mengamuk

lewat mummy sampai ofis sbb dr melaka agak lambat gerak pagi takdi..
arini si mekmerah bangun lak pagi2 tgk mummy,papa n sofia g semula putrajaya.

dia tanya"mummy..boleh tak merah nak balik ikut mummy?"alak apa mummy nak jawab?sekali papa kasi tau "merah tak sihat lagi sayang,dok ngan mamatok dulu nnt mlmnie papa n mummy alik lagi"

sekali dia jawab tak mo..bolehker sofia tinggal sini?papa kata sofia kena g sekolah..merah jawab"merah nak g sekolah jupe kawan..muka dah sedih dah...aduyai nie mummy tak tahan nengok..

pastu kami cepat2 gerak.jadi lambat sbb dia terjaga n nak bersoal jawab.huhu sudahnya sampai opis jam 9.00pagi.haaa amekk ko!tapi sepanjang jalan mummy terkenangkan muka sedih dia.bila kami gerak menjerit2 dia ngamuk!alahai sedihnya..

merah sayang,jgn nanges yea.nnt mummy alik lagi mlm nie.mcm tau jer kena tinggal..huhu

Dia semakin sihat n chiken pox makin menghilang.agaknya bertanda tak?tapi dia good sbb tak garu2.harap tak bertanda di kulit n tak transfer pd sofia..abeslah kalau bjangkit si kecik2...

20 sumpah ako sayang korang:

Dieyna berkata...

memang namanya Merah eik.. ehe nape panggil Merah ye,, story skit,, hehe

Wanieys berkata...

anak2 kalau nk tinggal kesian kan...sayu jer hati....

Dieyna berkata...

akak dah emelkan

sueshe berkata...

merah...comel namanye..secomel tuan badannye..geram tengok kulit dia yg gebu...senyum pon comelnye...

Yana Libra berkata...

tak nampak pun kesan chicken pox..cantik je kulit anak akak..hehe~~

~Sweet Honesty~ berkata...

comel merahh.. macam mya jugak.. hampir je muka derang erk..hihihi

pena rozie berkata...

semoga cepat sembuh....

Daddy Ziyyad berkata...

Insya Allah takde bekas ciken pox tu, sebab kena pada usia kecil macam ni...:)

Pok Amai-Amai berkata...

tak pe...merah kan good girl. kuat semangat! mstlah cpt sembuh! kan??

fieda berkata...

merah yg semakin hari semakin comel...nurul..brp rege kelambu tu..?

IntaNBerliaN berkata...

sy yg bc pulak rs sedih... sian merah...

comellah merah ni..!!

ohya, psl rmbut curl alisha tu, a'aa ikut sy.. hihii... tp alisha ni, kalu tgk dpn2, rmbut bhgian ats lurus, bhgian bwh yg kerinting..

izan mama mia berkata...

cian dia yer..hrap tak bertanda...mia pun kena dmm campak gak tapi sekarang dh beransur pulih....memang kita mengharapkan anak dara kita tak berparut kan nurul....huhu

Si Matatajam berkata...

Cutenya Merah...Be a Good girl ye syg..

Chic Na berkata...

sedih kena tinggal. kesian merah. tak lekat kot, kalo lekat pun lelama dia hilang. lg pun kulit merah putih melepak gitu. jgn risau la mummy. :)

Masha Meisters berkata...

cutenye..dah boleh smile 2..insya'allah baby sembuh cepat2 ye jangan bagi mama risau..

@ deqla manjew berkata...

manisnye die senyummmm....comel sgt...nama merah sbb apa eh? sbb kulitnya putih kemerah-merahan kan??

Deq's Qienz berkata...

alolooo..cian dia..

salam perkenalan dr Mama Qhayra :)

teratak hati berkata...

kesian nya merah..cepat2 smbuh ye..

9n0L4 berkata...

takde nmpk bintik merah pun. nampak putih jeeee. ;)

mama aryan berkata...

mmg sedihkan kalu terpaksa tinggalkan anak sekejap..akak penah rasa dulu,pd hal tinggal bukan jauh pun tp tetap rasa sayu hati ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in