kerja...kerja

Alamak aii bertimbun2 cek nak di clearnie=(
tak leh layan blog sangat
tapi mummy keep g jenguk korang slowly kay..

Buatkerja sambil buka lagu..pakai headphone kuat2 kasi GEGAR..
tengah syok2 layan lagu rentak slow tetiba ada plak terselit lagu yang BOBOI nyanyi masa maharaja lawak2
"Cinta Muka Bulu"
Berbulu aku dengar..
hehe..


Mcm manalah bleh terselit lagunie.haha
ilang ingatan jap mana dapat.
papepun enjoy gak dengar.
skang suka layan lagu
"terukir di Bintang"lagu dr YUNA
mmg besh sampai puluh kali ulang2
suka rangkap
"terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu"


Yang kelakartuh lagu ada bunyi mcmnie,
"Jika engkau minta intan permata tak mungkinku mampu
tapi sayang kan ku capai bintang dari langit untukmu"
haha lagi senang carik intan permata kot sbb mcm manalah gamaknya nak capai bintang..
kena ikut syeikh muzafarlah kowt baru bleh.
haha..
kalaulah dapat btul2 bintang akupun ndak=)


orang ngah mabuk bercinta n bahagia mcm 2 lah=)hehe
manisjer bunyi ayat tuh

47 sumpah ako sayang korang:

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Anak akak suke si Najwa tuh, huhuhu

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Tp bukan itu tajuk lagu ya.... Muahahaha

amiey lee berkata...

hahahahahah bebulu gak degr hahahaha

izan mama mia berkata...

hehehhe...(^_*)

IntaNBerliaN berkata...

hihii

nurul, saya buka blog nurul ni, alisha ada dkt sblh tau.. dia nampak gambar merah, terus jerit "kakak kakak".. sambil tunjuk gambar merah...hihi

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

hahaha.. gelihati dgr lgu cinta muka bulu..
my alya tanya..
"ummi, bulu tu ape.."
:p

ternganga mak jawab.. ermmmkk.. rambut.. hahahahha

Pok Amai-Amai berkata...

Mummy! Cpt clearkan cek dulu. Hiks~ Sempat je awak update entri.

=D

Gen2Merah berkata...

cinta muka bulu... ahahaha.. baca tajuk lagu pun dah nampak kelakar.. ehehe

aanie berkata...

suka gak lagu yuna tu...
em, baru-baru lagi semuanya manis kan?

wahida berkata...

manis masa bercinta weh...kentut pun wangi...hahaha...

Prettywrite berkata...

oh tak perase tang lirik tak logik tu..hehe..yolor2..kena ikut syeikh muzafar la nak capai bintang gak..hikss..

Salina@IbuAqil berkata...

Mummy bz erk..
X per mummy jenguk kami lewat pun x per..
Asalkan mummy dtg jenguk kami ye.. ;)
TC mummy..

Kazman & Sue berkata...

haaa3x... Isteri aku pun suka dengar lagu tu berulang kali... adehhhh... naik hafal dah lagu tu jadinya... Yuna punya penangan....

CheNamNam@CNN berkata...

lagu bebudak la niee...haku layan rock kapak dedolu jerk..huhu

wan nurul hezrina berkata...

menati=)hahaha..mmg bukan tajuknya.tajuk asal cinta muka buku..muka bulutuh si aflin n harun salim bacik yang nyanyi saje buat lirik yang lawak=)

wan nurul hezrina berkata...

amy-mmg berbulu.lawak guling2 den

wan nurul hezrina berkata...

izan=mmg lawak lagu cinta muka bulu

wan nurul hezrina berkata...

liely-aah mau tak nganga maknyer.hikhik

Ayen... berkata...

MULUT....segala mende boleh cakap kan tp nak tunaikan tu yg payahnye.

wan nurul hezrina berkata...

pok amai2-alah awok jeles kat kiter..hehehe

wan nurul hezrina berkata...

ina-tu tandanya dia suka nganmerah..hehe manisnya kengkawan kat blog.ingt kiterjer rupanya budak kecikpun taw blog=)

wan nurul hezrina berkata...

gen2-aah kalau tgk maharaja lawak aflin n harun salimbacik buat lirik sendiri2 mmg lg gelak pecah perut

wan nurul hezrina berkata...

aanie-hehe semuanya indah belaka.bulan bintang semua kuar.hahaha

wan nurul hezrina berkata...

wahida-skang kentut sikit dah naek angin..sb tak tahan bau busyukkk..hahahaha

wan nurul hezrina berkata...

pretty-mu pung ngah dok gelenyar etek=)hehe..biasalah budak2 muda ngah layan cintun2 nih

wan nurul hezrina berkata...

salina-hehe bz lah jugak..ok=)

wan nurul hezrina berkata...

kazman-tulah pasai..tapi aku rasa lagunie semua tahap umur suka..makcik2pun suka sbb rentak mcm lagu2 klasik dulu=)

wan nurul hezrina berkata...

cnn-hehe bebudaklah kunun=)ko layan rock kapak?padanlah ganaih..haha sila jangan tiru wokeyy

wan nurul hezrina berkata...

ayen-biasalah adat bercinta..semua kata manis belako=)

mamaNoriz berkata...

klu tgok secara live harun salim bachik nyanyi lagi tmbah berbulu...hahaha

IntaNBerliaN berkata...

nurul..

ni toturial nk cashout nuff..

http://www.ardinihumaira.com/2010/08/tutorial-cashout-pendapatan-nuffnang.html

dela berkata...

sllu ulang tgok... mmg lawak...:)

nanakimie berkata...

nana belum pernah dengar lagi cinta muka bulu tu,hehe...mesti lucu kan....:)

bila masuk blog my little honey dew,aduyai...sweet2 je rasa...suka header,suka design blog neh,suka semua2 lah..hee....

MaryaYusof berkata...

Salam wan,

Akak masa cinta2 dulu pun tak janji bulan bintang...hikhikhik...geli tiak!

Lagu tu mmg best layan, lg2 tgh mlm... :)

wan nurul hezrina berkata...

mama N-mau tak bebulu dia jadi pompuan kunun najwa latif.hahha..sib baik ok badan dia cantik.try si aflin pakai cenggitu..hahaha

wan nurul hezrina berkata...

ib-k ina tq taw..luv u so much..hehehe

wan nurul hezrina berkata...

nana-alamak aii kembang dah aii=)hehe..tulah hasil kerjtangan shiela=)bukan nurul yang design nie.header eb tlf yang buat=)

wan nurul hezrina berkata...

dela..ada part2 yang bleh pecah perut dibutnya

wan nurul hezrina berkata...

kak mar-huhu mmg lawak kan kak=)bulan bintang bagai..

Izan Ishak berkata...

mummy nurul bz...kasi dengar lagu sampai gegar2 mesti release sikit tension tu kan... hehe..

Totie@Tomy berkata...

hehe layan jugak lagu yuna..hehe

wan nurul hezrina berkata...

IZAN-HAH BLEH SANTAI2 BUAT KEJE

wan nurul hezrina berkata...

totie-layannn

intan_blur berkata...

slm wan..
harini ade jenguk intan x..
hehhehe..intan dah lame x update blog..camera rosak...terus xde semangaat..huhuhuhu..

Juliet_iRa~" berkata...

berbulu gak kak..ngeee ;p

pss : sorry lmbt bw..busy la kak..hee..ira lambat lagi la kak nak kahwin..:)

wan nurul hezrina berkata...

intan-lah mcm mana leh rosak=)takper jgn tak semangat kay=)

wan nurul hezrina berkata...

jukiet-mana taw jodoh sampai awal=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in