selamat ari jadi aleeysha

Rata2 anak2 perempuan kawan opis atau member di alam maya bernama "aleesya"..tapi mummy suka juga dengan nama tuh..

mummy plak anak sulung nama nurul humaira..asalnya memang tak tahu nama apa patut diberi tapi satil mummy n hubby kalau beri nama anak kena tunggu dia lahir n lihat mcm mana fizikal n perangai dlm hari..hehe..

mcm merah,dia masa lahir kulit dia kemerah merahan.sampai skang kalau nanges atau panas muka akan jd pink..nama nurul sbb mewakili anak sulung iaitu mummy..hikhik

sofia plak nama penuh sofia maisarah..maksud cerdik dan ketenangan..masa dalam hari dia mmg senang nak jaga..tak mcm merah.sik nanges jer..huhu..sofia dia lebih tenang menjanganya.sampai sekarang nama memang serasi dengan dia..hikhik..

berbalik pada nama "aleesya"mmg ramaikan nama nie??anak buah mummy yang num2 barujer sambut buffday..ekceli just beri kek jer tak buat majlispun.diapun dibiasakan hanya beli kek n tak buat majlis..


kek coklat indulgence dr secret recipie..nie sponsor by me..hehehe..sungguh sedap rasanya=)

hadiah beg n set alatulis barbie spinser by me jugak..kaler papa aleesya bagi=)

sebenarnya aleesya mmg good gurl..memang masa kecik kuat nanges n cerewet tapi sejak darjah 1 dia jd kakak yang baik.gelagat mcm org besar,pndai lagi..rasanya nama aleesya mmg ointar..dia darjah 2 skang=)memang pandai bila sekolah..

dia pun tak pandai minta2.apa yang org kasi dia ambil..mcm kek n present dia tak pernah mintapun..tapi nampak mata bersinar gembir..mummy puas hatilah bg pd dia..dianie jugak berdikari dan berani.bleh pegang ular kuning2 tanpa rasa takut..eiiiii den yang goli..

hepi buffday aleesya..semoga terus membsar dengan sihat dan pintar..jadi anak yang solehah..aleesya jugak suka solat=)skang dia bleh solat sendiri..mengajijer kena bimbing cket..=)




40 sumpah ako sayang korang:

Deqla manjew berkata...

betul..mmg ramai anak nama aleesya sekrg ni..hepi befday aleesya yg comey! :)

9n0L4 berkata...

hepi befday isyaaaaaa. ;)

Yana Libra berkata...

memang ramailah nama anak-anak bloggers nama aleesya, alisha..hehe..

pape pun selamat hari lahir aleesya~~~ :D

Masz Sidek berkata...

ha'ah... memang byk yg guna nama alisha (ejaan lain tp sebutan sama)... jiran sy pun anak dia nama alisha...

p/s : happy birthday aleesya...

Yumida berkata...

aah...sllu terjah blogger papa n mama ni rata2 kasi nama alisha...
ske tgk budak2 bila diberi brg terima ngn syukur...tp klo jenis yg demand2 tu geram jgk nengok...
hp bday ye aleesya..cam sodap kek tu...

Solehah Shamsuddin berkata...

selamat hari lahir utk anak akak ye :)

pok amai-amai berkata...

Happy birthday pretty! Comellah Aleesya nie...

Wanieys berkata...

heppy besday aleesya...mmg ramai yg nama aleesya....nak sikit kek SR hihihi

Mrs Velentine berkata...

happy birthday

are_lin@yu berkata...

besday girlz rupanya,acik ayu ucapkan selamat hari lahir aleesya,semoga terus membesar n menjadi anak yang solehah..amin ;-)

Gieyana berkata...

betui2..mmg byk sgt anak2 nm aleesya..dulu ms my turn nm najwa..:-)

neway,heppy birthday utk si comel..:-)

wan nurul hezrina berkata...

@Deqla manjew

tq untie deqla..

wan nurul hezrina berkata...

