Felinna Inchloss Cream

fe.jpg

Assalammualaikum semua

Just nak sharing n tanya uolz..
Korang pernah tak dengar tentang losyen kurus nie?hehe
Mummu barujer google2 n tgk2 testimoni n rasa mcm sangat teruja dengan inch loss cream nie..
Sudah selamat ku order onlinepun..
Tapi tak terus dapat laa sebabnya laku macam goreng pisang panas..hehe kata yang jualnya habis stock..

Nwet week barulah dapat..
So sabarjer lah ku tunggu itu produk..
Mummy nak test pakai dulu kalaulah berjaya menurunkan berat mcm yang di war war kan dalam web...banyak gila rupanya yang dah pakai...
kalau terbukti berkesan kan ku pakai lagi dan lagi...hahaha..
pastu baru ku promot kaw kaw punyer..n baru ku bagi uolz link mana ku beli.hehehe

Kalau korang saja2 nak tgk testimoni..korang google jer nama dia mcm tajuk entry nie.k...


33 sumpah ako sayang korang:

ShimaSalleh berkata...

byk jumpa dlm fb hihihi... ko cuba dulu la hihihi

Noor berkata...

sy dah cuba..baru je taip entri pasal nih..

http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/11/produk-perlansingan-aku-inchloss-lotion.html

Deqla manjew berkata...

wahh..chaiyok2.. good luck..lepas ni terserempak nurul tup2 slim river gitu..hihi..deqla nk order ok x? hahaha..:p

are_lin@yu berkata...

nthlah dlm fb pun ramai yg ckp ok..tp gmbr test bru ada 1 atau 2..bnda bru kot..huhu..klu berkesan oklah kan..hanya sapu ja..

Cik Nur berkata...

pernah dengar, tapi tak pernag cuba lagi..

tggu mummylah.. :)

are_lin@yu berkata...

aha ayu tgk tu agk femes jgk..harga dlm rm75 klu tak salah ayu..

Nyue berkata...

hope akk berjaya mnurunkan berat badan sperti yg diingini..eheheheh....pernah tgk produk ni..huhu

are_lin@yu berkata...

nurul kan tahu produk shaklee,ada jgk yg utk kuruskan?tp agk mhl jgk lah..try yg krim ni pn ok rsanya..hehe..

Kazman / Sue berkata...

kalau berjaya nanti kena war2x kan dalam blog yee...

Noor berkata...

bleh pm sy kat FB kalau nak @ sms :017-5225083 kalau nak detail lg.

Gieyana berkata...

Cantik dress yg model pakai...:-)

fieda berkata...

hihihi...kak fieda dlm proses tgh guna produk ni..sepupu jual..banner iklan dia ada kat sidebar blog kak fieda...buat rasa ni kak fieda rasa teruja guna krim ni sbb perut dh rasa kecik sikit...buktinya bile pakai baju ketat dh kurang sikit nmpk perut..

Chic Na berkata...

mcm pernah tgk kat fb. krim utk slim kot. huhu..

◕ Kawaii D Y S H A ◕ berkata...

ada gak perasan kat fb tapi tak pernah cube.. kalu berkesan akak gitau la eh

Cik Aini berkata...

eh...nti kalo Nurul dah try pastu ok,nmpk kesan..jgn lupa rojer2 tau...nk kurus jugakkk..hehehehe

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Bab2 nak kuruskan badan ni mmg cepat orang tertarik! Lepas ni bertambah slim & ramping cantik citarilah ko kan :)

fieda berkata...

banner sepupu kak fieda tu ada kt sidebar...tp blogshop dia fb la..

Mrs Velentine berkata...

pernah dengar

lelamaisara berkata...

tak pernah tau la ni Nurul..

Rohani Hashim berkata...

slalu gak nampak kat wall fb.nanti share cerita yer ;)

Si Matatajam berkata...

First time M tk ni Nurul..nnt hapdet la bila dh jd testimoni yek

Si Matatajam berkata...

First time M tengok....

Arina Shamsul berkata...

tak pernah tahu produk ni dear..hehehe

nah kalau ada keputusan yang memberangsangkan..gitau cepat2 ye,mama pun nak selim juga..hahahaha.

Deq's Qienz berkata...

fuhh melentikk siottt..hihiii..

shuhadaothman berkata...

1st time shu taw ni kak. hehe. lps ni kne kumpul duit la ^^

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

boleh try gak ni hihihiiiii

LYAfrina berkata...

lya ade dgr gak pasal cream ni.. selain cream ni..ramping balm pon femes.. try buka fb dia.. tgk testimoni...

nanti nurul tjk testimoni erk

IntaNBerliaN berkata...

rs mcm td baru terbaca psl produk ni ms bw...

kinara kinatara berkata...

huhu..kina baru g gym dua hari..bhuat fitness dah turun 2 kg dalam 2 hari..satu kg satu hari...huhu:)


nanti akak buat testimoni taw...mak kina mesti suka nyh..:)

PinkUmmi berkata...

ada jugak terbaca sebelum nih

dya bunga berkata...

first time dgr brand ni

nanieybarnieylurviey berkata...

produk tgh hot skang ni. kat fb tu mcm2 org duk promote produk ni

Karukord Jagau's berkata...

ahak's barangan di luar keperluan aku nih hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in