Cara Pasang Icon Assalammualaikum.


Alhamdulillah...
Setelah sekian lama nak try letak note Assalammualaikum setiap entri akhirnya menjadik!!
Terima kasih kina atas tutorial dia yang sangat berguna..
Sungguh berguna tutorial dr mu dik cumilll..
Sesiapa yang nak buat tutorial Assalammualaikum nie senang sangat caranya..


Sila klik



Klik kay..senang jer pasang sbb setiap kali buat entri pasti tak payah nak sikk jer menaip perkataan
ASSALAMMUALAIKUM..
lepas nie leh lah tukar2 ikon assalammualaikumnie setiap minggu..hikhik kalau dapat yang ikon tulisan jawi lagi besh..




note:

Sofia alhamdulillah dah semakin sihat
abah plak operate kat HKL harinie.pasang tapak dialisis sementara
mummy plak yang demam sikit,sakit tekak sikit suara mcm itik nila dah.. tapi still maintain cun arini..hahaha

29 sumpah ako sayang korang:

Che Rosliza Che mat berkata...

Wah! dah ada "Assalamualaikum" ya...Sorry Cr lambat buat...busy sangat2...

nanieybarnieylurviey berkata...

Alhamdulillah :)
salam jumaat kak..

kinara kinatara berkata...

huhu..alhamdulillah dah jadi..huhu:)

CikNana berkata...

waalaikumsalam..nah okey la bah tu.lepas nie otometik la tu kanb.hehe

Mieya Atiera berkata...

Alhamdulillah. Semoga semuanya baik-baik je kak :)

Arina Shamsul berkata...

:) mama pun baru gak letak dengan wajah baru ni,sebelum ni manual je.hehehe.

Chic Na berkata...

comel nya Assalamualaikum tu. salam jumaat nurul stay cun ok. :)

PinkUmmi berkata...

nice sharing

PinkUmmi berkata...

done lifebuoy n australia

Nyue berkata...

alhamdulilah akk...seoga semua nya dlm keadaan baik :)

Cik Nur berkata...

comel ikon as salam akak.. :)

moga cepat sihat ye kak..

Mrs Velentine berkata...

alhamdulillah..wah comelnya...

Si Matatajam berkata...

Comel ikon tu..Yeay dah berjaya yek Nurul
Moga segala urusan keluarga Nurul Dipermudahkan Allah swt..

Salina@IbuAqil berkata...

TQ sis 4 this info.. ;)
Alhamdulillah!! Sofia dah semakin sihat..
Semoga abah & mummy pon cpt sembuh..
;)

lelamaisara berkata...

nak try jugak la nanti...cantik aje tu...

Cho Zila berkata...

terima kasih untuk tenaga pengajar yang baik hatikan..

jaakechik berkata...

comey gak icon assalamualikum tu, siap ada doodle muslimah lagi hihi...

p/: hope sabar dan tabah dgn sgala dugaan yg datang tu yer... semoga semuanya kembali baik...

Dayang Syazwani berkata...

cumilllll..
suka plak aku warna blog ni bah..
sedap mata memandang.. fevret kalerku ni,
tp blog ku x plak pakai fevret kaler.

Marya Yusof berkata...

Wsalam wbt Cik Wan Comel & Cun!

Moga abah cepat sembuh ye..syafakallah...

Dah cantik dah banner tu... maybe sebab width layout blog ni kot...hehehe... ntah aku pun tak faham... akak nak letak code lain kat sini tak leh lak...huhuuu cuba try amik yg baru lak... anyway, thank you ye wan...skrg juga akak paste ko nye link ;)

Cik Aini berkata...

alhamdulillah Sofia dh sihat :)
apa pun mummy tetap vogue kan.hihihi :)

mamalieyna berkata...

Comeii7..nak clik nk set jgk la..hehe..

IntaNBerliaN berkata...

macamana dgn abah nurul lps operate...?

mg nurul cpt2 sembuh... bersilih ganti nurul dgn ank2

jaakechik berkata...

p/s : mcm mana keadan ayah mummy sekarang? apa pkembangan terbaru?

Deqla manjew berkata...

comel.. deqla dah lama buat...hihi... kalo nk tulisan jawi, entri pun kena la tulis jawi.. hihii

Che Rosliza Che mat berkata...

Alhamdulillah :)..cute Assalamualaikum...

Solehah Shamsuddin berkata...

thanks for share.agak2nya nanti boleh cuba kan

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

Alhamdulillah nurul..moga semuanya baik2 jer yer

izan mama mia berkata...

Assalamualaikum..semoga semuanya ok jer belaka..yew

IntaNBerliaN berkata...

geram tgk iklan nespray yg warna kuning tu...cantik sgt.. terus kli.. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in