sarapan pagi



Alahai minggunie minggu tutup akaun so agak busy disitu..
banyak cek2 n statistik kena buat
so mmg mcm siput sedutt merangkak nak BW..sorry ek..

Paginie tak tahu nak sarapan apa
kat rumah tak sempat pulak nak masak..
kat cafe opis pulak sik lauk sama jer mcm boring..

Teringat masa sarapan bersama2 "deqla"
teringat mummy g carik "deqla" kat seksyen dia nak bagi dia rasa durian crepe yang mummy beli..ada 2 jerlah..oklah bolehlah dia rasa,lagipun kawan satu seksyen dia yang jual..kelakar sebabnya ku carik nama "deqla"semuanya tak kenal..rupanya org panggil dia "mala"hahaha sungguh kelakar..

Nie gambar kami bersarapan bersama-sama
tapi blur lah hp tak canggih!
Nampak tak perbezaan kami?ku kelihatan sangat gemuk=(huhu sedih!hahaha..mmg lately mengalami kenaikan berat badan..tapi..dah guna "Felinna inch loss"baru dalam 2 minggu erm oklah membantugaklah menurunkan berat..tapi kena maintain rajin sapu n tgk hasil dalam dua bulan ke tiga bulan lagi..huhu

kay lah korang nak sarapan apa pagi ni?
masih blurr nak makan apa..harituh mummy amik roti masa makan ngan deqla



takkan hariniepun roti jugak!
fengsan...hahahahah




21 sumpah ako sayang korang:

Deqla manjew berkata...

haha..memey la dorang x kenal...deqla tu pnggln di kalangan family jek.. malu haihh org nk pggl deqla kat sini.. dlm blog xpe.. haha..dlm gmbr jek nurul nmpk babam sikit..kat luar xde la babam pun..biase je la..eh2, nk sama gaya dah tu.. tgk tang tgn tew.. :p

faraherda.razalan berkata...

Amboi, breakfast omputih ya?

Nyue berkata...

heheheh....yg pasti kedua2 akk nyue ni sweet n cute...ehehehehe... :)))

are_lin@yu berkata...

beznya ofis dkt2 blh jmpa sllu..hihi

kinara kinatara berkata...

huhu..dua2 pom comil kak:)

suka2..:)

Aju Mohit berkata...

amboi, biarpon simple je tapi kenyang kan nurul, posing tak hengat hehehe...maaf dah lama tak berkunjung ke sini, nurul nak mintak tolong klik button Google +1di entry bawah ni ye sbg tanda sokongan

Iphone 5 Gadjet Impian


TQ nurul

aanie berkata...

menjadi ek krim tu?? tgk kt fb byk testimoni...

PRINCESS FARISHA berkata...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

nanieybarnieylurviey berkata...

hujung bulan mmg busy.. tutup itu ini.. acc yg paling busy..

Solehah Shamsuddin berkata...

wah sedapnya. ni roti telur kan?

CikNana berkata...

makan roti pon sedap bah.hehhe

Chic Na berkata...

bestnya satu tempat keja. leh jumpa selalu. roti pun kenyang. ;)

Kesuma Angsana berkata...

biasalah busy dgn keje kan!

Cik Nur berkata...

nur mkn kueh tiaw goreng je pagi tadi..

Si Matatajam berkata...

Bestnya leh jumpa2... Siap sarap sama2 Lagi....nak gak....

IntaNBerliaN berkata...

ooo org pggil deqla ni mala yer.... patut org xkenai.. hihi

mama aryan berkata...

sedapnya bekpes roti tu..tetiba rasa lapar

N.Aima K berkata...

im loving ittttt

Che Rosliza Che mat berkata...

seronok jumpa deqla ya nurul hihihi...tek per bambam pun comel..

9n0L4 berkata...

yg same nye, due due pun kiut. hehe.

C'Jai berkata...

hehe..jumpa deqla ye...tentu seronok lebih2 kalau sekepala..kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in