bleh tahan lah rasanya



Mummy dah beli n rasa dua dua jenamanie..yang atas mocha mmg rasa kopi sebenar..hehe.suka sungguh..kena beli time ada promosi.yang terdekat beli 2 bleh dapat rm17++ kat giant.ngah promosi skang.kalau tak jatuh rm10++ satu.
Bleh tahan jugak mahainyer..

rasa yang kedua fruit salad bukan selera mummy.manis sungguh.ngilu gigi den!tapi peraduan nyer pasal ku tibaije beli.


nielah peraduan tuh.pertama kali join contest yang ada slogan.try jerlah buat mana tahu rezeki..
korang trylah beli n rasa icekrim nie.bleh tahan jugak sedapnya..

5 sumpah ako sayang korang:

Azlan Strider berkata...

wah..pembuka selera..tetiba je lapar nie..hehe..sy tak pernah lg try dua dua tu..hehehe

Regards,
-Strider-

Gen2Merah berkata...

sambil merasa, dapat juga ikut peraduan.. spa tau ada tuah kan.. gud lak ya mama...

Liza berkata...

Liza pun xsuka yg fruit tuh.. Xpa, hrp2 boleh menang...

IntaNBerliaN berkata...

sy dh lama tingin nak beli ais krim yg kedua tu.. tp tak beli sampai skrg..hihii

Izan Ishak berkata...

izan pun sama cam ina... dok teringin nak beli tapi smpai skrg tak beli2 pun. mahalnya boleh thn juga tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in