Diana Daniall dan Izreen hasmida...tahniah



Tentu ramai yang dah buat entri..
dakulak terkedek2 baru nak ucap
"tahniah pd diana dan izreen"kerana bakal menjadi seorang ibu..
mmg syok menjadi ibu dah masa tuh akan bertukar bukan hanya status sebagai ibu...bukan hanya pada nama "ibu"
keseluruhan hidup akan bertukar bukan mcm oltromen tapi mcm super Mak..hahaha

Start dari penyusuan,penjagaan,pembelajaran n didikan mmg perlukan pengorbanan dan bukan mudah ingin menjaga amanah Allah dengan sebaik mungkin..


Suka tgk dia yang semakin hari semakin cantik...
izreen dah hamil 5 minggu


Suka dua org yang gayanya bersederhana nie..
diana yang "Bunting Pelamin"

apapun tahniah kay..harap bahagia sampai akhir hayat..sedih kalau tahu n dengar bila dah ada anak nak berpisah plak.harap Allah panjangkan jodoh korang..




35 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

tahniah buat mereka berempat

dya bunga berkata...

tahniah kpd izreen dan diana

♥cikmOt♥ berkata...

ok, kita tunggu giliran lisa surihani dan scha al yahya...aminnnnnnnn

Cik Nur berkata...

Tahniah buat mereka...rezeki dari DIA...

Si Matatajam berkata...

Alhamdulillah murah rezeki depa kan Nurul

CikNana berkata...

lepas ne siapa lagi..hehe

Deqla manjew berkata...

untungnye org yg bunting pelamin tu...tahniah buat diana dan izreen.. =)

Chic Na berkata...

tahun depan bertambah la baby2 artis. huhu..

are_lin@yu berkata...

tahniah buat mereka..rezeki ;-)

Nyue berkata...

hehehe..ramai dh yg hamil..azreen pun..hehehe....


sedapnya nye akk...nyue mmg tgh nk mkn jeruk pak ali penang mai..tgu kwn pos..hehehe

PinkUmmi berkata...

tahniah utk mereka berdua

Solehah Shamsuddin berkata...

mesti bayi diorang sebaya nt kan

Misya Mialen berkata...

alhamdulillah;) murah rezeki dorg;)

Dayana Bahar berkata...

Tahniah kepada mereka.. hehe tak perlu menunggu lama... Anugerah ilahi..

LYAfrina berkata...

alhamdulillah..
rezeki mrk...

lya pon suka tgk DD & FK.. mmg sweet...

9n0L4 berkata...

moge kasih sayang dorg berkekalan dgn adenya baby. :)

mamalieyna berkata...

Mesti comei baby2 diorg ni..tak sabar nk tengok..hehe..

dya bunga berkata...

tahniah kepd mereka.hihihi

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Siapa Izreen tu? Nampak sgt tak kenal artis..hak3... artis betul2 famous je aku kenal... mcm si diana & farid kamil tu.. sweet kan...dua2 cantik & henshem :)

Cik Aini berkata...

tahniah..
mesti dorang hepi giler kan :)

محمد رازيق berkata...

mummy, lama saya tak dtg sini. hehe. ingat lagi tak saya kak. saya berhibernasai dari blogging bape bulan dah. hehe.

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Tahniah untuk mereka!

Kazman / Sue berkata...

memang suka sangat kan diorang tu... tahniah....

Kazman / Sue berkata...

memang suka sangat kan diorang tu... tahniah....

Zie berkata...

alhamdulillah tahniah

Daddy Ziyyad berkata...

semoga jodoh berkekalan hingga ke syurga

Cendol berkata...

semoga mereka menjadi lebih baik dan menjadi ibu bapa yg baik :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah...tahniah tuk mereka :-)

jaakechik berkata...

jaa pon perasan izreen tu makin hari makin comel la... hihi...btw, tahniah buat mereka.

QasehnyaRania berkata...

tahniah..
alhamdulillah buat mereka :D
rezeki :D

Yana Libra berkata...

tahniah buat mereka~~ :)



p/s: cepat giler FK & DD dpt baby..huhu~

kinara kinatara berkata...

wah..tahniah ke dua2nya...:)

muda2mlagi kan 2 yang cepat 2..huhy

IntaNBerliaN berkata...

tahniah utk mereka :-)

C'Jai berkata...

semoga kebahagiaan milik dorang...hidup dalam baitul muslim yag benar2 berdiri atas landasan ISLAM..

Deq's Qienz berkata...

tahniah buat diorg..muga bkekalan..mmg rezeki diorg la berank cepat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in