Special Thanx for....



Hye korang..
selamat hari jumaat..Alhamdulillah diberi peluang Allah untuk bernafas di buminya..amin amin amin ya rabbal alamin..

Paginie just nak ucap
"TERIMA KASIH"
kepada bloger2 kat bawahnie..semoga ukwah kita sentiasa terjalin..Alhamdulillah dapat kenal dengan mereka2 nie..


Hadiah 2 biji kerongsang drp blogger fieda..Satu untuk mummy dan satu untuk humaira(merah)..Cantik sungguh kerongsangnya.. dapat kerana salah satu Top Commentor di blognya..Alhamdulillah..
♥ Fieda ♥
fieda
''
''
''
Kerongsang daripada "ina a.k.a intan berlian"
Cantik bukan??alahai untungnya dapat..yang nie dapat sebagai top commentor di blognya juga=)Alhamdulillah boleh pakai g kerja..
IntaNBerliaN

''
''
''

Kerongsang bunga hand made daripada waniey gsf.
Cantik bunga buatan tangan niekan?Dapat sebab kenal dia di alam maya..Alhamdulillah kenal ngan waniey yang peramah dan pemurah..nescaya ramai dah kenal dengan sifat pemurah dia..

It's st0ry Time ≧◔◡◔≦

"Terima kasih daun keladi
Lain kali sudi-sudi beri lagi..hehehe"


Walaupun kenal mereka2 ni hanya di blog/di alam maya..n tak pernah jumpa..Tapi alhamdulillah ianya terkesan di hati mummy..semoga siratulrahim yang terjalin akan terus terusan terjalin..Alhamdulillah=)

nota:Paginie dapat sarapan dengan blogger..2 orang lagi..siapa dia nnt entri coming soon..nak buat kerja dulu..tata titi tutu..







21 sumpah ako sayang korang:

Liza berkata...

Dah byk kali baca GSF, apadia tu? hehehe....

kinara kinatara berkata...

wah..alhamdulillah...:)

kina pom ade dapat dari kak wanie..:)

nanieybarnieylurviey berkata...

cntik kerongsang tu :)

izan mama mia berkata...

tegar yang berbaloi baloi...hihihii..sarapan ngan deqla ker...

Chic Na berkata...

bertambah la koleksi kerongsang nurul. :)

IntaNBerliaN berkata...

wah, 3 kerongsang sekaligus.. byk tu... tahniah nurul :-)

Cik Nur berkata...

Cantik2 semuanya.. Nur belum up entry untuk kak Fieda..Nur pun dapat juga.. :)

Cho Zila berkata...

terima kasih kepada kawan2 blog yerk..kawan blog memang bestler..

iietamalek berkata...

besttnyer dpt hadiah...

salam perkenalan mummy..
jemput jenguk blog saya
http://konspirasiteori.blogspot.com

Si Matatajam berkata...

Bertambah-tambah koleksi brooch sejak berbelog ni kan Nurul..

C'Jai berkata...

cantik keronsang tu nurul... :)

محمد رازيق berkata...

wah. dapat hadiah kerongsang kak. rezeki

Chic Na berkata...

sabar ye nurul. rabu br dpt pos. bz sgt tak sempat buat lg.

Deq's Qienz berkata...

tahniahh murah rezeki..sy pon tuk nurul blum pos la..xsempat lg..hihi

Chic Na berkata...

ye nurul. betul2 la. sian kat merah.

Marya Yusof berkata...

Tahniah! Tahniah! Salah satu keseronokan berblogging! Dapat macam2 kan :)

fieda berkata...

wah..cantik2 belaka...ingat kitaorang ye bile pakai brooch2 ni..

fieda berkata...

nurul..fellina tu yg kak fieda pun panas jugak..tp kak fieda dh tanya sepupu kak fieda..kata pengedarnya yg panas tu keluaran pertama yg tak brp panas tu keluaran kedua...

Kesuma Angsana berkata...

rezeki2 semua tu

mama aryan berkata...

best tu dpt hadiah..

Mimie berkata...

wah...tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in