menangisku keranamu..

Tetiba sebak didada melihat sekujur tubuh suci lagi bersih
saat nie mummy begitu sebak n emosional 
Al-Fatihah buat arwah
setelah 23 hari dirawat ianya pergi ke pangkuan ilahi
sesungguhnya Allah maha menyayangi
Faris..


Penyakit Barah Darah telah mengambilnya drp keluarga faris..
semua kisah ada di blog



ibu mana yang mampu menahan rasa sebak didada.sebagai ibu mmg cukup2 mummy terasa.
semoga allah tabahkan hati ibu faris.sungguh hiba tapi alhamdulillah mengikut blog mazidul ibu faris diketahui hamil 2 bulan semasa pengsan tempohari.



Al-fatihah
semoga rohmu aman disana

39 sumpah ako sayang korang:

CheNamNam@CNN berkata...

AlFatihah..kisah arwah memang menyentuh hatey semua ibu yang mengikuti kisahnyer..

macamner yer barah darah neh dikesann..dah enam tahun faris tue tentu sedih sangat keluarganya..mudahan ibubapanyer tabah hadapi dugaan Allah yang ini.berat mater memandang berat lagi bahu yang memikul..

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Al-Fatihah..
Lily ada ikut perkembangan citer ni kat Blog mazidul..sedih sgt2..menitis air mata..

nanakimie berkata...

al-fatihah...

semoga arwah tenang disana......

Mummy Ayu berkata...

al fatihah..sedih sgt..moga family dia tabah hadapi dugaan..and moga arwah faris tenang di sana...amin

Daddy Ziyyad berkata...

Al fatihah..dah sampai masanya

fieda berkata...

Tetiba menglir airmata baca entry ni..saya cuma terfikir kuatkah kalau semua ni terjadi pada saya..byangkan lah lahir dlm keadaan sihat dan membesar depan mata dgn sempurna tiba2 terbaring kaku menderita menanggung kesakitan..al fatihah...

Melati Qistyna's Mummy berkata...

AlFatihah... Sesungguhnya Dia maha mengetahui, tatkala mamanya berbadan dua, beliau diuji dgn pemergian anak yg pertama... smg rohnya di rahmati...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ berkata...

alfatihah & salam takziah utk keluarga arwah..

semoga bidadara syurga ini tenang di sana, amin!!!

ajumohit berkata...

tak boleh ditahan2 lagi airmata ini nurul, sayu melihat wajah kecil ini, tapi yang pasti syurga menantimu di sana sayang...al fatihah

intan_blur berkata...

sedihkan..terus teringat kat ank2 kat umah...ya Allah..berilah ketabahan yg tinggi kpd kluarga ni..amin.. ;(

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ berkata...

terkedu pagi tadi bila tgk status fb kwn2..al-fatihah..syurga menanti mu nak...

NzA berkata...

Al-fatihah...akak ada trbaca kt blog kwn2...SEDIH sgt2......

::NureeN:: berkata...

al-fatihah.. nureen nk singgah kejap blog tue..

Pok Amai-Amai berkata...

Sayu. Tapi syukur Alhamdulillah. Sudah pasti syurga untuknya.

Al-Fatihah....

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Sebaknya rasa hati..klu trkena pada kita xtau la camna.Semoga kedua ibubapanya sabar & tabah.Al-fatihah

wan nurul hezrina berkata...

cnn-tulah kak.akunnie kalau fb mls cket online sbb kena block.nak gak tnya mcm mana mula2 dikesan barah2

wan nurul hezrina berkata...

lily-tulah nurulpun menangis.sebak.kalau benda2 cengginie mmg tak bleh nak tahan

wan nurul hezrina berkata...

nankimie-mmg syurga tempatnya.budak 6tahun mana ada dosa lagi..untung diri mak dia dapat anak di syurga=)

wan nurul hezrina berkata...

mummy ayu-parent dia dah redha.faris menanti ibu n bapanya di syurga

wan nurul hezrina berkata...

daddy ziyyad-doc tawker ape punca barahdarah?mcm mana nak kesan?adaker simtom2nya

wan nurul hezrina berkata...

fieda-mmg nurul tak dapat bayangkan mcm mana reaksi family nurul nak2 nurul sebagao maknya nak bertahan.mcm mana nak kuat.moga allah kuatkan iman utk ibu2 di luar bila hadapi keadaan mcm nie n minta dijauhkan.

wan nurul hezrina berkata...

melati-aah mamanya berbadan dua.faris anak bongsu setakatnie kak..ada hikmahnyakan?

wan nurul hezrina berkata...

liley-syurga tempatnya=)tersenyum menanti ibu dan ayah suatu hari nnt

wan nurul hezrina berkata...

aju-melihat sekujur tubuh diselimuti kain putih.mmg wajah sangat sayu n tenang.tanpa sebarang dosa.mmg penghuni syurga..harap ibu n bapanya tabah hadapi pemergian faris

wan nurul hezrina berkata...

intan-mmg terus ingat kat anak2..bla org yang dah jd nyawakita pergi mmg sangat sedih

wan nurul hezrina berkata...

rose-mmg syurga menanti insan sesuci adik faris

::YUSLINA berkata...

x mampu kata apa2 lepas terima berita ni....sedih sgt2...semoga arwah tenang dan aman di sana.

wan nurul hezrina berkata...

nza-saya sampai ilang mood kak.tah kenapa perasaan sedih.walaupun kita tak kenal dia tp dia mengingatkan kita kpd anak2.semoga allah tabahkan hati keluarganya

wan nurul hezrina berkata...

nureen-al fatihah.ok

wan nurul hezrina berkata...

fara-sudah tentu..

wan nurul hezrina berkata...

azatie-semoga kuat semangat..mmg selama 6tahun menyemai kasih,menatang bagai minyak yang penuh..6tahun tempoh yang manis untuk mak ayah faris..mesti banyak kenangan manis

LYAfrina berkata...

al-fatihah untuk adik faris.. mmg sedih sgt2.. tp xpe..allah lbh sygkannya.. dan y penting tempatnya di syurga y abadi..amin

IntaNBerliaN berkata...

Ada terbaca psl ni di blog mazidul.. sedihkan.. xtau nak ckp camne.. kita sbgai ibu sedikit sbnyak kita faham perasaan ibu arwah kan..

LYAfrina berkata...

SESUNGGUHNYA...ALLAH LBH SYGKANNYA... Y PASTI..SYURGA LAH TEMPATNYA... BERSEMADILAH DGN TENANG ADIK FARIS ...

Nida berkata...

Al-Fatihah..

syurga miliknya..

wan nurul hezrina berkata...

lya-mmg tmptnya di syurga.dr sakit di dunia baik dia kembali di sisi allah

wan nurul hezrina berkata...

ib-ibu mana yang tak rasa sedihkan?=(

wan nurul hezrina berkata...

nida-Al-fatihah

MaryaYusof berkata...

Akak pun tumpang sedih juga dengan pemergian adik Faris daniel ni... Allah lebih sayangkan die...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in