Cayang You All

My Little Honey Dew

thanx mr nuffnang

27 Jun 2012

mari mari pakai celak arab D'Herbs

hahaha tajuk mcm nak lelong barang jer..hikhik..tapi memang betullah terbaik hasilnya memakai celak arab
"ku rasa jelita bak aishwarya rai"
hikhik..

see see mata tuh aish yang punyer..mmg sangat pekat pakai takpayah tekan2 dah mmg pekat..dan bila nak bersihkan mmglah cukup senang..
selain itu ianya halal dan boleh bawak solat..ala tapi kalau bersihkanpun mudah tanggal..

mummy suka sangat kat bahan2 dalam celaknie
olive oil,propolis antaranya..
so korang2 yang pakai celak bleh try celaknie..harga kat kotak rm15.90 tapi semalam beli kat pasar tani dia bagi rm15 jer..murah cket=)so apalagi tunggu g lah beli..

dah mcm prompter barang make up..hahaha..pasnie mataku cantik dah..takder sembab mcm baru bangun tido.haha
eh eh kurita mummy tak pakai celak lah..tunggu nanti nak kucelak kan jugak.hikhik

52 sumpah ako sayang korang:

izan mama mia berkata...

ala...nurul..tunjuk laa..mana mata cantik yg dah pakai celak arab tu..nk tgk2//hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

Salam Nurul...murah gak celak tu ya.Pastinya pandangan mata tambah mengoda :D

Yumida berkata...

ruginye x dpt tgk pic tu...line tenet sgt slow..huhu
rs tringin nak memiliki celak arab tu

Ayuni berkata...

haah, sye pun pakai...

Nyue berkata...

wahhh..ad celak baru..nyue xpandai nak pakai celak nie...ehehehehe..malunya

pok amai-amai berkata...

Sy teringin nak pki celak arab ni.

Deqla manjew berkata...

wahhh.. kiter suka pakai celak..tp kalo kat opis idok ler... nak satuuuu...hihihi

Wanieys berkata...

Wah nurul lepas ni jelita mcm ais la kan hikhik...ok la celak ni boleh bawa solat...nak cari juga lah nanti hehe

Huda berkata...

x reti sgt pakai celak..asik lari je dari line dia :)

are_lin@yu berkata...

yg liquid punya ke ni..kalau liquid ayu suka pakai jugak..tak comot..hehe

CheNamNam berkata...

semalam lipstik rini celak lakk..haipppppp aper kena ngan ko nehh,compiyus haku dahh...

hakak tak pakai lipstik tapi lipglos jerk..:P

celak pon hakak tak pakai selalu sebab malas nak tonyoh time nak solat tapi ko kater celak neh senang nak tonyoh macam best plak dengar nyer...

tapi haku pegi keja tak makeup pon cukup ngan lipglos jerk..tapi kalu oneday nak jumpa ngan ko harus ku makeup jugak tuh.bukan aper takot ko lagik cung dari haku kekdahnyer....bahhhhaaaa...

ShimaSalleh berkata...

Celak Mommy jgn Tak celak ekekeke

cendol berkata...

Cendol tak reti la nk pakai Celak.berairair mata rase nak menangiss!

Si Matatajam berkata...

Amboi mummy promote baik punya aih.... Tak pa nnt M try lipstick ngan celak tu k...

aReLaN berkata...

nice.tapi kalau saya pakai mesti pelik la.hahahah

Deq's Qienz berkata...

cumeiinya sotong tuhh..nk pijam sat :)

9n0L4 berkata...

ehhhh, mane dpt patung sotong cimb tu? huhu. nak jugakkkk. ;)

Chic Na berkata...

nurul tunjuk la pict mata nurul pakai celak ni. sotong tu mmg model tetap nurul eh? huhuhu.. :)

~Sweet Honesty~ berkata...

waahh..bole la melaram pasne yea..hehe.

Thnx mami sbb sudi juga komen entry2 lama..len kali tak yh la yea..nyusahkan mami jek nnti..komen entry terbaru je pun dh ok..(^_^)

Miss BaNu berkata...

x reti gak pkai celak ni..sy jarang make up..

Prettywrite berkata...