@9n0L4

tq untie=)

wan nurul hezrina berkata...

@Yana Libra

tq untie

wan nurul hezrina berkata...

@Masz Sidek

kat opisnie pun ramai.memang rata2 pilih nama tu

wan nurul hezrina berkata...

@Yumida

demand kalai biasa tak per nie jenis high deman.tak tahan.hahaha

wan nurul hezrina berkata...

@Solehah Shamsuddin

bukan anak akak dik.anak akak kecik lagi bru 3 tahun.nie anak buah

wan nurul hezrina berkata...

@pok amai-amai

tq untie fara=)

wan nurul hezrina berkata...

@Wanieys

hehe terliur ek?

wan nurul hezrina berkata...

@Mrs Velentine

tq untie=)

wan nurul hezrina berkata...

@are_lin@yu

tq cik ayu.amin amin

wan nurul hezrina berkata...

@Gieyananajwa=)kan kan dia ada mcm musim jugak namanie

wahida berkata...

sedap2 nama anak2 ko nok!!

N.Aima K berkata...

happy birthday!! nama artis gitew

cendol berkata...

name alesya tu mmg indah kan
btw,happy birthday kat aleysa..smoga pnjng umo,murah rezeki,sihat selalu n ceria,jd anak pandai,solehah
haha pnjng tak wish Cendol .

ShimaSalleh berkata...

Ha'ah.. Ramai yg nama Aleesha nih.. Cuma ejaan je yg lain. Lagi satu Qaleesya pun ramai jugak... Waduh-waduh!!!
Sedapnya kek! nanti ko kasik kek mcm tu dihari jadi haku ;p hahahaha

Daddy Ziyyad berkata...

nanti tahun 2020, nama aleesyha dah jadi too common! :)

anyway, happy birthday aleesyha

Miss BaNu berkata...

nama popular rmai yg guna..happy besday aleesya..

lelamaisara berkata...

sama mcm name anak saye..heheh..
happy birthday Alesya...

dulu berangan nak letak nama anak alesya maisara sebenarnye...tp hubby kate dah ramai orang guna nama tu...huuu kempunan....,tu yg guna nama lelamaisara tu kat blog..hehehe

izan mama mia berkata...

hepy besday alisha...

oo..br tau sbb pa panggil 'merah' ..pasti kulit dia putih melepak kan..

Si Matatajam berkata...

Hepi besday Isha.... U r so cute dear..

wan nurul hezrina berkata...

@wahida

nama pak n maknyer yang lagi panjang..tq

Masha Meisters berkata...

happy birthday alesya :)

haha..dalam gsf je dah 3 org bby alesya kan:)

Arina Shamsul berkata...

hehe..nama pangilan anak saya pun alesya juga yang membawa maksud yang diberkati allah :)

tapi full name,nur afeya alesya yang bermaksud cahaya,selamat dan diberkati Allah. :)

sesungguhnya nama kita didunia adalah nama panggilan kita di akhirat.oleh itu haruslah kita sebagai ibu bapa berikan nama yang baik untuk anak2 :)

happy birthday alesya :) jadi anak yang solehah )

Chic Na berkata...

anak mama arina & lelamaisara pun nama aleesya. tambah lg sorg aleesya. mmg sedap nama tu. ;)

LYAfrina berkata...

lya pon suke nama aleesya.. mkna dia pon sdp.. itu r..smpai lya pnh kata..npela x ltk nma asya aleesya dulu..

~Sweet Honesty~ berkata...

laku nama alesya tu kan..hihi.. hepy belated bday to aleesya yea..

Cik Nur berkata...

selamat ulangtahun kelahiran aleesya... :)

dyabunga berkata...

happy birthday aleesya.. nama anak sedara dya pun aleesya..haha

IntaNBerliaN berkata...

happy bzday jugak utk aleesya...

a'aa mmg ramai ank nama aleesya kan.. sebutan sama.. ejaan je yg lain.. temasuk ank sy lah tu.. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in