minggu sibuk...

Last 2 week sibuk dengan kesihatan yang tak bape molek..minggunie naik2 kerja bersilat ngan kerja2 yang tertunggak n semasa..n kebetulan pula minggunie berkursus..hohoho sangatlah sibuk..

tapi sesibuk mana mummy wattak geti n cool ajer.hehe bleh perlahan2 merangkak2 ke blog2 kengkawan semua..n adalah follower2 yang mummy tak balas kunjungan akan mummy perji jenguk slow2...n especialy to my gsf lah...banyak lagi hutang kat blognie..nak update semua ahli2 gsf,nak bw segmen,nak lawat blog2 kengkawan yang mummy seronok baca tiap2 hari..hehe banyaknyer kerjakan?

anak2 plak dah ke taska minggu nie..mek merah mengamuk sbb lama dah duk ngan mummy..hohoho..bila masuk taska terus meluru keluar peluk mummy kta jgn tinggal dia..manyakkk sedey wooo..si sofia lak biasa jer sbb tak geti cakap lagi..wink wink..

oklah semuanya cabaran tok this week..ku nak g kursus dulu..tata!

28 sumpah ako sayang korang:

Izan Ishak berkata...

selamat berkursus ye nurul...

sian merah takmo kena tinggal kat taska ye...

izan mama mia berkata...

slmt berkhursus

Nyue berkata...

kursus kat mne tu?? jgn lupe buahtgn..ehehe

IntaNBerliaN berkata...

selamat berkursus pulak yer minggu ni.. hihii

Gen2Merah berkata...

semoga segalanya d permudahkan ya kak.... hav a nice day

Wanieys berkata...

xper nurul slow2 la...hihi klu nk buat semua jenuh la kan hikhikhik

p/s: mcm mn yg buat reply komen tu dh boleh ke belum

Deqla manjew berkata...

selmt berkusus...hihi...

pok amai-amai berkata...

Have a nice day n selamat berkurus...eh, berkursus ye?

=p

Yumida berkata...

chaiyok2 ye sis..buat slow2...moga sukses dgn apa yg di buat :)

are_lin@yu berkata...

tak pe dear..take yr time ;-)

Masz Sidek berkata...

tak ape.. selesaikan apa yg perlu di selesaikan...
lepastu baru slow2 BW...
Selamat bekerja... :D

N.Aima K berkata...

hihihi selamat berkursus ;)

Huda berkata...

get well soon nurul..bnyk kan minum air masak ye..

lelamaisara berkata...

tata...baik2 eh...

Cik Nur berkata...

pelan2 buat kerja..! nanti dah lapang2 baru syok nak BW..hihihi

~Sweet Honesty~ berkata...

kursus molek2 yea..(^___^)

Masha Meisters berkata...

ni dah tahap silat gayng ye kak?
hihi
xpe kayuh pelan ye...

Chic Na berkata...

bz bebenor nurul.
selamat berkursus. :)

LYAfrina berkata...

selamat bkursus...

Yana Libra berkata...

alaa, sedihnya bila anak akak cakap camtu..huhu~

Si Matatajam berkata...

Selamat berkursus... Kl free nnt bleh la jenguk M

dyabunga berkata...

selamat berkursus ye kak..:D

Kazman / Sue berkata...

heee3x... anak2x kalau dah terbiasa duduk dengan kita beberapa hari sure pas tu susah nak ke taskan kan... sama la dengan anak2x kami si kecik tu...

CheNamNam berkata...

bizi camner pon jaga diri itu perlu ok...:)

Myra Jay berkata...

Alahai kesiannya dengan Merah...

Si Matatajam berkata...

Jln2 jenguk lagi...

Dieyna berkata...

kalau dah lama duk ngan mak, macam tu lah jadinya..

9n0L4 berkata...

sibuknye dieeeeee. patutlah senyap je. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in