tak larat

Assalammualaikum semua..buat masanie mummy jarang2 di blog yea sbb 2 ari nie mummy terkena saka...

abis lemah seluruh badan sebb "saka".insyaallah akan mummy balas n post entry yang mana mampu..skangniepun badan panas semacam..

eh tapi jgn salah paham yea,mummy dapat saka dr nurul humaira.saka "chickenpox"huhu
masa dulu mmg mummy tak pernah kena lanie umur 29 baru kena..mmg takde satu ruangpun biji berair  tak tumbuh..huhu..
paling tak tahan gataiii...

pada yang email mummy untuk order kelambu mummy akan minta hubby balas.stok ada yang terbaru tapi tak dan nak masuk lagi..tapi mmg ada stok n yea mmg mummy jual kelambu..alhamdulillah rezeki pembeli tidak berhenti..terima kasih pada yang sudi beli n pada yang bertanya..

minta maaf yea skang mmg btul2 tak larat n doakan mummy dah transfer sakanie plak pd sofia..kesian dia masih kecih..nie adalah ujian Allah insyaallah mummy sabar terima=)

k sayang u all ketat2..

31 sumpah ako sayang korang:

izan mama mia berkata...

cian nurul...mesti masa kecik dulu nurul belum kena tu pasal sekarang kena....sabar yer nurul..nnt panas dh turun minum air kelapa moga bintik2 tu cepat keluar dan cepat sembuh...cian anak mama si sofia kena gak ker...jangan garu2 yer nnt ada parut tak cantik lak kulit n jangan makan pisang n kicap pesan org lama..kot nnt parut jd hitam...yer nurul.

Yumida berkata...

suspen gak bila akak cakap saka...hope akak cepat sihat tanpa kesan ciuman chickenpox..letak cream yg klinik bg leh hilangkan kesan tu

Wanieys berkata...

sian nurul...mesti gatal kan campak tu...semoga cpt sihat yer...wani doakan nurul cepat sihat.org kata kalu campak minum air kelapa...

Wanieys berkata...

sian nurul...mesti gatal kan campak tu...semoga cpt sihat yer...wani doakan nurul cepat sihat.org kata kalu campak minum air kelapa...

dyabunga berkata...

banyak bersabar ye..:D

Wanieys berkata...

sian nurul...mesti gatal kan campak tu...semoga cpt sihat yer...wani doakan nurul cepat sihat.org kata kalu campak minum air kelapa...

Aine Ainun berkata...

la hai baru kena ye....
moga cepat sembuh..=))

~Sweet Honesty~ berkata...

laaa..sian mama pula yg kene.. cp mmg senang nk jgkit terutamnya yg blum penah kene.. rehat cukup yea.. moga cepat sembuh..

Chic Na berkata...

laa kesian. jangkit kat nurul pulak yea. sabar jelah. semoga cepat sembuh ye. :)

Roslan Putra berkata...

kesian mummy yea... moga cepat hilang Saka tu...

Dieyna berkata...

jaga diri yer,, inngat batu kawi tu,,,

Melati Qistyna's Mummy berkata...

Mg lekas sembuh ye dear...

are_lin@yu berkata...

dear ayu follow sini..ayu ahli gsf yg baru..jemput ke blog..hehe

wahida berkata...

ya Allah!! kesiannya korang...

cepat baik tau...bykkan minum air kelapa yer...

cepat sembuh harapnya...

Deq's Qienz berkata...

alolooo cian dia..semuga cepat sembuhhh nahhh :))

Yana Libra berkata...

alahai, kesiannya dah besar baru kena..lagi seksa bila kena waktu dah dewasa ni..huhu~

moga cepat sembuh ye kak :)

Masha Meisters berkata...

laa...kesinyer dye...

semoga cepat sembuh kak...

Cik Nur berkata...

Nur kembali... :)

ingtkan saka apalah tadi...rupanya chikenpop..!

rehat byk2 ye..moga cepat sembuh.!

@ deqla manjew berkata...

lorh.. nurul pulak kena..moga cpt sembuh yer dan kembali berblogging...

LYAfrina berkata...

jaga diri baik2 nurul..moga cpt2 sembuh yer...

* lya calon baru GSF

Arina Shamsul berkata...

alahai yang sedih lak saya baca berita kamu ni..huhu..

banyak2 bersabar ye dear..

tabahkan hati kuatkan semangat :)

semoga kamu cepat sembuh
take care :)

Liza berkata...

Moga sabsr... Cepat sembuh yer, Hezrina..

teratak hati berkata...

kesiannya..baru kena ye..anak dulu yg kena..tak pe sabar ye..nanti sihat la tu..harap2 tak jangkit kat sofia..

9n0L4 berkata...

take care. patutlah senyap je. sakit rupenye. ;)

Si Matatajam berkata...

Sama2 la kita sabar menempuh ujian dari Allah..

Cik Aini Lavender's berkata...

alahai siannya...
moga cepat sembuh ye :)
take care =p

Wanieys berkata...

wani dtg lg jenguk nurul..dh lega belum chikenpox...:)

Masz Sidek berkata...

sian nye... bykkan berehat yer kak...

IntaNBerliaN berkata...

sian nurul.. merah camne.. dah baik ke?..

mg nurul cpt sembuh.. smlm sy mimpi alisha kene chicken pox gak tp bila tjaga dr tido, upe2nya bdn alisha panas.. tibe2 je pns tp dia tetap aktif..

Misya Mialen berkata...

kena campak mmg sakit, sy doakan awak cpt sembuh;)

dyabunga berkata...

p/s : kak..yg psal endless love tu, jenny mati sbb leukemia dan jonny pun mati tpi xcident..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in