merah...sofia...dan sekolah


nurul humaira (4 tahun taun depan)
Sofia Maisarah (2 tahun taun depan)

Nie baru lepas buat gambar ukuran pasport untuk simpanan sekolah..diorg nie tak tukarpun sekolah..sama mcm nursey lama dia cendiakawan p18..

tak sabar tengok anak2 membesar dengan baik..
tapikan pic di atas setelah dibelek2 nampak bum bum sungguh anak2 mummy..tu tandanya mummy masak sedap!!hahaha

sofia payahhhh sungguh nak senyum.merah senyum sikit sbb gigi buruk.hehehe..sofia mmg takut sikit ngan org yang dia tak kenal.tuhpun mummy pegang kat sebelah kalau dok takdernyer nak bergambar=)




26 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

cutenya pic pasport drg

nanieybarnieylurviey berkata...

sofia buat muke confuse 'perlu ke nk senyum'. nasib ok je die pandang kamera. :)
Merah senyuman menggoda even gigi xnmpk. :)
pejam celik pejam celik da besar da..

Cik Nur berkata...

geramnya tgk sofea..!
dua2 comel. :)

dya bunga berkata...

kalau sofia senyum msti comel..hihi

Chic Na berkata...

comeynya sofea bertocang. mahal senyuman tu. merah muka manis. huhu..

nurul, cik na dah email tau. :)

jaakechik berkata...

2 TAHUN DAH HANTAR GI SEKOLAH? BAGUS LAA...ANAK JAA NANTI PON NAK HANTAR AWAL GAK LAA...

Solehah Shamsuddin berkata...

alolo comelnya anak akak.dh besar dyorg eh,nt beberapa tahun lagi dh masuk sekolah :)

Liza berkata...

Bam bam nyer MErah!! Geram macam nak cubit pipi dier.

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Comei2! Iman pun payah gak nak amik gambar passport gini! Mmg kena pegangla... Kejap je dah besar anak2 kita kan wan :)

Pasal banner tukan, akak cadang kita tukar2 suka sama suka... Ni link gambar banner akak>>>http://i.imgur.com/bwbkF.gif?1

Lepas tu, nnt link kan ke blog ni ye>>> http://casadelamarya.blogspot.com/

Nanti akan jadi macam kat blog akak belah atas kanan :)

Nanti wan bagi banner wan pulak kat akak tau! Faham tak? hikhik

Arina Shamsul berkata...

air tangan ibu mana yg tdk sedap dear..hehe

dua2 pun sgt comel..muah!

lelamaisara berkata...

hahahaa...nurul perasan sendiri...hehehee
kelakar nurul ni....
tapi memang babam pon dua2 tu.....

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

comelnye due princess ne.. meh aunty cium meh..muahhh

Cik Aini berkata...

bulat2 lah..kiut2 ;p
pandai mummy pegang..xdepun nmpk tgn mummy kat sebelah..hehehe

eh,mcm mn testimoni tu..bjaya x?hihihi

IntaNBerliaN berkata...

hihiii.. comel sofea.. dgn ikat rambut secoetnya.. hehhe

Si Matatajam berkata...

Khalish br nak amik pict pasport camni ntuk daftar skul

C'Jai berkata...

Comey budak bum bum tu....
Ye laaaa...mummy dia masak sedap sokmo kan...

Deqla manjew berkata...

hikhik...yg sorg snyum..yg sorg msm mencuka...kecik2 dah bergmbr pasport kan..

CikNana berkata...

hehehe..comel comel juak.

Roslan Putra berkata...

aritu cadang nak letak kat cendikiawan P18... belum abis survey lagi.... tengah berkira2 dulu...

Nyue berkata...

sofia masam je...ehehehe....xpe la merah stil cute..ehehe

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

apsal sofia masam jer tu...merah senyum pulak hehe...dua2 comel sgt la....

p/s:ayah nurul camna dh sihat blom?

Karukord Jagau's berkata...

moga membesar bagai johan ye nnt :)

kinara kinatara berkata...

comel..ahah lah kak cuby je 2 2...suke tengok..law dapat kat kina nyh lebam kene cubit..huhu..

Che Rosliza Che mat berkata...

hihihi dah nak sekolah ya..

Izan Ishak berkata...

yelah2...anak2 nurul dua2 pun bambam. geram k.izan tgk!

Mimie Najib berkata...

bestnya bila dah ada anak2 yng comel mcm ni..geram tgk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in