K.Ina tunjukla testimoni..terliur doh ni nak cari jugak..hehe

fieda berkata...

mesti comey nurul pakai celak tu..

aanie berkata...

ada jual kat mana lagi ni? nanti ingat nak cari jgk..

wan nurul hezrina berkata...

@izan mama mia

alaaa izan malulah nak tunjuk muka..hikhik..nanti nurul pk pk kan ek

wan nurul hezrina berkata...

@♥♥azatiesayang ♥♥

aah kak.akak bleh try pakai

wan nurul hezrina berkata...

@Yumida

ala gambar celak jer..gambar mata non ado..segan nak amek

wan nurul hezrina berkata...

@Ayuni

aaa ayuni bleh jd model celak d herbs.hikhik

wan nurul hezrina berkata...

@Nyue

memula nurul malu gakz tapi laa nie dah ok.huhu

wan nurul hezrina berkata...

@pok amai-amai

pakai fara biar mata nampak mcm nak makan org.hihi

wan nurul hezrina berkata...

@Deqla manjew

nak ek?tak jual..den jual kelambu jooo..g boli kek pasar nuh.huhu

wan nurul hezrina berkata...

@Deqla manjew

nak ek?tak jual..den jual kelambu jooo..g boli kek pasar nuh.huhu

wan nurul hezrina berkata...

@Wanieys

biar betul wani.mata jer jelita bak aish

wan nurul hezrina berkata...

@Huda

kalau lari kena kejar.hikhik..mungkin huda jarang guna

wan nurul hezrina berkata...

@are_lin@yu

nurul pakai yang bukan liquid..tapi ada jugak liquid tp brand lain

wan nurul hezrina berkata...

@CheNamNam

hehe nie namanya mood nak melarammmm..ko jeles lah tuh..dus dus

wan nurul hezrina berkata...

@ShimaSalleh

pelik jer ko panggil aku mummy

wan nurul hezrina berkata...

@cendol

laaa yang hanpa g joloq mata kenapa..kan dah podih!

wan nurul hezrina berkata...

@Si Matatajam


cepat2 m g beli..hikhik pastu tunjuk kat jiran M yang kata M tak kuar umah2..hikhik dok umahpun bleh melaram apa..hikhik

wan nurul hezrina berkata...

@aReLaN

jadi ustaz donnnn.hikhik ok apa.handsem apa

wan nurul hezrina berkata...

@Deq's Qienz

nak pjm celak ok tapi haippp nak sotong cannot..hehe

wan nurul hezrina berkata...

@9n0L4

dapat kat cimb..hahahaha

wan nurul hezrina berkata...

@Chic Na

aah jeleslah tu cik na tak jadik model..hehe allll nurul malulah nak amek mukanie

wan nurul hezrina berkata...

@~Sweet Honesty~

ala takperlah.mmg nurul suka tgk entry lama2..n kalau rasa nak komen mmg akan komen.no hal

wan nurul hezrina berkata...

@Miss BaNu

natural beauty lg baguss=)

wan nurul hezrina berkata...

@Prettywrite

ala kawe malu doh nie..sakni saing dok gayak letok pic..malu...huhu

wan nurul hezrina berkata...

@fieda

hikhikhik malu gak sbb org tegur..selama nie tak pakai apa2

wan nurul hezrina berkata...

@aanie

annie carik jer kedai jamu.dalam supermarket mcm giant ke,carreforeke..adajer kat boost jual jamu

Yana Libra berkata...

tak retilah nak pakai celak ni..huhu..tp kena blaja ni, nak kawin nanti kenalah berhias sikit kan..hehe~~ :p

IntaNBerliaN berkata...

nuru.. tunjuklah gambo nurul guna... nk tgk hasil dia :-)

nanti blh beli..

wan nurul hezrina berkata...

@Yana Libra

aah kna berhias.hikhik..tp cket2 hiaspun okdah

wan nurul hezrina berkata...

@IntaNBerliaN

malulah

lelamaisara berkata...

mane mata nurul tu..nak tgok la jugak...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

COPYRIGHT AND TEMPLATE DESIGN ALL RIGHT RESERVED BY CIK ROSE CUTE wink