sejukk

Sejuknyer bilik kursusnie..bawah paras beku dahnie...td mkn pun tak bleh bernyawa sbb idung sumbat dah..mummynie mmg dr dulu tak tahan sejuk even badan penuh daging tapii lepas 3 hari atau lebih dlm aircond pasti tak sihat...huhu..nie mcm selesma sudah..

kepala berat semacam..kursus nie mmg bosannnn..

22 sumpah ako sayang korang:

Masha Meisters berkata...

hihi...memg pasti kursus agak membosankan...hihi

Wanieys berkata...

sejuk yer nurul...kesian la....wani pun kdg2 xtahan dgn air cond hihi

Yumida berkata...

part kursus2 sy pn kurang suka..coz sy mudah mengantok..x pasal2 1 bilik tu nnti nyaring ngn dengkur sy..hihi

Cik Nur berkata...

aik..sempat lagi berblogging... tentu tengah bosan gilerkan..hihih

~Sweet Honesty~ berkata...

saya pun kalo g kursus mmg tak suka..bosann

izan mama mia berkata...

heheh..saya suka ekon...

are_lin@yu berkata...

hehe selamat berkursus dear ;-)..sabar2 sikit ja lg..hehe

Masz Sidek berkata...

huhuhu... sy pun tak tahan sejuk...
lebih lagi bila aircorn tu kuat sangat... bila keluar rasa nak demam pun ada...

CheNamNam berkata...

hahhhh kan bila dah kursus tuh macam-macam..tak sakit pon boleh tetiba sakittt....hahahahha

jgn pitam sudah lah dear...:)

Kesuma Angsana berkata...

sabarlah.. dah namenyer kursus layan ajelah... hehe slm kenal n dah follow u 309

wahida berkata...

kursus la best sbb dpt mkn2...hehe..

selamat berkursus nok!!

Myra Jay berkata...

Akak kena ambik vitamin ni, antibodi lemah..

teratak hati berkata...

Kursus kn..mmg cmtu..mmg tk thn ekon sjuk2..

Chic Na berkata...

mesti mengantuk kan dgn suasana yg sejuk & kursus yg tak tak best tu. :)

Yana Libra berkata...

sabar la ye~ :)

Arina Shamsul berkata...

kuraus mmg membosankan tahap gaban dear,kena lak duduk dengar ceramah je kerja..haih..mmgnnak muntah kebosanan..haha.

takpe lepas ni bawa jaket tebal2'ye dear..ngee

IntaNBerliaN berkata...

samalh kita.. sy pun mmg xleh thn sejuk.. cuma time prgnant ni je, rs panas je.. mlm2 tido bukak kipas kuat2.. hihii

IntaNBerliaN berkata...

alisha pakai rantai tu setiap masa.. xbuang pun..

Deqla manjew berkata...

best la tetap kan..ada kusus sana sini..huhuhu... eh pg td kat cafe nmpk nurul betul2 jln sebelah kite je..kite punye la snyum kat dia, boleh lak dia wat dono je..hahaha.. x nmpk la tuuu... :)

Dieyna berkata...

haha pasti ngantuk sangat2 tu

Izan Ishak berkata...

kita samalah nurul...k.izan pun tak thn sejuk juga! lagi2lah aircond. berair2 bijik mata ni jadinya...

9n0L4 berkata...

kursus ape dear? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in