juliet_iRa~" berkata...

comelnyaaa..grrr..hee :)

wan nurul hezrina berkata...

izan-mmg risaulah kes rota virusnie.mcm2lah

wan nurul hezrina berkata...

liza-mmg taklah ke tempat2 tuh.mmg kalau boleh sebolehnya dielakkan kemana2

wan nurul hezrina berkata...

juliet-hehe tq tq

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

comelnyer merah n sofea....
tu la skang ni penyakit mcm2....mmg kena jg kalu bawa anak keluar riadah

p/s:result MRI hr tu dr kata 2 hari dh keluar...dekat dorang maybe dh ada result tu skang..tp dr kata qalief ada kena jumpa dr 10.12 ni baru dorang bgtau result tu..lambat lg kan...sabor jer la

QasehnyaRania berkata...

betul tu..

akak, ksrg la nk rancang anak lelaki..musim ni..hihi
tapi akak nak hold dulu kan ;)

doakan saya ye ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in