good luck


Ni adik mummy yang bongsu
Sangatlah manja sampai terasa dia mengada ngada..haha
Harinie Dik Nor S.P.M
Buat betul2 yer dik
Along doakan ditenangkan hati,dibukakan minda semasa menjawab..

Tapi semalam dapat berita dia demam panas
So cepat2 amik ubat di klinik terdekat.
Semoga success n May Allah Bless U,dear...

*Semakin risau dengan keadaan abah..perjalanan darahnya tak lancar..drp dulu boleh buat dialisis 4 jam skang jadi 3 jam sbb selalu pitam..selalu diserang semput..harap Allah terus melindungi abah..kesian kat mama pening jaga dik nor yang nak peksa,abah yang sakit n adik num 2 yang pantang..tapi adik num2 amat2 memahami dan berpantang di rumah mertua juga di melaka=)

38 sumpah ako sayang korang:

Mieya Atiera berkata...

Goodluck kat adik akak tu :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

gud luck utk adik nurul k..dugaan tuk family nurul kan..kena sabar banyak2

Nyue berkata...

gud luck kat adik bongsu akk..eheheehhe...hr ni pon adik lelaki nyue spm jugak..eeheheheh

Dhiera nadhirah berkata...

semoga mummy terus kuat! adik saya pun ambil spm tahun ni~

ShimaSalleh berkata...

good luck Nor... Moga abah dan mama diberi kekuatan dan kesihatn yg baik

are_lin@yu berkata...

semoga adik mummy berjaya nanti ;-)

kayyana berkata...

wang halim ok ke nurul? skrg ada dimana? aku pun riso nih.. adehhh.. weh.. nnt bile bile aku amek pam aku ek.. nnt aku roger ko..

Cho Zila berkata...

good luck yerk.. kalau SPMtu memang kena buat elok-elok tau...

Mrs Velentine berkata...

good luck

Daddy Ziyyad berkata...

Good luck buat Dik Nor..

semoga abah awak di beri kekuatan utk teruskan dialisis nya..Pitam/muntah selepas/semasa dialisis ialah komplikasi biasa yg pesakit hadapi..maybe buat masa sekarang tubuh abah tak berapa kuat, maybe sebab dia pun tengah kena semput kan..

kinara kinatara berkata...

gud luck juga untuk adik akak..:)

moga ayah akak baik2 aja..:)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

GUD LUCK ADIK N FOR ALL SPM CANDIDATES

CikNana berkata...

semoga berjaya..:)

IntaNBerliaN berkata...

good luck utk adk nurul... adk sy stpm..

mg abah nurul makin sihat... mmg kita risau bla parent xsiht kn..

aanie berkata...

ada adik sekolah lagi....

kami doakan semoga adik dpt jawab soalan exam..

semoga abah nurul pun cepat sihat....

nanieybarnieylurviey berkata...

udang da jadi gergasi.. berubah rupe.. kreatif yg buat tu..

Gd luck... abis SPM merdeka!!

Cik Nur berkata...

moga berjaya buat adik mummy, dan moga cepat sihat pula buat abah mummy..

Nur doakan..insyaALLAH.. :)

H.U.M.A.I.R.A berkata...

good luck.. untuk adik kak nurul. mira dh xde adik ambik spm.. semua.. dh masuk u.. huuhuu...

Chic Na berkata...

good luck dik nor. oh nurul kak long rupanya.

semoga semuanya dipermudahkan.

LYAfrina berkata...

gud luck buat adik nurul ye..anak sedara lya pon 2 org ambik spm ni..

ujian buat mama nurul..moga dia tabah & ayah cpt2 sembuh,.

jaakechik berkata...

byk sgguh dugaan.. hope sabar dan tabah yer... dan semoga adik bongsu mama tu boleh jwb ngn baik utk spm!

ieda berkata...

gud luck buat adik Nur ;)

Kesuma Angsana berkata...

sama2 doakn yg terbaik untuk yr sister dan semua yng amik periksa ye !

CikNana berkata...

okey kak,kalau ke sabah bgtahu i okey.he

Masz Sidek berkata...

good luck adik nurul...
semoga tabah menghadapi ujian allah ni...

lelamaisara berkata...

oh..nurul anak sulong ea...
good luck untukl adik nurul ye...

Yana Aina berkata...

gudluck utk adik dan moga dipermudahkan segala urusan ayah mummy ^^

mama aryan berkata...

semoga dik nor berjaya dgn cemerlang nanti ye

dya bunga berkata...

good luck

Deqla manjew berkata...

good luck utk adik nurul..xde rupa nurul pun...

nanakimie berkata...

semoga abah sis baek2 aje...n gudluck adik nor:)

PinkUmmi berkata...

good luck utk adik akak...semoga abah akak cpt smbuh

Si Matatajam berkata...

Do The best Dik Nor.. Hi hi sama ngan adik M yek..

Si Matatajam berkata...

Hope Abah Nurul cepat sembuh yek..

Cik Aini berkata...

gud luck tuk adik Nurul :)
wat yg terbaik hokayy..

moga Allah permudahkan tuk abah Nurul..amin

Che Rosliza Che mat berkata...

Good Luck untuk dik nor...semoga sucess dlm SPM..

fieda berkata...

good luck buat adik nurul..

fieda berkata...

good luck buat adik nurul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in