marathon puasa

aduyai this week mmg mummy nak marathon puasa sampai kamis...tulah siapa suk bersalin bulan pose kan jenuh nak ganti..si merah kena bulan puasa.bulan 20.7.si sofia bum bum tuhpun kena bulan pose gak.23.7

mati makk nak mengganti..sementara belum datang bulan ramadhan ada lagi 30 hari nak berganti..masak masak.tuhpun semuanya 60 hari..kira dah berjaya puasa sebulan dah.tapi kenadah byr fidyah masa merah baru nak berganti skang..

harap2 kesihatan oklah tok terus abiskan n kurangkan jumlah 30 harituh.waaaaa nanges!susu badanpun harap oklah jgn majuk2..huhu

16 sumpah ako sayang korang:

izan mama mia berkata...

jom..jom kita puasa sama2...nanti kita berbuka same-same eks....

IntaNBerliaN berkata...

adoiii sy pun lum ganti pose lg ni.. nak kne start gak ni.. tp harap2 sy laratylah ganti pose 15 hari.. adoiii...

risau gak sy ni sbnarnya.. riso tkt xsmpat hbs.. yela, rasa mcm makin dekat je nk ramadhan.. kne wat marathon cam nurul gak gamoknya ni..

Kazman / Sue berkata...

masa mengantiii posee.... go3x...

mama rifQy berkata...

hoh ! Mak aii..jenuh la nak mengganti kan??huhu..selamat ye..

Pok Amai-Amai berkata...

Fuh...jom2! Pakat pose reramai!

Myra Jay berkata...

Takpe kak, pelan2 ganti posa..

Myra pun sekarang dok posa..

amiey lee berkata...

chaiyokkkk kita pun nak start nnti huhuhu

amiey lee berkata...

chaiyokkkk kita pun nak start nnti huhuhu

amiey lee berkata...

chaiyokkkk kita pun nak start nnti huhuhu

LYAfrina berkata...

lya pon koho2 gop ni..bru smpat gnti 4 hari..lps tu bln mgambang lak..

Arina Shamsul berkata...

:) saya pun arini tengah pose dear :) alhamdulillah ada lagi dua hari nak kena ganti..huhu.

Nida berkata...

selamat mengganti puasa... :)

Kak Nida tinggal sehari lagi nak ganti...

Gen2Merah berkata...

wahh, selamat menunaikan ibadah posa ya... tahniah.. saya pun nak cuba maintain puasa sunat isnin khamis.. hehe

fieda berkata...

selamat bermarathon ye nurul..

Izan Ishak berkata...

chaiyok2 ye nurul...insyaAllah, nurul boleh habiskan before ramadhan ni.

izan pun ada baki lagi 4 hari lagi nih. konon nak puasa minggu ni masa hubby takde... tapi tak terpuasa juga... huhu...

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

klu besalin bulan pose ni nk kena ganti banyak la sikt kan ehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in