sedihnya=(

kesian merah masih chicken pox lagi..
bis bintik2 penuh satu badan..bila mandi pedih pedih mummy...
bila sapu lotion calamine terangkat2 badan menahan sakit..

minggu lepas mummy dah cuti jaga sofia kat hospital
merah plak papa jaga seminggu dia cuti.
so this week pun tak sembuh lagi.
terpaksa tinggal umah mama tok di melaka.

semalam menanges kena tinggal..kesian
mummy plak setiap ruang kat umah dok teringat..
uwaaa rindu sayy..kalah rindu kat papa masa cinta cintun dulu!

so papa dengan baik ati bg statment minggunie kita buat keja gila
BERULANG ALIK dr melaka-putrajaya setiap hari..
demi anakanda tercinta..

tentang SOFIA,nnt jap2 lagi mummy story kenapa masuk ward n perjalanan ct scan dia

21 sumpah ako sayang korang:

Pok Amai-Amai berkata...

Wow! Mencabar gak bile terpakse jage 2 org anak yg sdg skt ni.

Hrp semuanya dlm keadaan baik.

amiey lee berkata...

aduihhh kesian nye..sabar ye jgn sedeh2..
betul memang rindu kat anak2 kalau gitu... hee melaka putrajay huhu 2 jam je takpa :p

Daddy Ziyyad berkata...

saya sabar menunggu kisah CT scan tu :)

@ deqla manjew berkata...

kesiannye smpai dua2 sakit...semoga anak2 kamu cpt sembuh ye...

LiLy @ MumMyQiStInA berkata...

Siannye dua2 tak sihat...
Semoga kedua2nye sepat sembuh ya...

Si Matatajam berkata...

Semoga cepat sembuh kepada anak2 akak. Hope akak tabah na ngan ujian Allah :-(

ShimaSalleh berkata...

aku penah je tinggal aqil semgu kat umah atoknye.. rindu mmg rindu tp nk wat camno psl masa tu aku kena masuk wad.. Klu afiq ni xtahu la aku camne... Bila aku hilang je dr mata dia mula la mencari! klu tak jumpa nages sakan! Ayah pujuk pun tak jln tau! =psl aku dh test miahahahaha...

Xpe la merah tu independent kot. Lgpun dokn ngan atok dia bukan org lain pun kannn kannn

~Sweet Honesty~ berkata...

alahai..kesiannya.. moga anak2 mama cepat sembuh yea.. sedih pla baca..

9n0L4 berkata...

tak baik lagi ye. get well soon. bace slwt syifa' byk byk ye. ;)

Masha Meisters berkata...

alooo..tiyanyer kat sofia..semoga cempat sembuh sweetheart..

IntaNBerliaN berkata...

sian merah smpai nangis2... xpalah demi ank tersayang.. sggup ulang alik..

lelamaisara berkata...

memang mencabar kan kalu anak sakit ni..dugaan ..sabar ye...

semoga anak2 cepat sembuh..:)

Arina Shamsul berkata...

berkorban demi anak2 tercinta.

semoga kamu terus tabah dan sabar dear..

terutamanya ketika ulang2lik putrajaya melaka tu nanti..jauh tu..

semoga setiap perjalanan selamat dan dipermudahkan :)


doakan anak2 kamu cepat sembuh ye yang..amin ~

take care

Ummu Muhammad berkata...

aduhai pu3 putih melepak 2 orang ni..semuge baik2 semue ;)

LYAfrina berkata...

alahai..kesiannya merah..lya doakan agr sakit merah bransur smbuh .. nk b;ulang alik tu..mmg la jauh..tp demi anak2 tsyg ...

apa2 pon..lya doakan agr pjalanan tu selamat n lncar..amin..

Chic Na berkata...

waaa sedihnya tinggal anak kt kampung. semoga diorang cpt sembuh. :)

teratak hati berkata...

Kesiannya merah n sofia sakit..smoga dua2 cpt smbuh..

Cik Penguin_Solehah berkata...

sabar ye,dugaan itu menguatkan kita.. Dah singgah melaka tu meh singgah umah solehah^^,hhaa=)

Juliet_iRa~" berkata...

ahaha mmg kerja gile la tu..tp skang xjauh mn..sejam stgh pn dah smpai..hee..lg2 putrajaya..:)

Izan Ishak berkata...

banyak2 sabar ye nurul... demi anak2 mmg kita sanggup buat apa saje.

izan pun setakat ni blm ada pengalaman anak2 kena ciken pox lagi...

fieda berkata...

merah...merag...gebu sungguh orgnya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in