tolongg..tolong..

Assalammualaikum sumer..just nak mintak tolong..mummy sebenarnya nak buat reply kat kotak komen..bila org komen2 kita balas ket situ terusjer tapi bila dah tgk coading mmg tak pandailah..ada perkataan "reply comment"tapi bila klik tak bleh plak..

nak buat sbb mudah tgk tutorial nyer tapi tak paham tang blog ID yang kena masuk..tak dapat buat..mmg aii tak pandai uolz..huhu nanges!siapa baek ati nak tolong?

25 sumpah ako sayang korang:

lelamaisara berkata...

baik hati gak nak tolong..tp tak pandai..heee...
mintak maaf...

Deq's Qienz berkata...

tak susah la kak..kalo ikut jew arahan dia..compom senang..sy semua design sendiri jew..hehee..slamt mgodek kak :)

Wanieys berkata...

nurul masukan blog id nurul br bley reply komen....

Deqla manjew berkata...

kite lagi la x reti..hari tu dah buat tp x jadi..hihi

Daddy Ziyyad berkata...

Hehe..sorry..saya pun tak tau...template blog yg saya guna utk blog saya mmg otomatik boleh reply komen..saya tak set apa2.pun..

Yaya Azura aka Naz Azra berkata...

kdg tu popup window mmg tak jadi nak buat reply comment.. cuba tukar jd embedded below post..tengok kat setting comment.

Cik Nur berkata...

kalau guna dashbox lama senanglah kot.. cuba google tutorial, pasti ade.. :)

wan nurul hezrina berkata...

@lelamaisara

ok takpe pun=)

wan nurul hezrina berkata...

@Deq's Qienz

tapi dah try tak jadi mcm nurul ndak..huhuhu

wan nurul hezrina berkata...

@Wanieys

kay boleh dah reply tapikan mcm tak sama yang nurul nak..dia kotak kecik jer dekat yang tukang komen..tapi nie kuar komenkat tmpt lain tapi okgaklah mudah jugak dr tak pasang reply

izan mama mia berkata...

rasa nak tolong tapi sendiri nak ajar tak pandai..huhhu

Yumida berkata...

sy ikut tutorial..menjd..
nnti klo sy jumpe toturial tu sy gtau sis k...

Yumida berkata...

sy ikut tutorial..menjd..
nnti klo sy jumpe toturial tu sy gtau sis k...

Chic Na berkata...

laaa baru ingat nak tolong. tp cik na pun tak reti lah. mmg nak buat jgk kat blog tu. nnti nurul ajar cik na plak tau. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

sweety punye pun ada org yg baik hati tlg buatkan.. tak dpt nk tlg jugak ne..adehh

teratak hati berkata...

Mmg tk pndi bab ni..

Yumida berkata...

cuba sis try yg ni..sy pn guna yg ni..member pn sama..menjd...
selamat mencuba :)

http://www.lyssasecret.com/2011/03/tutorial-reply-to-comment.html

Si Matatajam berkata...

Sori yek... M pun budak baru blajaq...hu hu...

Yana Libra berkata...

tak faham sangatlah sebenarnya apa yg akak nak buat..hehe :p

IntaNBerliaN berkata...

xdapat nk tolong sbb sy pun xreti.. :-)

Liza berkata...

Hmm.. Liza ni lagi tak reti bab2 ni rasnya.... Lama taks empat jenguk sini, Hezrina... Jualan kelambu mesti semakin meriah dah sekarang kan? :)

Gen2Merah berkata...

yelah, saya pun kurang arif.. kena tanya pada yang pakar tu

Myra Jay berkata...

Kak nak yang boleh repy kat bawah komen tu ke?

Rasanya kalau nak buat jenis tu takleh buat PopUp window komen, kena buat full embed tu kot tak silap

Dieyna berkata...

try search google... akak dulu pun search google.. tak ingt dah

9n0L4 berkata...

id tu boleh amek kat atas blog kite. yg ade nombor² tu ye lah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in