beshbyer menang baucer carrefore rm1000

turut teruja bila rakan sekerja yang sama2 ngan mummy menang cabutan nama di carrefore.

nie peraduan ceria bersama nestle di carrefore..hadiah yang dia dapat baucer tunan RM1000..mak aii rezeki betul.mmg kalau Allah dah tetapkan rezeki2 mmg tak kemana lah jawabnya..

mummy teruskn berperaduan.syok juga.hikhik..kalau ada rezeki anak2 mmg tak kemana.tahniah ana.dia baru 1st time mummy ajar bercontest dah sangkut.hanya beli barang nestle RM30 minimum n hantar borang.adalah 3 borang hantar.satu sangkut...rezekilah2=)

18 sumpah ako sayang korang:

izan mama mia berkata...

mmg rezeki dia..kan..gembira untuknya..

bujal X berkata...

hoih~~belanja dapur 2 bulan tu~~

wan nurul hezrina berkata...

izan-mmg rezeki Allah kasi ke dia=)seronokkan?tumpang senang hati

wan nurul hezrina berkata...

bujal-kalau nurul beli pempes n semua brg dapur..hehehe seronok

Aju Mohit berkata...

bestnya kan nurul, ni yg buat berkobar nk join contest tp bab2 buat slogan mmg tak reti huhuhu

wan nurul hezrina berkata...

aju-mmg nurulpun tak geti sangat slogan2nie.kita masuk yang beli barangjer pastu hantar borang.senang.hikhik tak payah kusut2 pk slogan.yang mbr opis nie takder sloganpun.beli barang2 nestle mcm milo jer rm30 pastu antr borang

Izan Ishak berkata...

tahniah buat kawan nurul tu. org kata kalau mmg dah rezki tak ke mana kan... bestnyaaaa!!!!

Roslan Putra berkata...

wowww... ingatkan mummy yg menang td...
untung laaa... boleh save utk brg dapur+anak2 3 bulan tu....

aanie berkata...

beshnya!!! jimat duit barang dapur kat situ....

aanie semangat nak join contest ada, dah siap beli pun..tp bab nak hantar borang malas lak...huhu..dah tu camno??

Daddy Ziyyad berkata...

memang rezeki tu!!!

betul, saya pun suka masuk peraduan..

amiey lee berkata...

wahh tahniahhh..memang rezeki dia...aduihh rajinnye bercontest..kta ni form ada dah tapi tak berantar

LYAfrina berkata...

wah..seribu???
fuhh..puas hati blh lgkap brg2 rmh tu..alhamdulillah..rezeki tu kan

IntaNBerliaN berkata...

mmg best betoi ni.. rezeki... ni contest yg offline ek.. yg nak kene isi borg tu ek.. yg sellau ada dkt shopping complex tu ek?..

mcm best je... ada niat gak nak try tp tu la.. kdg2 penyakit M tu besau sangat.. mls nak isi borg... adehhh...

Marya Yusof berkata...

As salam Wan,

Tahniah! Rezeki tak dijangka! Kenalah mbr tu belanja wan kan :)) hehee

mama rifQy berkata...

memang rezeki masing2 kan..kite pon ade gak join sikit2 contest ni..heehee

Arina Shamsul berkata...

wah bestnya..kalau rezeki mmg tetap rezeki la tu dear :)

semoga ALLAH murahkan rezeki kita juga :)

fieda berkata...

ye la..rezeki dia..lepas belanja dapur..kalau kak fieda dapat mmg shopping baju jer la utk anak2..

fieda berkata...

ye la..rezeki dia..lepas belanja dapur..kalau kak fieda dapat mmg shopping baju jer la utk anak2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in