bersiarn dr rumah..

Assalammualaikum semua.mummy masihlagi mc.dapat mc seminggu dan mungkin akan sambung mc lagi seminggu.dalam kepalanie mmg kosong dan berehat sepenuhnya..

harinie hari ke6 mummy kena chickenpox.merah alhamdulillah mmg ke sekolah sbb dah btul2 baik.sofia pula baru 3 hari berjangkit saka chikenpoxnie..maaf sangat kengkawan n group segar follower sbb setakatnie mummy tak dan nak tgk sbb keadaan tak mengizinkan..mummy masih gatal2 cuma dmm dah takder tapi sofia mmg merengek.badan dia panas sangat malam tadi..

badan dia semakin banyak butir2 isi air yang gatal n eczema dia menyerang kembali..so susah mummy nak berblog.ditambah plak kelajuan internet berukband yang ditaham dewa slownya..haha dah siap buat peta malaysiapun tak bukak2 blog kengkawan lagi..nak komenpun berejam..huhu..

kepada sesiapa yang email mummy bertanyakan kelambu insyaallah hubby akan jawab.harga kelambu RM50 termasuk penghantaran..saiz plak standard saiz.(queen saiz)..arituh mummy ada amek stock.tapi tak sempat update dah ada pembeli..nie tinggal 4..kaler biru dua,kaler purple ada satu,kaler peach satu...so cepat2 siapa nak ok...

 

33 sumpah ako sayang korang:

are_lin@yu berkata...

chicken pox..mak aii tak leh p mna la gtu..huhu..ayu kna dlu time kcik bru sekali..huhu

Nyue berkata...

nyue, ahli bari GSF..SALAM Blogwalking...

hoep cepat2 sembuh...jgn kena hujan taw...

Ayuni berkata...

semoga cepat sembuh....

Deq's Qienz berkata...

aloloo..cian akak..smg cepat sembuhh yaaaa..

Masha Meisters berkata...

amboi...deman2 pun sempat lagi nak promote kelambu dye eh...hihi

Gieyana berkata...

get well soon k..:-)

Yumida berkata...

haope adik comel tu cepat sembuh...

dyabunga berkata...

semoga mummy cptsembuh ye..:P

dyabunga berkata...

semoga mummy cptsembuh ye..:P

dyabunga berkata...

semoga mummy cptsembuh ye..:P

Solehah Shamsuddin berkata...

dlu famili mmg nak cari kelambu jnis mcmni.nt klu ayah bg insyarat suh beli,solehah bgtau akak ye :)

Chic Na berkata...

dah jangkit dkt sofia ye. kesiannya dia. get well soon mummy & sofia. :)

Cik Aini Lavender's berkata...

cepat2 sembuh ye :)

Amieylee berkata...

semoga cepat sembuh ye..take care

Azfa Bt Hj Baharudin berkata...

alamak cikenpox...hehehhe...terbantutlah plan kita eh??hehehhehe

lelamaisara berkata...

alahai..rehat je ea kat umah...saya tak pernah kena lagi penyakit ni...

Masz Sidek berkata...

semoga cepat sembuh.... bykkan berehat... =)

Deqla manjew berkata...

lorg kesiannye..patot la dah lama x nmpk nurul..hihi...get well soon ye..ehem2..mai dah tunang kan?? dye kan naik bas sekali ngan kite..tu yg tau..tgk muka dye berseri2 je..pas tu tanya la dye..haha..pegi x masa dye tunang??

9n0L4 berkata...

cepat cepat baik ye. kesian betul kene cikenpox dah besor² ni, hehe.

Yana Libra berkata...

moga cepat2 sembuh ye~ :)

izan mama mia berkata...

sll chikenpox jd kat bebudak jer....cian nurul...sabar....sofia laaaaaaaaaaaaaaaagi kesian..byk dugaan dia....mg 2/2 cpt sembuh yer

Aine Ainun berkata...

Alahai ciann...
semoga cepat sembuh ye=))

Liza berkata...

Cepat-cepat sembuh yer. Seksa jugak kena chicken pox tua2 ni. Kalau goreng pun pedih jer rasa..

Sabar yer...

Wanieys berkata...

semoga cpt sembuh nurul :)...wani ahli baru GSF yer nurul hihi

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Syafakallah... Take care ye Wan... Kesian kat ko & anak2... byk2 berehat ye!

Maju betul bisnes kelambu tu ye... Shima pun dah beli... :))

Alhamdullillah :)

Wanieys berkata...

nurul dah sihat belum :)

Miss BaNu berkata...

semoga cepat sembuh...yer

Miss BaNu berkata...

semoga cpt sembuh yer..

LYAfrina berkata...

lama gak mc yer..apa2 pon lya doakan moga cpt2 sembuh yer.. lya pon mc lg ni.. esk msk keje kot

Si Matatajam berkata...

Hope get well soon.... Kim Salam kat Sofia ngan Merah ye...

IntaNBerliaN berkata...

siannya nurul... sofea tu mesti tergaru2 kn... mg cepat smbuh

Cik Nur berkata...

rehat byk2...moga cepat sembuh..!

~Sweet Honesty~ berkata...

moga cepat sembuh yea.. mesti gatal2 tuh.. haishhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in