Tempahan ditutup...stock kelambu moden abess

Alhamdulillah dah berakhir minggu nie dengan jayanya=)dapat abiskan kursus yang bosan jugak..hikhik..akhir minggu kerongkong sedikit sakit n idung berair..

tapi tadi masa beli air kat cafe akak2 ada bg petua"kalau selalu kena selesma masa solat amik wuduk masuk/sedut air sedikit dalam idung..waaaala sakitlah cket tapi mmg tak kena selesma..yeker kak?nnt kan ku cuba ek sbb dari dulu memang nurul antibodi agak lemah sedikit..huhu"

ok kita teruss ke tajuk asal
"TEMPAHAN KELAMBU MODEN BAGI BATCH 2 TELAH DITUTUP"

So gambar di atas adalah 2 stock last tapi yang kaler peach2 adalah pembeli tanya..bila cek2 kain dia rosak pula.so kena return pada pembekal..setiap pembeli yang order kami akan cek dulu condition kelambu so kalau tak elok tak jual ok..so kalau ada pembeli yang terima kain banyak rosak sila pulang dlm masa 7hari dari tarikh pembelian=)

untuk pengatahuan semua stok2 yang ada memang terhad..so alhamdulillah rezeki anak2 mmg adajer pembeli cuma kami akan amek masa nak topup stok.dan pembeli boleh layari blog ini
untuk mengatahui setakat mana stok kelambu yang ada beserta warna dan saiz..

so yang kaler biru tuh plak mmg dah ada yang booking..so dengan ini kami mengishtiharkan bahawasanya "tempahan ditutup"

kami akan buka semula stock pada akhir minggu depan.warna plak ikut stock yang ada pada pembekal..for info,semua stock kami ambil di thailand,dan mengambil masa sedikit untuk topup stock yea..

terima kasih=)





So sesiapa nak beli STOCK PALING LATEST
SILA KLIK


Semua info berkaitan kelambu modern ada disana..
Terima kasih kerana sudi berkunjung dan membeli di sini=)

12 sumpah ako sayang korang:

Cik Nur berkata...

o..kalau selalu selsema buat mcm tu eh..nanti nak cubalah.. :)

Alhamdulillah..murah rezeki..!

are_lin@yu berkata...

wahhh maju bisnes sis..alhamdulillah rezeki anak2 kan ;-)

teratak hati berkata...

Wah larisnya jualan kelambu ni...alhamdulillah rezeki...

~Sweet Honesty~ berkata...

wahh..cik kak..smpat lgi promott erkk..hihi

Deqla manjew berkata...

wahhh.... usahawan berjaya! pndai nurul meniaga..hihi... bkn x nk tegor, tp laju sgt nurul jln, x smpt dah..haha...

Si Matatajam berkata...

Ha ha promote jgn tak promote... Hope makin maju la bisnes mummy yek

dyabunga berkata...

nk try lah petua tu..dya skrg ni pun tgh selsema

ShimaSalleh berkata...

Bagus2. Alhamdulillah rezeki anak2..

Misya Mialen berkata...

Mmg prnah jg dgr tips tu.;) insyallah mujarab. Syukur murah rzki.;)

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Sihat ke? Anak2 apa khabar? Syukur rezeki anak2... Kelambu tu menarik, mmg patut ramai pembelinye :))

Arina Shamsul berkata...

alhamdulillah..rezeki kan dear :)

IntaNBerliaN berkata...

wah.. hebatnya bisness nurul ni.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in