Durian Crepe



Alhamdulillah..
akhirnya dapat jugak ku merasa benda yang tengah femes amors di mana-mana sahaja sekarangnie.di fb,blog n tweeter.
Agak jeles bila org merasa kita tak rasa..

Masa memula beli saiz Durian Crepe nie agak tak memuaskan hati.pastu carik carik lagi barulah ku puas hati..saiz yang besar,isi yang sedap sampai teringat2 dan harga yang berpatutan..



Beli RM10 dapat 5 ketui..
takmo cerita yang sebelumnie makan kecil sedikit saiznya.tak bape puas hati tapi setelah jupe yang ini mmg TERBAIK!!
Kalau masuk peti lagi sedap..Ala-ala desertlah..hikhik..

Korang dah rasa?
rasanya mana2pun ada jual..
Kalau nak sila google je n test mana2 mmg tak rugi kepada penggemar duruanlah.adagak org tak suka durian..







41 sumpah ako sayang korang:

♥cikmOt♥ berkata...

beli dekat norhayati ahmad ke ni....cam kenal jek dia punya DC ni...hehehe

Cik Nur berkata...

belum rasa lagi, sekarang ni mmg musim durian crepe ni...

nanti nak tgklah taiping kat mana ade jual..

nanieybarnieylurviey berkata...

rasa die mcm mne kak.. cousin nani hari2 duk buat benda ni mkn..

Kazman / Sue berkata...

wah... kek durian ke ni... mesti sedap2x ni... sekarang ni pun musim durian

Mrs Velentine berkata...

xpena rasa lagi..

Nyue berkata...

famous la durian crepe ni..hr ni dah jumpe berapa blog update mengenai makanan ni..hehehe..

Nyue xsuka durian..

ShimaSalleh berkata...

tak merasa krip doyan lagi... dan belum nak merasa hihihi... Jgn tak tahu kedai tmpat ku bukan takat doyan krepe... cempedak crepe, strawberi krepe pon ado hahahaha... Haku je yg belum terbukak hati nak merasa crepe ni hihihihi

Daddy Ziyyad berkata...

ahahahhaa..bukak blog sana sini cerita pasal durian crepe ni..memang tgh fenomena!

saya suruh wife saya buat lah nanti..ekekeke

are_lin@yu berkata...

sedap x?trgin lk nk rsa..hihi

Deqla manjew berkata...

seblm ni tgk kat blog jaa..mmg nmpk mcm sdp je...kena cuba ni sbb deqla suka durian gak... :)

jaakechik berkata...

jaa pon dah merasa. sedap giler menda nih. hari ni masih teringat...hihi...

Nazayiena berkata...

Sedapnya crepe durian tu...

Izan Ishak berkata...

nak jugak!blm pernah rasa lagi

Dayana Bahar berkata...

baru je dpt rasa minggu lepas.. sedap.. tp my en abg tak suka lak..

LYAfrina berkata...

teringin gak nk merasa ni.. mmg tgh hot la skarang durian crepe ni

Si Matatajam berkata...

Nurul pun kena demam crepe ni gak ka.. Ha ha.. Ramai yg kena demam pelbagai crepe ni terutamanya doyan crepe..

Mieya Atiera berkata...

Wahhh, jelesnya. Mieya entah bila la nak merasanya.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

wahhh, saya tak merasa lg kak.. nak rasa cik min punya dulu, beliau kate nak dtg melake 25hb ne

Chic Na berkata...

dah lama teringin tp blum terbeli lagi. huhu.. terliur je tgk. :)

Nad @ MamaZN berkata...

nurul..!!!!
rindunye kat nurul!
slalu nak tinggalkan jejak, tp macam ada problem plak bile nak klik komen tu, huhu! (time guna hp, kalu guna laptop, ok plak! =p)

durian crepe dah rase dah..sedap kan?
try buat sendrik aritu tp mcm tak jadik sgt, hihi

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Tulah tu ramai sangat dok cerita pasal durian crepe lah...apalah...naik tensi aku ni ha! hehehe.... Esok kalau aku balik mmg xde maknanye lah dpt merasa...huhuhuu...


Psssttt... hubby wan dah like page akak ke utk join giveaway tu? yang mana? alamak ramai sangatlah yang...

Nak buat promo kat blog ek pasal karpet tu? boleh gak... Nnt akak buat promo pasal kelambu ko tu ye! Thank you! lebiuuuu muahhhh...

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Alahai sedapnyaaaaaaaa!

izan mama mia berkata...

saya belum rasa laa

Roslan Putra berkata...

kat mana nak beli ni.... macam sedap jer?? Putrajaya/Bangi ada ke??

dya bunga berkata...

dya xpernah rasa lagi

aanie berkata...

thn ni x dpt rasa lagi..xde org jual dekat2 ni....huhu...

PinkUmmi berkata...

durian crepe lagik!!!huhuhuhu

Solehah Shamsuddin berkata...

sekarang ni femes durian crepe ni kan.nth dari mana la mulanya ye

Dayana Bahar berkata...

Baru je dapat makan dua ketul.. sedap gok dimakan sejuk-sejuk...

9n0L4 berkata...

femes benor kueh ni skrg ni ehhhh. huhu. tak pernah mkn pun lagi.

Cik Aini berkata...

sedap x Nurul?
x pernah cuba sbb x mkn doyan tp ramai sgt dok sembang smp pemes tu lah tanya.hihihi

eh,apa pkembangan yg Nurul pakai tu..ok x?hehehe

yana aina berkata...

terliur jerk nie ... bila boleh dpt rasa agaknya ...

Zie berkata...

dah cuba n try memang best sekarang kawan2 oder tak menang tangan pulak ai..

Cendol berkata...

alaaahhhh rase teringin nk makan durian pulak ...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

pemes betoi durian crepe skang ni kan hehehe...

nurul dh sampai yer...Alhamdulillah :-)

QasehnyaRania berkata...

ahhh..dapnya bila dapat menikmatynya :D

Yana Libra berkata...

rase dia camne kak? keras ranggup atau lembik2??

IntaNBerliaN berkata...

sy tingin sgt nak mkn... xsabar dh nak hbs pantang... hihi

C'Jai berkata...

Sedap ke rasa dia NURUL..akak tengok ramai yg buat n3 pasai ni..

N.Aima K berkata...

ni kemaruk crepe durian dah smp Kota Kinabaluu T___T

Deq's Qienz berkata...

sedap ke??sy xprnh rasa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in